Pembe Dolap

Seve seveee:23:
Aslında bayılırım görsel paylaşmaya ama buraya gelince geçmiş sayfaları karıştırmaya dalıyorum resim eklemeye zaman kalmıyo:52::52::52::52:
Bunu Polodan aldım.
Eki Görüntüle 431865

Bunu da sırf çekler bitsin diye aldım, umarım beğenirimm:31:
Eki Görüntüle 431870

Bu koku çok güzel bir kokudur iki şişe bitirdim zamanında hediye gelmişti:31: Şimdi bütçem yetmiyor parfüm almak için eskilerle yetiniyorum.
Bana bazı kokular baş ağrısı falan yapar ama wish hiç yapmamıştı. :12:
güzel güzel kok tatlım:12::12:

konuyuda bu aralar finallerden dolayı çok takip edemez oldum:26:

Bu koku çok güzel bir kokudur iki şişe bitirdim zamanında hediye gelmişti:31: Şimdi bütçem yetmiyor parfüm almak için eskilerle yetiniyorum.
Bana bazı kokular baş ağrısı falan yapar ama wish hiç yapmamıştı. :12:
güzel güzel kok tatlım:12::12:

konuyuda bu aralar finallerden dolayı çok takip edemez oldum:26:

Teşekkürler şekercimmmm :34: Beğenileri duyuncaaa heyecanlandımmmm,, açıkçası parfümü
sırf şişesini beğendiğim için cahil cesaretiyle almıştım:52:

bende bugun markafonıden bunu aldım.. cok uygundu fıyatı ama nasıl bişi gelınce emın olucam ınsallahh

Güle güle kullan canım kalın penye tarzında bu ceketlerin kumaşı bence çok kullanışlı ve rahat ancak dirsek izi olusuyor bellı bır sure sonunda ama kötu durmuyor bızım buradakılerın bırazda kalıbı kucuktu yada penye olusundan öyleydı ınsallah uzerıne tam olur aldıgın beden.

Güle güle kullan canım kalın penye tarzında bu ceketlerin kumaşı bence çok kullanışlı ve rahat ancak dirsek izi olusuyor bellı bır sure sonunda ama kötu durmuyor bızım buradakılerın bırazda kalıbı kucuktu yada penye olusundan öyleydı ınsallah uzerıne tam olur aldıgın beden.

bende penye tarzı ıstyrdum amaaa

daha ıncesıne de ıhtıycm var bu kalın gıbı nerden bulcam bılemedımmm aylrdr aryrmm kısa ve ınce gıbı bişi ınce penye yanı

kızlar uzun zamandır baktığım bir çanta modeli vardı.bugün morhipoda gezinirken buldum.kargoyla 26tlye geliyordu.
çekim vardı sağolsun,bir de kargo bedava olsun diye fabrikadan da iki çift çorap aşka.
çanta+çorap sadece 16.80tl :21:
:23:
fotoğraf çok küçük olduğu için linki ekleyeceğim.

%90

Son düzenleme:
Seve seveee:23:
Aslında bayılırım görsel paylaşmaya ama buraya gelince geçmiş sayfaları karıştırmaya dalıyorum resim eklemeye zaman kalmıyo:52::52::52::52:
Bunu Polodan aldım.
Eki Görüntüle 431865

Bunu da sırf çekler bitsin diye aldım, umarım beğenirimm:31:
Eki Görüntüle 431870

canım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama alanlar burdan memnun değiller bu markanın iyi olmuyormuş ayakkabısı eşimde alıcaktı ama vazgeçti sonradan, umarım şansın iyi gider bu konuda :34:

Son zamanda aldıklarım :16:

$0773970_431.webp $0774665_431.webp

$0783496_431.webp $0781289_431.webp

$psg.webp $0781316_431.webp

$vogue art.webp $muya.webp

Hepsi bu kadarrrrr:16:

canım seni hayal kırıklığına uğratmak istemem ama alanlar burdan memnun değiller bu markanın iyi olmuyormuş ayakkabısı eşimde alıcaktı ama vazgeçti sonradan, umarım şansın iyi gider bu konuda :34:

ben de aldım hem de hediye olarak.umarım dediğiniz gibi olmaz.çok üzülürüm.:18:
arkadaşım da aldı hatta,hem de iki çift,başka bir siteden ve aynı marka.çok memnun kaldı.
siteyle alakalı bir durum mu acaba dediğiniz?:26:

Son düzenleme:
ben de aldım hem de hediye olarak.umarım dediğiniz gibi olmaz.çok üzülürüm.:18:
arkadaşım da aldı hatta,hem de iki çift,başka bir siteden ve aynı marka.çok memnun kaldı.
siteyle alakalı bir durum mu acaba dediğiniz?:26:

ben de, eşim de hatta kardeşim de polonun spor ayakkabısını giyoruz ve çok memnunuz için rahat olsun bence çok beğeneceksin

Uyarın için teşekkür ederim canım:54:
Ayakkabı geldiği zaman denerim, rahat olmazsa beğenmezsem iade
ederim.Umarım bir sorun çıkarmaz da uğraştırmaz:31:

günlük kullanım için rahatça bir dolgu topuk istiyordum, 20 tl çekimle 12 liraya geldi

geçen bir de ekose gömlek almıştım ama fotosunu bulamıyorum, gelince eklerim onu:29:

Back
X