- 13 Temmuz 2010
- 431
- 0
- 116
rengi de şekli de çok güzel güle güle kullan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yanlış anlama bende pazr çok severim keşke her hafta pazara gidebilsem
ama ben pazardakilerin gerçek markalar olduğuna inanmıyorum
ama bazen çok güzel şeyler oluyor pazarlarda ona katılıyorum
ve dolaşmak alışverişte çok zevkli oluyor
benim güvendiğim 1 sergi var, hep ordan alıyorum.sana muhalefet olsun diye söylemiyorum tatlım ama pazardakilerin de sahte markalar olduğunu bilen bi insansın en azından ben öyle düşünüyorum
bazen de dediğn gibi sosyete pazarlarında gerçek markaların fabrikalarından çalınan ya da az defolu ürünleri olabiliyor
yine de dikkat emek lazım gerçek marka olunca bile ürün 400 liraysa ancak 300 lira oluyor pazarlarda mesela çantalar. . .
öyle 70 tl den 5 tl ye düşen ürünleri alma kumaş fiyatı bile 5 tl değil nasıl satıyor bu adamlar halkın sağlığıyla oynuyorlar
kızlar bu ayakkabılarım nasıl sizce bunun beyaz bağcıklısını trendyoldan sipariş ettim![]()
Eki Görüntüle 364736 Eki Görüntüle 364737 Eki Görüntüle 364738
o ojeleri ben de limangoda görüp çok merak etmiştim :)
güle güle giy canım..
kazakların sanki yününü sevmedim ben değişik geldi bana..ben de kotonda satılan bazı kazakları pazarda çok daha ucuza görüp almıştım..
şaşırmıştım baya..hatta zaranın eteklerini almıştım orjinal 25tlye..
sen hangi pazara gidiyorsun canım ?
Ankarada yaşıyorum o kadar sosyete pazarına gidiyorum ama böyle güzel şeylere bir türlü denk gelemiyorum yada geldiğimde hep pahalı oluyor kazaklar falan. zara tişörtleri bile 10tlden ucuza bulamıyorum kaldı ki pantolon falan hikaye
Çok güzeller kontess, ben hepsini çok beğendim.
Birde genelde sahte falan değilde bu ürünler ihracat fazlası oluyor onun için bu kadar ucuz oluyor, gönül rahatlığıyla giy
dün ve bugün aldıklarım
Eki Görüntüle 363918
Eki Görüntüle 363926
Eki Görüntüle 363927
Eki Görüntüle 363929
kızlar bu ayakkabılarım nasıl sizce bunun beyaz bağcıklısını trendyoldan sipariş ettim![]()
Eki Görüntüle 364736 Eki Görüntüle 364737 Eki Görüntüle 364738
Istanbuldaki en güzel en büyük en çok çeşit olan pazar bakırköy pazarı, güzel şeyler çok var evet..ama ben bu etiketteki zara olayına inanmıyorum, çünkü imkansız bişi bi bakıyosun pazardaki ürünlerin %80'i zara.. Pazarcılar da öğrenmiş işi
Kontes kazaklarına bayıldım güle güle giy canım :)))
tunikle gömleğe bayıldımmm, nerede bunlarrr
nasıl bir ortamda giyeceğine bağlıı canım:44:
o gömlekle pantolon fazla uyumlu bence, boğuyor:26:
pijama çok ciciymiş.güle güle kullan.limangodan pijamam
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
trendyoldan parfümüm
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
herkes aldıklarını güle güle kullansın kızlar...
gömlek de pantolon da tünik de çok hoşuma gitti.ne diyeceğimi bilemedim.
ama bence şekerim pantolon ve gömlek.belki ikisi boğabilir ama giymeden de tam emin olamadım.ayrıca o pantolon ve gömleği elindeki biçok şeyle de kombinleyebilirsin.ve önümüzdeki günler için daha uygun olabilir.
ben pantolon ve gömlek diyorum.![]()
hepiciğini beğendin he kuşum
o tuniği aldım biraz önce canım amma aklıma girme diğer ikisini de mi alsam bilemedim şimdi :18: saol tatlım![]()