Pembe Dolap

eheheh =) cadı mısın acaba ? hihoyyyt kaynanaya zorla gömlek aldırmış ya helal =) :sm_cool:

çok güzelmiş canım, güle güle kullan =)a.s.

:jeyyar: :jeyyar: :jeyyar: şimdiden başladın mı cadılık yapmaya
güle güle kullan canımyerimseniben

bunlar daha ısınma turları :jeyyar: Allah ağzımızın tadını bozmasın her istediğimi alırlar :teytey: bende hiç hayır demem :roflol:

güz güzeli,demothy teşekkür ederim fıstıklarŞeniz
kaynanama zorla aldırttığım zara gömleğim :roflol: :lepi: :icecream:
grnt0424fc3.jpg

güle güle giy canım:nazar:Şeniz

demoty, güle güle giy canım. Nelerle kombinlemeyi planlıyorsun?

dodocum çok sağol hayatım Şeniz bilmem o kısmı hiç düşünmedim canım fisfisfis ama benim herşeyi kombineedebilitem vardır yani alakasız şeyleri bile birbirnie uydururum :1rolleyes: siyah kumaş pantolon veya dar kotlarla falan olabilir yerimseniben

dodocum çok sağol hayatım Şeniz bilmem o kısmı hiç düşünmedim canım fisfisfis ama benim herşeyi kombineedebilitem vardır yani alakasız şeyleri bile birbirnie uydururum :1rolleyes: siyah kumaş pantolon veya dar kotlarla falan olabilir yerimseniben

Ben de öğrenmeye çalışıyorum böyle şeyleri.
Kilo vermeye başladım da delikafadulden
Eskiden ne oluyorsa onu giyerdim. Şimdi gerçekten seçerek giiiyinebileceğim. Daha önce de yazmıştım bu yüzden moda dergisi bile alıyorum, moda zevkim gelişsin diye a.s

A a a, bir de geçen sefer farketmemişim. Nişanlın askerdeymiş. Aynı dönemi ben de yaşadım. Hatta izinde evlendik de asker karısı bile oldum sırnaşık şey

Güle güle gitmiş, güle güle dönsün tatlım :1hug:

demothy gömleğin çok şıkmış canım...a.s.
Giydikçe kaynananı hatırlarsın artık...kaydirigubbakcemile3

Yeni elbisem, yakası biraz açık geldi, el atmam lazım:icecream:
pic0007yr5.jpg

Buda kolyem, bakalım kızıma ne kadar dayanacakkaydirigubbakcemile2
resim049qz8.jpg

demothy gömleğin çok şıkmış canım...a.s.
Giydikçe kaynananı hatırlarsın artık...kaydirigubbakcemile3

Yeni elbisem, yakası biraz açık geldi, el atmam lazım:icecream:
pic0007yr5.jpg

Buda kolyem, bakalım kızıma ne kadar dayanacakkaydirigubbakcemile2
resim049qz8.jpg

iyi günlerde giy şimalim kaydirigubbakcemile5
uzun boylusun dimi kız sen ? ne güzel ya giyebiliyosun böle uzun elbiseler..
beni görsen uzun elbiseyle varya gülmekten yıkılırsın valahihoyyythihoyyyt
hem boy yok , hem zayıfım çirozumsu accık ( ayıptır sülemesi 5 kilo zayıflamışımda ) çoook komik oluyom çoookhihoyyyt yeni yetme rahibelere benzıyom kaydirigubbakcemile2

Şimal,Beyza,Dodo cicileriniz çok güzel,güle güle giyina.s.

bunlar da benim aldıklarım

dsc03020rw7.jpg
[/IMG]
dsc03031du7.jpg
[/IMG]
[tatlım hayırlı olsun aldıkların süper ama bu ikisine özellikle böle bakakaldım:asigim:
o mont mor mu tam olarak rengi ne?
nerden aldın bi sülede bende gıdem alam aynında yaa sengözlerimebaksanab:delphin:

süveterin de facto kanımca..aynı modelin grisini aldım ..kullanışlımıdır acep kaydirigubbakcemile2

Bu ilk resim ekleyişim.kaydirigubbakcemile3 Bir sonraki sefere inşallah daha kaliteli görüntüler çekebilirim. Galiba açık renk bir zemin kullanmalıymışım.:utangac:

