Pembe Dolap

bu sezon sonu indiriminden aldıklarımbayanssulusmile
2hpsy0j.jpg

güle güle kullan canım, bu çizmeleri nerden aldın ? çok şık..

güle güle kullan nikoncan..sende bendensin heralde.beğendiğim bi şeyin her rengini alırım nerdeyse kaydirigubbakcemile3 siyah çok hoşmuş..

vereliniortak vaay şirinemle bir ortak yönümüz var ne güzelsempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3
renk takıntısına birebirbayanssulusmile
siyah görünmüş ekrandan sana canım, turkuaz rengindekaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile2

bu sezon sonu indiriminden aldıklarımbayanssulusmile
güle güle kullan canım, bu çizmeleri nerden aldın ? çok şık..
a.s.teşekkür ederim canım
ümraniyede Tekin kunduradan aldım:1rolleyes: tek kalan ürünlerin içindeydikaydirigubbakcemile2

Slm kizlar ya bende resim eklemek istiyorum ama birtürlü beceremedim yardimci olabilirmisiniz???bilmiyorumkismile

Ilk defa resim yüklüyorum umarim becerebilmisimdir....
Bunlarda benim bu ay aldiklarim mavi olan bluzu iki kere yesil elbiseyide bi kere giymistim...Ama galiba biraz abartim bu ay............
pamuk_helva nickin çok hoşkaydirigubbakcemile5
bluzlarını çok beğendim güle güle kullanbayanssulusmile

buluza bittimo kkaaaaa yanesempatiksalakcinni
çuk beğendiysen sen de kardeşimin ablası olabilisin, o zaman saa da alıraklinialirimsmileaklinialirimsmile

nikoncan eşarbın yine çok güzel :D:D
ben de en son bunları aldım;
petitem sağol canıma.s.
sen de aldıklarını güle güle giybayanssulusmile
tarz tişörtünü özellikle beğendim, böyle bir kaç tane daha tişörtünü görmüştümvereliniortak
kız ipekyoldan, polodan, kotondan ne güzel şeyler almışsın öyleaklinialirimsmilezemuszemus

nikonhehe coşmuşsunsempatiksalakcinni
o ne renk renk ama hep lazım oluyo dimi uzun kollu boğazlılar
eşarp da çok güzel çok kıskanıyorum açık renk eşarp takanları bana hiç gitmiyor

petitetoz pembe olan elbise sanırım çok güzelmişş

pamuk_helva nickin çok hoşkaydirigubbakcemile5
bluzlarını çok beğendim güle güle kullanbayanssulusmile

tesekürler canim

pamuk helvasenin de ilk resimde ikinci sırada olan lacivert üstü çok beğendim

tesekür ederim canim aslinda lacivert olani diz altina kadar giden bir elbise ama uzunlugunu cekemedigim icin cogu bluz gibi cikmis birkac tanesi elbise.......

Bende dün bu çantayı aldım

Bununda beyazını bi internet sitesinden aldım ama yarın gelecek Çok beğendim işallah memnun kalırım

Back
X