nerden buldun kız 10 liraya mavi ne şanslı hatunsun valla he

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kontes tişörtün pek güzel, fiyatı da iyiymiş :))
nerden buldun kız 10 liraya mavi ne şanslı hatunsun valla he![]()
kontessim güle güle giy tişörütünü,harika..
bugün yine alışveriş yaptım,kargolarım da geldi.
ama yarın ales var.artık yarından sonra ekleyeceğim,çatladım eklicem diye.![]()
Kızlar genelde kıyafet falan ekleniyor ama bende çok beğenerk aldığım klozet takımımı paylaşmak istedim.az önce daybuydaydan aldım.umarım kızmazsınız:)
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
bambıden memnunmusnz kızlar babetlerdn bend eallsammı dıye karasızmm topuklulrdn bıkac modelı kocamın ımalatı amaaa babet lazım bana bırsuruu
bambiden bende çok memnunum ama kalıplarını henüz çözemedim...kışın bi çizme almıştım netten normalde 37 giyiyorum büyük geldi..sonra kısa botlarından aldım gene 37 aldım bu sefer küçük geldi..en sonda platform topuklu ayakkabı aldım 37 numara oda acayip büyük oldu :))) yolladım geri..çözemedim yani:))
bambıden memnunmusnz kızlar babetlerdn bend eallsammı dıye karasızmm topuklulrdn bıkac modelı kocamın ımalatı amaaa babet lazım bana bırsuruu
Eki Görüntüle 410497 kızlar bende bu şifon maxi eteği aldım beyaz atlet badilerle falan giymek için nasıl
bunu çok iyi düşünmüşsünüz.çok yakışır
şu ayakkabıyı 27tl ye alma şansım vardı ama tükenmişiçime oturdu resmen çok üzüldümm
hem de inci marka
Eki Görüntüle 416493 Eki Görüntüle 416495 Eki Görüntüle 416497