Pembe Dolap

Bugün polaristen aldığım ayakkabım. Topuk kısmı biraz düşündürsede rahatlığına vuruldum :)
Eki Görüntüle 342194

Kontes sana da maşallah hep görüyorum kazandıklarını. Nasıl takip ediyorsun tüyo ver biraz :1:

bloglardan ve face'den canım:13:
topuk kısmını hiç düşünme, benzeri var bende, çok rahat:21:

güle güle giyin kızlar ayakkabılar çok hoş.kkontescim arkadan fermuarlı ayakkabı vurmuyor çokta rahat oluyor bambinin var bende çok rahat hissetmiyorum bile

sabah gözüme kestirmiştim, dayanamadım :1:

taksimde atlas pasajında da bu süperto çantaların her rengi mevcut..normalde 25 tl fakat azıcık pazarlığa girişince 20ye bırakıyor..
güle güle kullan. çok güzel..

güle güle giyin kızlar ayakkabılar çok hoş.kkontescim arkadan fermuarlı ayakkabı vurmuyor çokta rahat oluyor bambinin var bende çok rahat hissetmiyorum bile
sağol canımm:17:
hımm aklımda bulunsun madem :29:

taksimde atlas pasajında da bu süperto çantaların her rengi mevcut..normalde 25 tl fakat azıcık pazarlığa girişince 20ye bırakıyor..
güle güle kullan. çok güzel..

ah ben 5-10 tl'ye de alırdım daa başka çeki yoktu:5:
moda olmasına sevindim:1:
teşekkürlerrr

Hepiniz aldıklarınızı güle güle kullanın kızlar,çok güzeller hepside:21:

Bende ekliyim son zamanlarda aldıklarımı:24:

Bu ayakkabıları Trendyol'dan aldım,çok rahatlar iyiki almışım:8:

İkinciyi lacivert diye aldım ama siyah çıktı,değiştirmedim artık:6:

Bu botları markafoniden aldım,kendi sitesinden yükledim resmi,benimkiler çamurlu çünkü şuanda:1:

Bunlarda tatilde aldıklarım:10:

Bu üstü addaxdan aldım,hemde 10 ytl:1:

Bu da arkası

Bu hırkayı görür görmez vuruldum,ama bir hırka için fiyatı oldukça tuzluydu,indirim yaparız falan dedi mağaza sahibi ama o kadar indirim yapacağını tahmin edemezdim,o kaliteyi çok komik bir rakama aldım:52: Nerde kırmızı orda ben :27:

Bu güzel şal kayınvalidemin hediyesi:16:

Bu güzel üst annemin hediyesi:16:

Bu güzel şal da kardeşimin hediyesi:16:

ayakkabı,kazak bugüne diğerleri ise bu haftaya ait alınmışlardır :)
belirteyim,
şalların 4 tanesi 1tl'ydi.annem kenarlarına overlok çekti ben de püsküllerini yaptım,küpeler de anne yapımıdır :) şapka da annemin öğrencisinden :)
ayakkabı koton 29.99
kazak koton 19.99

haki pantolon mango 14.90
$DSCF3485.webp $ciciler3.webp $ciciler2.webp $ciciler1.webp $ciciler.webp

Son düzenleme:

rengine diyecek söz yok:ssz:
fakat,tül olduğu için rahat edebilir misin diye düşündüm..
benim asimetrik tülden siyah bir eteğim vardı bundan daha da uzun,rahat etmek belki de,ben huysuzum biraz:9:
bir kez giydim sonra da verdim..
yüksek bel olması ve rengi ayrı bir mesele tabi.harika.:8:

rengine diyecek söz yok:ssz:
fakat,tül olduğu için rahat edebilir misin diye düşündüm..
benim asimetrik tülden siyah bir eteğim vardı bundan daha da uzun,rahat etmek belki de,ben huysuzum biraz:9:
bir kez giydim sonra da verdim..
yüksek bel olması ve rengi ayrı bir mesele tabi.harika.:8:

içinde mini eteği olduğundan sorun olmaz diye düşündüm ama bilemiyorum:31:gelsin bakacağım :1:
kışın zaten külotlu çorapla hiç sorun olmayacak
teşekkür ediyorumm:72:

kızlar bugün kotonda şans rgörüp deneyip de aşık olduğum ayakkabılarr
üstelik çok uygundu 60 tan 40 a düşmüştü :23:
aykta duruşu çok güzel :21:
yaz gelsin de giyeyim diye sabırsızlanıyorumm :103: :52:

yağmura maruz kaldı biraz kötü çıkmış flaşla falan da rengi soluk görünüyor üstü tozlu gibi görünüyor ama öyle değil :43:

Eki Görüntüle 342128 Eki Görüntüle 342129 Eki Görüntüle 342130 Eki Görüntüle 342131
Çok beğendimmm güle güle giyin

güle güle kullan canım:31:
arkadan fermuarlı ben kullanmadım hiç, vurur diye çekiniyorum:31:
cık cık cık kontescan arkadan fermuarlı ayakkabılar çoookkk rahat vurma falan hiç olmuyor.pembe çantan çok şekermiş :46:

Eki Görüntüle 340071 Kelebek hastalığım dur durak bilmiyor:16:

Çoook beğendimn ya çok şeker. :16: Güle güle kullan.

sabah gözüme kestirmiştim, dayanamadım :1:

Bayıldım çantaya harikaa. :23: Güle güle kullan.

Eki Görüntüle 341590

kızlar bugün trendyoldan bunu sipariş ettim sizce nasıl?

Gayet güzel bence. Bu tür ayakkabıları severim. Güle güle kullan.

Çok güzzeeeel. :31: Özellikle rengi. Bu renk onu daha da güzel göstermiş. Güle güle kullan.

kontess
eteğinin rengi çok güzel şekerim ama kendisi güzel değil ben beğenmedim hele o belindeki lastik ne ya
fotomodel kız, zaten dümdüz kalçası yok diye belki gözüne hoş gelmiş olabilir ama sende kalça varsa hoş durmaz
bir de sakın sakın bunun altına çorap giyme
ama inşallah geldiğinde güzel bir şey çıkar
inşallah sana yakışır bu arda rengine bayıldım bayıldımm aşık oldum keşke bunun uzununu alsaydın :6:

Son düzenleme:
bugün trendyoldan bu turkuaz üstü sipariş ettim :12: :8:
$66607414522088950_1_org_thumb.webp

Çoook beğendimn ya çok şeker. :16: Güle güle kullan.

Bayıldım çantaya harikaa. :23: Güle güle kullan.

Gayet güzel bence. Bu tür ayakkabıları severim. Güle güle kullan.

Çok güzzeeeel. :31: Özellikle rengi. Bu renk onu daha da güzel göstermiş. Güle güle kullan.
teşekkürler canımmm:72:
kontess
eteğinin rengi çok güzel şekerim ama kendisi güzel değil ben beğenmedim hele o belindeki lastik ne ya
fotomodel kız, zaten dümdüz kalçası yok diye belki gözüne hoş gelmiş olabilir ama sende kalça varsa hoş durmaz
bir de sakın sakın bunun altına çorap giyme
ama inşallah geldiğinde güzel bir şey çıkar
inşallah sana yakışır bu arda rengine bayıldım bayıldımm aşık oldum keşke bunun uzununu alsaydın :6:

çoraplı kombinlerini gördüm, beğendim açıkcası :31:
beli de sorun değil çünkü üst bluzu ben dökümlü kullanıcam, lastiği görünmeyecek:31:
bakalım bi gelsin de, olmazsa yollanır geri
teşekkürlerrr:72:

kızlar internetten alışveriş güvenilirmi ,bana oturduğum yerden beyenip alması çok mantıklı geliyo ama bedenlerde falan sorun yaşarmıyım bilemiyorum bide her butik için ayrı paket oluşturuyosun buda hepsi için ayrı ayrı kargo parası oluyo galiba oda sinir bozucu

Son düzenleme:
Back
X