Pembe Dolap

Zarada indirm vardı. Bakalım neler almışım :)

Bu elbise azıcık kilolu gösterdi :) (oysa ben kilo falan almadım ) Ama kumaşına bayıldım o yüzden aldım, dursun dolabımda 0 beden olunca giyerim

Ceketlerin icinde cok rahat oluyo, tek basına da giyilebilir aslında.

BUna bayıldım bayıldımmmmm

Dolgu topuğu bir de ben deneyeyim dedim; bambiden aldım bunu. Hakikaten çok rahatmış.

Eveeeet, bu ceketi bende cok begendim.
Bir gidip bakayim bari :)

Güle güle giy Elmacigim :)
Bir ara fotografini albümde görmek isteriz

Bi de beyazı var, ona da bakabilirsin. Aslında üşendim, gerçi benim resmimi kim çekecek

Bi gün eklerim inş cnm.

son zamanlarda aldıklarım :

ayakkabıların ikisi de bambiden netten aldım, lacivert çok rahat yumuşacık içi, kırmızının rengine de bayıldım, benim aldığım bunun dolgu topuklusu..ayakkabılarım geldi aynı sitedeki gibiler kusur bulamadım..

bu yeşil elbise de çok hoşuma gitti,çok zarif durmuş..inşallah güzel olur bana da..elbiseyi 38 aldım,normalde 36-38 giyiyorum o yüzden olucak mı büyük mü gelicek endişeliyim

bunların dışında 6 parça daha bluz,elbise,etek aldım..ama butik kapanmış fotoları yükleyemedim..

Son düzenleme:

güle güle giyin cicilerini kırmızı benimde çok hoşuma gitti rahatmı acaba uç kısmı kesermi diye terettüt ettim ama rengi güzel

selam kızlar uzun siyah straples elbise istiyorum nette bakabileceğim yer var mı acaba?:44:

güle güle giyin cicilerini kırmızı benimde çok hoşuma gitti rahatmı acaba uç kısmı kesermi diye terettüt ettim ama rengi güzel

sağol canım, evet birazcık kesiyor ama uç kısmı değil de diğer tarafları..1-2 kere giydikten sonra fazla sorun olmaz sanırım..ilk giydiğimde hep aynı sorunu her ayakkabıda yaşıyorum..

kızlar cahilliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum.

hani mangonun thsırtleri var dümdüz ,sadece önünde altın sarısıyla mango yazı olanlar.

onlar yıkanınca o yazılar soyuluyor mu merak ettim.

normla tshırtlerimiz gibi yakayabiliyor muyuz makinada...

BU t-shirtleri söylüyorsun galiba. Bende beyazı var, diğer beyazlarla birlikte atıyorum, o yazılarda çıkma vs olmadı ama sevmedim ben bunun kumaşını çok saldı kendini, yaka kısmı cok aşağı düşüyor.

evet evet bunları diyorum,dün akşam aldımda ben kısa kollularındna aldım ama kumşalrı bollaşacak gibiydi zaten demek doğruymuş.

yazılarda ucuz penyeler gibi soyulur mu merak etmiştim teşekkürler...

evet evet bunları diyorum,dün akşam aldımda ben kısa kollularındna aldım ama kumşalrı bollaşacak gibiydi zaten demek doğruymuş.

Rica ederim, yazıları soyulmaz da kumaşları kendini salacak :) Bir iki kez giydim ev tshirti oldu benimki

Bende hiç memnun kalamdım bundan yazısına birşey olmuyor ama önü göğsümün altında kalıyor ve hiç hoş durmuyor üstte

kızımın ve eşimin ayakkabıları,benim ayakkabı ve çantam.
çılgın bir indirimden kaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…