Pembe Dolap

mızmız elbisen çok güzel ,dayımın eşi almış bayramda giydi ,siyah renk onunkisi çok hoşuma gittiydi, seninki kahverengi sanırım.altına pantalon giydi boyu biraz kısa kalmıştı onda çünlü
sen ne kadara aldın hangi mağzadan aldın ?

hayır canım kahverengi değil benimkide siyah..çekimden dolayı öyle çıkmıştır.ben siyah opak çorapla giydim.bakırköy huzur mağazasından 99 a aldım.

mızmız 1.elbise çook hoş başka renkleri var mıydı bunun? huzurada uğramak lazım.

2.si elbise değil sanırım uzun hırka gibi bişi mi?

canım sen de düzleştiricini güle güle kullan aynı gün almışız senle ama farklı şehirlerdeyiz sanırım..seninkiyle bukle de yapılır sanırım ince olduğu için...

saolll canım,sende güle ğüle kullan..seninkide güzellmiş....evt demekkiii aynı güne rasta gelmişş.))kaydirigubbakcemile5sen istanbul galiba demiii farklı şehirdeyiz doggruuu,arda buklede yapıyorum içe dışa dogruu ince uçlu çarçabuk oluyooo hemen.....vereliniortak

teşekkürler canımcım..o gün bakırköyde karşılaştığımızda aldım bunları :jeyyar: elbisemi huzurdan 99 a..hırkayı da peçeden aldım.80 di nakitte 60 oldu sırnaşık şey

teşekkürler canımcım..o gün bakırköyde karşılaştığımızda aldım bunları :jeyyar: elbisemi huzurdan 99 a..hırkayı da peçeden aldım.80 di nakitte 60 oldu sırnaşık şey

yaa evet ogün elinde bir poşet vardı hatırladım kaydirigubbakcemile3

çok güzeller ikiside güle güle giy arkadaşım ..kaydirigubbakcemile5

peçe o kadar indirim yapıyor muymuş ya akannehir

ablamla bir etek sorduk indirmediler di kaydirigubbakcemile3

ya ben onu almadan 1 hafta önce fatihte görmüştüm,indirimdeydi,60 tı yani.büyük ihtimalle bakırköy etikete onu yansıtmamıştı.kasada indirdi..

mızmız elbisenin bordosuda bende var canım:)
ama ben huzurda değilde ümraniyede başka bir mağazadan aldım
70 liraya aldım ben canım

Mızmız elbisene bende bayıldım.Çok şirin duruyor.Üzerindede görmeyi isterdim.
inşallah en kısa zamanda koyarsın elbisenin resmini

Back
X