Pembe Dolap

merhaba arkadaslar ben kk-ya yeni kayit oldum 100 mesaj sayisini doldurmam lazim onun icin bos bos yaziyorum iste bide konu bulmak cok zor

merhaba arkadaslar ben kk-ya yeni kayit oldum 100 mesaj sayisini doldurmam lazim onun icin bos bos yaziyorum iste bide konu bulmak cok zor

mümkünse boş mesajlarını buraya değil,
mesaj sayısını doldurmak isteyenlerin alanında doldur.çünkü yeri burası değil,uyarı alabilirsin.

Ya kızlar birşey sormak istiyorum yeri midir bilmiyorum ama konu açtım birde sizlere sorayım dedim. Baloda uzun, ekru ,uçuş uçuş üzerinde herhangi bir taş yada pul detayı olmayan elbise aldım. Altına nasıl ayakkabı güzel olur? Etek boyu boyum uzun olduğu için çıplak ayakla yere 0 ama topuklu giyince kalkacak havaya topuklu hoş durur mu:44:

hey maşallah kuzum
hepsi hayırlı olsun canım hepiciği çok güsel
emme ben o sandığa bayıldım
batik tshirt de süper

hey maşallah kuzum
hepsi hayırlı olsun canım hepiciği çok güsel
emme ben o sandığa bayıldım
batik tshirt de süper

tatlııım tişikkür ederim
çok yazan olmamış acaba dedim beğenilmedi mi?:26:
istersen sana da alıp yollayabilirim bulursam

tatlııım tişikkür ederim
çok yazan olmamış acaba dedim beğenilmedi mi?:26:
istersen sana da alıp yollayabilirim bulursam

yok kuşum beğenen oluyor da beğen butonu gelince cvp yazan pek olmuyor
oy oy senin o temiz kalbinle düşünmen yeter bitanem
kullandıkça beni hatırla

hepsini güle güle kullan canım
en çok kırmızılı çantayı beğendim

canım seni korkutmak istemem ama o siteden bana da 50tl geldi.netten yorumlarına baktım,dolandırıcı vs.bi çok şey yazıyor.kargolar gelmiyormuş,aradıklarında açmıyorlarmış falan.
benim de gözüm korktu alışverişten vazgeçtim.
umarım sen böyle bi sorun yaşamazsın.

ya bloglarda falan gördüm bende güvenilir yazıodu ordan girdim burdan çıktım :26:
bakalım 3 güne gelmezse isyan çıkarırım yok öyle

kart çalıntılarında da tecrübem var
kartı değiştirip çalınan miktarı iade ediolar
rahatım o konuda bakalım tecrübelerimi yazarım 3 güne
uyarın üzerine dikkatli olcam hergün internet şubesinden kartımı kontrol etcem teşekkürler

Selam kızlaaaar
Benim aldıklarımda bunlar. Tam bir alışveriş çılgınıyım hem moda hem marka hemde indirimde yakalamaya çalışıyorum herşeyi.
Pantolonları 30 tl ye aldım. Bu sene çok moda çiçek desenli pantalonlar hemen edindim kendime
Aynı zamanda çiçek desenli taytlarda çok moda onları da 5 tl ye aldım.
Kısa belli salaş tshirtüm kotondan indirimle 15 tlye aldım.
toms ayakkabılarım mudodan indirimle 44tl ye aldım
yves rocher dudak balsamı çilekli 8,95 tl ye aldım bunuda .
şimdilik bukadar daha aldıklarım olursa eklerim

ayy çok güzel tayt ve pantolonlar güle güle giyinin ,hangi siteden aldınız acaba?

pantolonların markası ne acaba
dün bende galiba aynısını siperiş verdimm style by addaxtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…