Pembe Dolap

dsc00804p.jpg

bu da benim yeni cicim.. ilk defa bolero alıyorum delikafadulden

bacum funndy ;
senin o güzel berskha ürünlerin derdine kendimi capacity deki mağzaya attım.bir ya falan oluyor.ben inanamadım ordan o güzel şeyleri nasıl buldunda aldın.inanaılmazdı .aynı pazar yeri gibiydi.acaba sezon falanmı kapatıyorlardı.
nerde o elbiseler,süklüm püklüm tişörtten başka bişiy yoktu.
seninkilere bayılıyorum ben

hepsi cok güzel ya güle güle giyinin sirtinizda eskisin
bende bugün bunlari aldim
ama üzerimde istedigim gibi durmadi popm sagolsun Çok üzgünüm çoook
1001391.jpg

1001392.jpg

1001395.jpg

huli çizgili buluzun ve siyah elbisen güzel güle güle kullan ama gri biraz vucudun saran bi elbise galina ondan popişin ortaya çıkmasını beğenmedin belkim kuzum bilmem

bende bugün bunları aldım kızlar...elbise krizim tuttu bu aralar:)))
bu arada herkes cicilerini güle güle giysin;)

resim431.jpg
resim430t.jpg

resim426n.jpg
resim433.jpg

16358347_0.jpg

resim428.jpg

resim435.jpg
resim434.jpg

huli hepsi cok hoş görünüyolar özellikle siyah elbise .sana öle gelmiştir belki ilk giyiştefisfisfis

huli çizgili buluzun ve siyah elbisen güzel güle güle kullan ama gri biraz vucudun saran bi elbise galina ondan popişin ortaya çıkmasını beğenmedin belkim kuzum bilmem

tesekkür ederim cnm....ama bilmemki, aslinda okadarda dar degil ama benim popom büyük oldugu icin öyle olmustur, blkide kotun altina falan giyerim bunu bakalim

resim431.jpg
resim430t.jpg

resim426n.jpg
resim433.jpg

16358347_0.jpg

resim428.jpg

resim435.jpg
resim434.jpg

elbiselerin cok güzel tatlim iyi günlerde giyin, baya döktürmüssün delikafadulden

hülim elbiselerin cok güzel hele siyahin kollari süper

rouge sende iyisin bakiyomda ;) özellikle hosuma giden kareli elbisen, siyah elbisen ve siyah üstün onlar en güzeli

üstünüzde eskisin kizlar ben pek birsey almadim su siralar cok sükür :)

hülim elbiselerin cok güzel hele siyahin kollari süper

rouge sende iyisin bakiyomda ;) özellikle hosuma giden kareli elbisen, siyah elbisen ve siyah üstün onlar en güzeli

üstünüzde eskisin kizlar ben pek birsey almadim su siralar cok sükür :)

sagol bebgim:asigim:a.s.

teşekkürler sehnsucht daha iyileri senin olsun.
huli siyah elbisende gri olanda çok hoş
astrea bolero bencede kurtarıcı bende bir siyah bir krem rengi almak istiyorum ama istediğim gibi bulamadım.
rouge en çok etek ucunda desenler olan siyah elbiseni beğendim.
hepini güle güle kullanın.

bacum funndy ;
senin o güzel berskha ürünlerin derdine kendimi capacity deki mağzaya attım.bir ya falan oluyor.ben inanamadım ordan o güzel şeyleri nasıl buldunda aldın.inanaılmazdı .aynı pazar yeri gibiydi.acaba sezon falanmı kapatıyorlardı.
nerde o elbiseler,süklüm püklüm tişörtten başka bişiy yoktu.
seninkilere bayılıyorum ben

oyy nmc benım hakkat orası pazar yeri gibi ama ben cok sevıyorum o curcunada dolaşmayı yaf kaydirigubbakcemile2 aradan dereden bulup cıkarıyom vala gamyoncuiremsu gidek senle birlikte birgun madem yakınız ben her aksam nerdeyse b.kmydeyım su yolu oldu .. bı aksam da senle takılırım yaefrim yaacokacimcoook
tişkür ederim yövrümm :1hug:
ŞenizŞeniz
hepsi cok güzel ya güle güle giyinin sirtinizda eskisin
bende bugün bunlari aldim
ama üzerimde istedigim gibi durmadi popm sagolsun Çok üzgünüm çoook
1001391.jpg

1001392.jpg

1001395.jpg

hulicim iyi günlerde giy cnm cok guseller ya elbise olunca ben böle eriyip bitiyorum yaaa hep elbise giyelim hepimiz , kısçeler gibi dolanalım ortalıkta hihoyyythihoyyyt

resim431.jpg
resim430t.jpg

resim426n.jpg
resim433.jpg

16358347_0.jpg

resim428.jpg

resim435.jpg
resim434.jpg

rujjj..sana dicik bişeyim yok..
msn ye gel cabuk nerden aldın kaca aldın bana ne zaman nasıl alırız bunnardan :delphin:

Back
X