Buna bayıldım bayıldımmmmm
Eki Görüntüle 460058
Eveeeet, bu ceketi bende cok begendim.
Bir gidip bakayim bari :)
Güle güle giy Elmacigim :)
Bir ara fotografini albümde görmek isteriz
Eveeeet, bu ceketi bende cok begendim.
Bir gidip bakayim bari :)
Güle güle giy Elmacigim :)
Bir ara fotografini albümde görmek isteriz
Bi de beyazı var, ona da bakabilirsin. Aslında üşendim, gerçi benim resmimi kim çekecek
Bi gün eklerim inş cnm.
Bu arada Kotonda da krem rengi keten ceketler yari fiyatina inmis, cok begendim.
Oraya da bir bak istersen
son zamanlarda aldıklarım :
ayakkabıların ikisi de bambiden netten aldım, lacivert çok rahat yumuşacık içi, kırmızının rengine de bayıldım, benim aldığım bunun dolgu topuklusu..ayakkabılarım geldi aynı sitedeki gibiler kusur bulamadım..
Eki Görüntüle 460144 Eki Görüntüle 460145
bu yeşil elbise de çok hoşuma gitti,çok zarif durmuş..inşallah güzel olur bana da..elbiseyi 38 aldım,normalde 36-38 giyiyorum o yüzden olucak mı büyük mü gelicek endişeliyim
Eki Görüntüle 460146
bunların dışında 6 parça daha bluz,elbise,etek aldım..ama butik kapanmış fotoları yükleyemedim..
güle güle giyin cicilerini kırmızı benimde çok hoşuma gitti rahatmı acaba uç kısmı kesermi diye terettüt ettim ama rengi güzel
kızlar cahilliğimi mazur görün birşey sormak istiyorum.
hani mangonun thsırtleri var dümdüz ,sadece önünde altın sarısıyla mango yazı olanlar.
onlar yıkanınca o yazılar soyuluyor mu merak ettim.
normla tshırtlerimiz gibi yakayabiliyor muyuz makinada...
BU t-shirtleri söylüyorsun galiba. Bende beyazı var, diğer beyazlarla birlikte atıyorum, o yazılarda çıkma vs olmadı ama sevmedim ben bunun kumaşını çok saldı kendini, yaka kısmı cok aşağı düşüyor.
Eki Görüntüle 461240
evet evet bunları diyorum,dün akşam aldımda ben kısa kollularındna aldım ama kumşalrı bollaşacak gibiydi zaten demek doğruymuş.
yazılarda ucuz penyeler gibi soyulur mu merak etmiştim teşekkürler...
evet evet bunları diyorum,dün akşam aldımda ben kısa kollularındna aldım ama kumşalrı bollaşacak gibiydi zaten demek doğruymuş.
yazılarda ucuz penyeler gibi soyulur mu merak etmiştim teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?