Pembe Dolap

başıyazmalımmseni kıskançççkaydirigubbakcemile

o kazağın başka rengini aldım ben de.ama seninki gerçekten daha güzelmiş.cüzdanın,kemerin,ayakkbın
zevlisin vesselam:lepi::lepi:

yeni aldiklarim umarim begenirsiniz

bu ayakkabinin iki rengini de almak zorunda kaldim daha onceden aldigim bi ayakkabiyi degistirmeye gittim ama hic bi sey bulamadim o yuzden iki rengini de aldim ayni fiyata mecburen

yesa güle güle kullan canım yeni eşyalarını hepsi çok harika görünüyorlar zevk sahibi birisin çok begendimopuyorumnanaktan

yesa güle güle kullan canım yeni eşyalarını hepsi çok harika görünüyorlar zevk sahibi birisin çok begendimopuyorumnanaktan

cok tesekkur ederim canim bu guzel yorumun icin cok daha guzelleri senin olsun insallah bi tek ayakkabi da tereddut ettim ama yapacak bi sey yok kaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yesaao etek ne şirin öyle:lepi:

üste giyilene ne deniyodu unuttum ya:))o da güzelmişopuyorumnanaktan.ayakkabıdan anlamam yorum yapmimkaydirigubbakcemile3

yesaao etek ne şirin öyle:lepi:

üste giyilene ne deniyodu unuttum ya:))o da güzelmişopuyorumnanaktan.ayakkabıdan anlamam yorum yapmimkaydirigubbakcemile3

yesa güle güle kullan aldıklarını,hepsi çok hoş.. ceketini türkiyeden mi aldın?

yesaa güle güle kullan aldıklarını 1.ayakkabını çok beğendim

zarifecik cok tesekkur ederim her zaman guzel yorumlarinla karsimdasin Şeniz Şeniz

valla o uste giyilenin adini ben de bilmiyorum sırnaşık şey ceket gibi ama degil akannehir yok canim yurt disindan aldim ama turk lirasiyla 12 milyon

gulsucum cok tesekkurler daha guzeli senin olsun a.s.

hepiniz çok sağolun kızlar
herkez cicilerini güle güle kullansın
geçmiş bayramınızda kutlu olsun
botlarım hammer jack 110 du 100 e verdiler mavi kahverengi sarı siyah renkleride var
hem çok rahat ayaktata çok güzel duruyo ben çok memnunum

yesa aldıklarına bayıldım canm opuyorumnanaktan

8981Fotograf-0001t.jpg

Back
X