Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
derman 05 canım elbiseyi almadım ..gecelik gibi dedi eşim ..hevesim kalmadı...Rouge bolero ceketi falan beğenmedim doğruya doğru canım ama sen beğendiysen sorun yok tabikiii..iyi günlerde giyersin işallahh tatlım...
Önceki sayfalardaki elbiseyi aldınmı bak o çok tarz bişeymişş ama ince gibi görünüyor...
derman 05 canım elbiseyi almadım ..gecelik gibi dedi eşim ..hevesim kalmadı...
tşk ederim canım:1hug:
Zaten güzeldi ama 35 liraya değmezdi canım...
Ayyy gelsede giyinip giyip te koysakkkk kızzz...
Ben hiç arayıpta sormadım ne durumda diye .
__biricik__ papuçların çok kibar görünüyor güla güla giy sende cnm ..
mervee90ay ne kadar güzel bişey.kıllı kıllı bayıldım
Bu gerçekten kabanların altına kabarık olur ama bir iç mekana yani kafe alışveriş merkezi gibi yerlere giderken giyebilirsin cnm.Gidene kadar yanında taşırsın yada kabanın altında idare edersin orda kabanını çıkarırsın.Ya da baharlık olarak giyebilirsin.
maix saol bebeğimŞenizsüslü kokoş seniii ne guzel şeyler aldıkların :)
evet canım sıcacık tutuyo çok seviyorumhihoyyytmapıstayken aldıklarım
Bu sene bunlar çok moda.:hulya:
kabanın altına giyilmez zaten ebiş-tatlicadiarzu-alışveriş merkezi gibi bi yere gidiceksen üstüne giyersin altına dar kot giyersin yada tayt giyer üstüne uzun bi tunik giyersin altına uzun çizme düz bunuda onun üstüne giyersin..kısaca hayal gücüne kalmış ama kabanın altına giyme nası giyersen giy ama kapalı alanda tabi(üşürsün yoksa)
teşekkürler canım benima.s.__aso__ çok güzeller güle güle kullan:jeyyar:
allah razı olsun dermancım saolŞenizASO hepside birbirinden güzel güle güle giy canım...1.2. ve 4.yü çok beğendim..
ağdasını yapmadı ablası ondansır-tatlicadiarzu-saolmervee90ay ne kadar güzel bişey.kıllı kıllı bayıldım
siz bide üzerinde görünn :jeyyar:
1.olan zaten dehşet bişe...altına kot,çizme bide ayakkabına uygun çantaaa taktın mııı :dance: bide ben takılar takarım :kedi:
hepsine ayrı ayrı bayılıyorum ama son ekledgini görmemştimklava:
hangi ara aldın ve nerden aldın bekliyorum:icecream:
sen gördün yeter:kedi:ulan dedim ya telde belki alırım bişeylerler die,o akşam aldım ama sana haber vermedim:tomato:affet beni kankam:Saruboceq:tamam gel söylüyorum:jeyyar: