• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pembe Dolap

devamı............

trençkot misspoemden cokacimcoook

pic0231qa9.jpg

buda batikten dün hatta ne giydime koymuştum fotosunuşakkıdı

pic0234gm7.jpg

ama ben bunlara byaıldım yaaa
bende istiyorummm:oklava::mymeka:

yaa ben dışarıdan alış veriş yapmayalı 6 ay olduuuu:1shok:
kafayı yicümmm yakındaaa sizin aldıklarınızı gördükçeee:çok üzgünüm:
anca kendime bişiler dikip avutuyorum:delphin:
yaaa neler neler çıkmış vallah buraya girmesem 70 lilerden kalma bişi olcem heee:roflol:

astraea ev patikelrini çok beğendim yaa kaça nerden aldın başka renkleri varmıydı
sankim alabilcümde soruyümm-tatlicadiarzu-:roflol:

yaa ben dışarıdan alış veriş yapmayalı 9 ay olduuuu:1shok:
kafayı yicümmm yakındaaa sizin aldıklarınızı gördükçeee:çok üzgünüm:
anca kendime bişiler dikip avutuyorum:delphin:
yaaa neler neler çıkmış vallah buraya girmesem 70 lilerden kalma bişi olcem heee:roflol:

astraea ev patikelrini çok beğendim yaa kaça nerden aldın başka renkleri varmıydı
sankim alabilcümde soruyümm-tatlicadiarzu-:roflol:

tiffany'den aldım. 20den 10a düşmüş. mavisi pempesi neyün de var idi. siyahı da bi tane kalmıştı kaptım kaydirigubbakcemile2

brcinn senin aldıklarınıda çok beğendim iyi günlerde giy herkes gibi trençkotunu bende beğendim acaba başka renkleri varmıydı krem siyah gibi...

canımm bana nie almadın :çok üzgünüm:
sen nerde yaşıosun ki canımm ender magazası ilk defa duyuyorumm

gugıldan arat hankı semtlerde mağzaları var gürersin canem hihoyyyt

brcnn aldıkların çok güzel güle güle giy

yelene güzüm kaldı zatı -tatlicadiarzu-
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

astrea aldıkların çok güzel çizmen çok rahata benziyor güle güle giy...

teşekkür ederim. evet çizme burnu ve tabanı sayesinde çok rahat hakkaten hihoyyyt

astrea güle güle giy aldıklarını bluzların mango sanırım başka renkleride varmıydı?

teşekkürler sengözlerimebaksanabo bluzun bi de krem rengini görmüştüm ama tabi siyaha atladığım için her zamanki gibi başka renk var mıydı hatırlamıyorum pek :çok üzgünüm:

izme002tn6.jpg
anneşimin hediyesi
semyıl çizmelerin çok güzel bende çizmene uygun çanta var bana ver kuzucum çizmelerini güle güle giy

Back
X