Pembe Dolap

annem yakti beni bu hafta üc ayakkabi aldimm :jeyyar:-tatlicadiarzu-

bunlar dün aldiklarim

cimg1921ew1.jpg

bunları çok beğendim,güle güle giy canım,nerden ve kaça aldın,başka rengi de varmıydı
çok sordum kusura bakmaa.s.

canim bunlari almanyadan aldim. ailemin yanindayim ben su an.

kirmizilarin kahverengisi ve siyahi da vardi fakat ben kahverengi ve siyah rengini siparis etmistim zaten internetden kaydirigubbakcemile3 bu hafta gelir muhtemelen.
fiyat cok ucuz, indirimdeydi TL ile ikisi beraber 80 TL. kaliteside cok güzel ben özellikle cizmelerde cok dikkat ederim. begendim ve aldim :utangac:

canim bunlari almanyadan aldim. ailemin yanindayim ben su an.

kirmizilarin kahverengisi ve siyahi da vardi fakat ben kahverengi ve siyah rengini siparis etmistim zaten internetden kaydirigubbakcemile3 bu hafta gelir muhtemelen.
fiyat cok ucuz, indirimdeydi TL ile ikisi beraber 80 TL. kaliteside cok güzel ben özellikle cizmelerde cok dikkat ederim. begendim ve aldim :utangac:

internetten nerden aldin peki, merak ettim simdi kaydirigubbakcemile2

bende bu hafta birsürü sparis verdim ama bu cizmelerden hic görmedim h&M internet sayfasinda güzelmis güle güle giy...

h&m canim delikafadulden

bende bu hafta birsürü sparis verdim ama bu cizmelerden hic görmedim h&M internet sayfasinda güzelmis güle güle giy...

günaydın canlar..ben h&m den sipariş versem kaç günde ve kaça gelir merak ediyprım delikafaduldendelikafadulden hatta acaba gelir midelikafadulden
adamlar tr yi es geçmiş direk..

slm verdik alan bile yok aşk olsunnsenağlamasenağlama:dilcikar::dilcikar:
hoşgeldin cnm ..bak burda öle alınganlık yapma , biliyosun hatun millet konu alışveriş / indirim vs ise kissmecikleri görmüyo o anda..:dance:-tatlicadiarzu-

günaydın canlar..ben h&m den sipariş versem kaç günde ve kaça gelir merak ediyprım delikafaduldendelikafadulden hatta acaba gelir midelikafadulden
adamlar tr yi es geçmiş direk..

hoşgeldin cnm ..bak burda öle alınganlık yapma , biliyosun hatun millet konu alışveriş / indirim vs ise kissmecikleri görmüyo o anda..:dance:-tatlicadiarzu-

canim türkiyeye göndermiyorlar diye biliyorum.. cünkü türkiyede h&m yok malesef...

h&m ' i türkiyeye mi getirsem sengözlerimebaksanabdelikafadulden iyi para kazanirim, h&m süperrrrrr hihoyyyt

ithalat iine girsene hatun delikafaduldenkaydirigubbakcemile2 ben sana müşteri bulam sen bana ürün yolla , kırışırız:lepi:şakkıdı

dün aldıklarım bakalım beğenecekmisiniz
p1000832bl7.jpg

p1000833jk3.jpg

p1000834ol5.jpg

p1000835vz4.jpg

Çizmeyi ve kahve tuniği çoook begendım , diğerleride güzel ama bu ikisi daha güzel yaff:lepi: güle güle giy arkadaşım..:içelim:

Back
X