Bir tanesi hariç aldıklarımın hepsi ekru ya da krem rengi ve hepsi indirimden alındı hihoyyyt

Mango'dan

]

epsici çok güzel ama yelekine bayıldım ..sorması aip kaça bu kaydirigubbakcemile2

Şimal,Beyza,Dodo cicileriniz çok güzel,güle güle giyina.s.

bunlar da benim aldıklarım

[/IMG]
]

çok cici bi ırka nerden kaça aldın acep kaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
Bende ltb den polar aldım içi tüylü. miss poemden bir badi ... Birde eldivenn aldım ama resmini koyamıyorum :( Fotoğraf makinamın şarj aleti elime geçince koyucam inşallah:)

ben bu aralar cok alisveris yapiyorum ya örgü elbise almak icin cikiyorum bulamiyorum kirzden baska seyler aliyorum durdurun beni yaw
1001240ru4.jpg

1001241bi4.jpg

bunuda etegin üstüne aldim .-))) aslinda koyu kahve ama braz acik cikmis

Son düzenleme:
iyi günlerde giy şimalim kaydirigubbakcemile5
uzun boylusun dimi kız sen ? ne güzel ya giyebiliyosun böle uzun elbiseler..
beni görsen uzun elbiseyle varya gülmekten yıkılırsın valahihoyyythihoyyyt
hem boy yok , hem zayıfım çirozumsu accık ( ayıptır sülemesi 5 kilo zayıflamışımda ) çoook komik oluyom çoookhihoyyyt yeni yetme rahibelere benzıyom kaydirigubbakcemile2
Uzunum valla... Allah boy vermiş......-tatlicadiarzu-
Ama elbisem o kadar uzun değil dizlerimin altında kalıyo...sengözlerimebaksanab
Ben zayıf kişilere elbiseleri daha çok yakıştırım ya, neden öyle diyon sen şimcikkaydirigubbakcemile

ben bu aralar cok alisveris yapiyorum ya örgü elbise almak icin cikiyorum bulamiyorum kirzden baska seyler aliyorum durdurun beni yaw
1001240ru4.jpg

1001241bi4.jpg

bunuda etegin üstüne aldim .-))) aslinda koyu kahve ama braz acik cikmis
1001242ef7.jpg
Cicilerini güle güle kullan esmer bombamŞeniz
Valla bu aralar bende alışverişin ucunu kaçırdım gibi...:mymeka:
2-3 ay istirahate alıyorum ikimizi:1shok:

tsk ederim tatlim,
valla iyi olur ama 2-3 ay dayanabilirmiyim bilmiyorum heheheheheh

Huli81: Sağol şekerim. Aşık oldun mu? Merak ettim şimdi :) Üzereyim demişsin ya :utangac:
Huli81: Ne güzel de birbirine uygun almışsın. Güle güle giy güzelim. yerimseniben

Şimal: Güle güle git tatlım. Yakası kapalı bişii yapmıyorlarki, bağrı açık dolanıyoruz valla, naapçaz moda a.s
Şimal: Bu senenin trendi "Alışveriş Perhizi" olacakmış. Bende duyurması..

funnyda: Tatlım biz burda kilo verelim diye ölüp dururken sakın "nasıl gitmiş anlayamadım valla" deme taş olursun:oklava: Anlat bakayım tatliş a.s.

nazariks:
Sağol tatlım, beğenmene sevindim. 40 TL olması lazım. Yeni aldım, ellerinde vardır daha herhalde. Bir örnek giyiniriz :1hug:

Düş*:
Resimleri bekliyoruz, güzelim.

astraea: astrea tatlım. Birinciyi çok beğendim. Nerden kaça aldın onu da yazar mısın? Güle güle giy :)

Son düzenleme:
süveterin de facto kanımca..aynı modelin grisini aldım ..kullanışlımıdır acep kaydirigubbakcemile2

yine defactodan yeşil çizgili beyaz bir gömlek almıştım. içine onu giyince çok güzel duruyor süveter. böyle delikli örgüleri çok seviyorum zaten ve bu yeşil rengin de hastasıyım hihoyyyt sen de güle güle kullan grini :1hug::içelim:

Back
X