tuh kacırdık desene trendyoldn aldıysaaa
buarada sevgılınede aferın valla benım kocem hıc bana bole alısverıs yapmazz illa yanında ben olcammm :):)
buarada bende kızlar bugun trendyolda levıstan kot aldım 29.90 daha once almıstım bedenı kuck gelmıstı ıade etmıstım aynısını tekrar sıparıs ettım bir buyugunu:)
Eki Görüntüle 601486
Indirim Ganimetleri
Eki Görüntüle 601485
Promod
Eki Görüntüle 601484 Eki Görüntüle 601483 Eki Görüntüle 601482 Eki Görüntüle 601481 Eki Görüntüle 601480 Eki Görüntüle 601479
Hepsi Zara´dan
güneşim şuan trendyolda missist butiğinde görüyorum aynı kazagı bi bak istersen :)
güneşim şuan trendyolda missist butiğinde görüyorum aynı kazagı bi bak istersen :)
boss u çok merak ediyorum nasıl bi koku acaba canım daha önce denednmi
arkadaşlar trendyoldan ayakkabı sipariş vermiştim bugün geldi ama hem göründüğü gibi değil hemde ayağıma büyük geldi iade etmek istiyorum yardımcı olurmusunuz :) Ne yapmam gerek :26:
boss u çok merak ediyorum nasıl bi koku acaba canım daha önce denednmi
faturanın arkasını doldurup yurtiçi kargoya götürüp iade etmek istiyorum dediğinde hallediyolar canım direk bende dün trendyoldan aldığım kaban ve kazağı iade ettim.
Eki Görüntüle 602895
Eki Görüntüle 602893 kızlar trendyoldan bu kabanı aldım bugün geldi ama çok bol durdu üstümde üstelik small beden aldım zayıfda sayılmam modelinden mi kaynaklı nedir sizce model nasıl fikirlerinizi alayım:18:
bende geçen yıl almıştım aynısını benimki de small beden ve ben 53 kg 1.68 im yani bol ama bu kabanın duruşu bu, salaş tarzda..
öyle herşeyle çok uyduramıyorsun belki ama yinede seviyorum ben,sıradışı bir model..
faturanın arkasını doldurup yurtiçi kargoya götürüp iade etmek istiyorum dediğinde hallediyolar canım direk bende dün trendyoldan aldığım kaban ve kazağı iade ettim.
nilcim teşekkürler yorumun için peki nelerle kombinliyorsun bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?