Pembe Dolap

canım flormar nar çiçeğinin hangi seriden olduğunu ve kodunu söyleyebilirmisin rica etsem

teşekkürler canım.
hayırlı uğurlu olsun inşallah Allah mesut etsin :))
şiitttt bi kızın yeri kocasının yanıdır

canım flormar nar çiçeğinin hangi seriden olduğunu ve kodunu söyleyebilirmisin rica etsem

canım flormar pretty p809
bende bittikçe alıyorum bundan

çantana bayıldııımmm. ama onun içine eşyalarını sığdırabiliyor musun? dar gibi görünüyor.

kızlaaarrr şekerlerim
ben bu ara forumda pek aktif değilim,genel olarak da olsa sizi takip ediyorum..
alınanların neredeyse hepsini çok beğendim.tek tek alıntılayamadım kusuruma bakmayın.
bnnucum zidayadan sorun yaşamamana çok sevindim,hatta bana da cesaret verdin.zidaya bana neredeyse her Allah'ın günü hediye çeki yolluyor.
hepiniz güle güle kullanın.
en kısa zamanda ben de yorumlara eklemelere devam edeceğim inşaallah.

inşallah sende sorun yaşamazsın tatlım
en kısa zamanda bekliyoruz seni de

çantana bayıldııımmm. ama onun içine eşyalarını sığdırabiliyor musun? dar gibi görünüyor.
sağolasın şeker
valla bir kere kullandım ondada boş boş süs niyetine taşıdım :))
yalnız bir cüzdan, telefon rahat sığıyor canım

beğenen arkadaşlarıma da çok teşekkür ederimm

bu konula ilgili olmasa da ben bir blog açtım kızlar, blog alemi ile ilgiliyseniz, özelden linkimi vereyim, buyrun gelin oraya, beraber ele alalım filmleri kitapları ve ojeleri :)

bu yeleği aldım ama bir türlü giyemedim ,nasıl kombinlicem bilmiyorum,akıl verirseniz sevinirim kızlar,çok yakından çektiğim için biraz büyük çıkmış:) üste oturmayan salaş bi yelek ,arkada da ince bi kemeri var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…