Pembe Dolap

güneşim şuan trendyolda missist butiğinde görüyorum aynı kazagı bi bak istersen :)

arkadaşlar trendyoldan ayakkabı sipariş vermiştim bugün geldi ama hem göründüğü gibi değil hemde ayağıma büyük geldi iade etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz :) Ne yapmam gerek :26:

arkadaşlar trendyoldan ayakkabı sipariş vermiştim bugün geldi ama hem göründüğü gibi değil hemde ayağıma büyük geldi iade etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz :) Ne yapmam gerek :26:

faturanın arkasını doldurup yurtiçi kargoya götürüp iade etmek istiyorum dediğinde hallediyolar canım direk bende dün trendyoldan aldığım kaban ve kazağı iade ettim.

aldım 2 gün önce geldi kalitesi çok güzel ama iyi ısıttıgını söyleyemem giydigim gün baya üşüdüm geç gördüm kusura bakma canım birde kolları çok bol geldi bana ellerini yukarı kaldrınca düşüyo kollar falan pek bi komik ama görüntüsü iyi kolları kaldırmzsan :)

kızlar trendyoldan bu kabanı aldım bugün geldi ama çok bol durdu üstümde üstelik small beden aldım zayıfda sayılmam modelinden mi kaynaklı nedir sizce model nasıl fikirlerinizi alayım:18:

bende geçen yıl almıştım aynısını benimki de small beden ve ben 53 kg 1.68 im yani bol ama bu kabanın duruşu bu, salaş tarzda..
öyle herşeyle çok uyduramıyorsun belki ama yinede seviyorum ben,sıradışı bir model..

nilcim teşekkürler yorumun için peki nelerle kombinliyorsun bunu

faturanın arkasını doldurup yurtiçi kargoya götürüp iade etmek istiyorum dediğinde hallediyolar canım direk bende dün trendyoldan aldığım kaban ve kazağı iade ettim.

teşekkür ederim canım yarın kargoya gideyimde iade edeyim:)

nilcim teşekkürler yorumun için peki nelerle kombinliyorsun bunu

Rica ederim...Skin jean pantolonlar ve kışlık taytlar ile kullanıyorum ama düz ayakkabı ile giyemiyorum, bootie botlar yada dolgu topuklar ile hoş duruyor,uzun boy ve uzun bacak istiyor bu mont,ki benim bacaklarım çok uzun olmasına rağmen düz ayakkabı ile kombinlediğimde içime sinmiyor,bacak boyunu kısıtlayan bir boyda olduğu için çok hoş durmuyor.Ama dediğim şekilde kullanırsan seversin sanıyorum,tabii birazda kişinin tarzına bağlı,çünkü tarz bir mont zaten bu ,güle güle kullan...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…