Pembe Dolap

kontes tişörtün pek güzel, fiyatı da iyiymiş :))

nerden buldun kız 10 liraya mavi ne şanslı hatunsun valla he:9:

teşekkürler kızlarrr:31::29:

sayydek'cim ben mavi jeans ürünlerimi hep fabrika satış mağazasından alıyorum. misal, istanbul tişörtlerim de öyledir. avm'lerde 30 tl iken ben 10 tl ye almıştım hepsini :1:

kontess sen istanbuldanmısın??istanbulun neresinde bu fabrika satış mağazası?? ben ankaradayım ama kociş sık sık gider istanbula belki kandırırsam :34: gider bakar benim için

kontessim güle güle giy tişörütünü,harika..
bugün yine alışveriş yaptım,kargolarım da geldi.
ama yarın ales var.artık yarından sonra ekleyeceğim,çatladım eklicem diye. :1:

Son zamanlarda aldıklarım ;

$000.webp $3702666277198_0_304x424.webp $Adsız.webp

Bunlarda canım anneme ;

$1.webp $bella.webp $0679388_431.webp :16: :16:

bambıden memnunmusnz kızlar babetlerdn bend eallsammı dıye karasızmm topuklulrdn bıkac modelı kocamın ımalatı amaaa babet lazım bana bırsuruu

bambiden bende çok memnunum ama kalıplarını henüz çözemedim...kışın bi çizme almıştım netten normalde 37 giyiyorum büyük geldi..sonra kısa botlarından aldım gene 37 aldım bu sefer küçük geldi..en sonda platform topuklu ayakkabı aldım 37 numara oda acayip büyük oldu :))) yolladım geri..çözemedim yani:))

bambiden bende çok memnunum ama kalıplarını henüz çözemedim...kışın bi çizme almıştım netten normalde 37 giyiyorum büyük geldi..sonra kısa botlarından aldım gene 37 aldım bu sefer küçük geldi..en sonda platform topuklu ayakkabı aldım 37 numara oda acayip büyük oldu :))) yolladım geri..çözemedim yani:))

modellerın cestlerıne ve tazrlarına gore farklı ımalatcılardan belkı oyuzn kalıplrdaa degısıklık olabılır ...

ozmn bende babaetlerden deneyyım kızlar sız madem memnunnsuznnn

bambıden memnunmusnz kızlar babetlerdn bend eallsammı dıye karasızmm topuklulrdn bıkac modelı kocamın ımalatı amaaa babet lazım bana bırsuruu

ben bambının nubuk babetlerinden aldım pek memnun kalmadım cok kalıtesız geldı bana
bıde ayak numaram uymadı babet yerıne baska ayakkabılarını denıcem

kızlar hepiniz güle güle kullanın aldıklarınızı bende son haftalarda bunları aldım

siyah bluzun beyazını da aldım:34:

$2673846878535_0_304x424.webp $8680007193688_2_304x424_1.webp $pr_01_31_max.webp

Back
X