Pembe Dolap

canım ben 6 yıldır timberlandin tarçın rengi botunu kullanıyorum. Her kış sezonunda yeni bir çizme veya bot alıyorum bir hevesle ama asla timberlandimin yerini tutmuyorlar, 1 hafta sonra yenileri bir kenara bırakıp yine timber giymeye başlıyorum (: :icecream:

bnde timberlandın çizmesi ve tarçın rengi botu war,botu bu sezon aldım ama tatil iiçin ankaraya gttm karda mahwoldu nası temizleyebilirim cnm bilgi werir msn?? çizmelerim deri olduu için ıslak bezle siliorum pırıl pırıl ama botlar için acaba deriden de satlan temizleme setinden mi alsam??

bende de pembe timber var ; pembe olmasına rağmen ne silerim ne bişi yaparım üstüne bişey dökülür kendi kendini temizler sağolsun, leke tutmuo tam bnm gbi pasaklıya özel bi bot -tatlicadiarzu-

serayy asiguzel... Canım terlikler çok hoş. Ben görür görmez gözümde şöyle tamamladım. siyah yada lacivert skinny jean beyaz gömlek (biraz göğüs dekoltesi açık kalacak gibi giyersin) küpeler ve kolye bu renk tonunda olsun. Çantayıda pantolona uygun bişey seçebilirsin. Güle güle kullan .!.:
:1hug: cok tesekkur ederim arkadasim burdaki kadinlarda ne cok fikirler var boyle iyiki sormusum yoksa bu terlikler oylece kalip gidecekti

bunlarda benim yenilerim hihoyyyt

pic0002m.jpg

pic0005.jpg

pic0008.jpg
hihoyyyt:utangac:

bende de pembe timber var ; pembe olmasına rağmen ne silerim ne bişi yaparım üstüne bişey dökülür kendi kendini temizler sağolsun, leke tutmuo tam bnm gbi pasaklıya özel bi bot -tatlicadiarzu-

bnmki rezil gibi oldu ya gymeye utanıorum artıkk resmen :çok üzgünüm:

Kizlar, bende bunlari almistim...daha hic kullanmadim ama daha önce resmini koymakta nasip olmadi..! a.s.

dsc01730.jpg

dsc01727.jpg

dsc01733.jpg

:asigim::nazar:

bnde timberlandın çizmesi ve tarçın rengi botu war,botu bu sezon aldım ama tatil iiçin ankaraya gttm karda mahwoldu nası temizleyebilirim cnm bilgi werir msn?? çizmelerim deri olduu için ıslak bezle siliorum pırıl pırıl ama botlar için acaba deriden de satlan temizleme setinden mi alsam??

canım demothy'nin de dediği gibi ben de özel bir şey yapmıyorum hiç. Deridenden özel setini falan da almadım. Deriden'den sadece yedek 1çift bağcık almışlığım var başka bir şey almadım bakımı için. 6yıldır ilk defa bu kış boyadım. Hem de boyatmadım yani kendim boyadım. kaydirigubbakcemile3 Marketten 2TL ye boya aldım ve iş başına koyuldum ((: Boyatmak için timberland ve harley davidson tescilli boya mağazsı var bizim burda ama 25 TL dedi, yok anam ben 2liraya hallederim dedim içimden ((: sırnaşık şey öyle yani (; Ayrıca hiç leke tutmaz,aşınmaz,hiç pislenmezler öyle kolay kolay yani :S :çok üzgünüm: Biraz rengi beyazlamıştı o kadar :D 6 sene kullanınca normaldir yani :D

bunlari 3 ay önce almistim bu deseni cok seviyorum! baska renk kombinasyonlarida cok güzel ama ben tek renkle yetiniyorum :)
dsc00530.jpg

bu esarbida gecen gün aldim baktim indirim var aralarinda en cok bunu begendim, malida cok güzel saten degil ama yinede parlak

dsc00564.jpg

kızlar, herkesin yenileri biribirinden güzelll...=)

özellikle sehnsucht06, ayakkabılarına bayıldımmm =)

iyi günlerde kullanın canlarım!

Back
X