Pembe Dolap

bluz cok güzelmiş.. cok klas duruyor..güle güle kullan jade cim.
Teşekkürlerrr opuyorumnanaktan
gule gule kullan jade ama buluzler gomlekler gıtı gıdıyordan ıgrenc gelıyo deneyımlı bırı olrakdan solıyım :((

Bluz dün geldi canım...Beklediğimden çok çok güzel.. harika...kalitesini bende bu kadar beklemiyordum ama yumuşacık bir penyesi var ..Bugünde giydim hattaa..Foto çekinebilirsem bugün ne giydinede koyarım :hulya:

ay bundan sonra bende buraya bişeyler eklemeye karar verdim kızlar, bu da ilk fotom kırmızı çantam

böyle keskin renkler kullanamasamda ayakkabı ve çanta olarak
ama beğendim eminim sanada yakışıyodur
cıvılcıvılsın çünki :)

ay bundan sonra bende buraya bişeyler eklemeye karar verdim kızlar, bu da ilk fotom kırmızı çantam

bunlarda benim yeni aldığım cicilerim :))

hepsi çok hoşlar...çok beğendim.güle güle kullanın..

bende bu aralar bir sürü şey aldım cep telefonumla çektim ama bluetooh bozukmudur nedir atamıyorum laptopa..en kısa zamanda makinamla çekip koymak istiyorum..

BarbieveKen
bayıldımmmm çantana :))

B&M
canım şıkır şıkır güle güle giyin inşallah bayıldım valla hihoyyyt

hımmmmyerimseniben
çok şıkmış çantan..bu model zaten çok kullanışlı oluyor..
:lepi:

bunlarda benim yeni aldığım cicilerim :))

gri tuniğin farklı bir modelide bende var canım.
simli oluşu hoşuma gitmişti..
seninkinin modelide çok şık
güle güle giy..yerimseniben

hepsi çok hoşlar...çok beğendim.güle güle kullanın..

bende bu aralar bir sürü şey aldım cep telefonumla çektim ama bluetooh bozukmudur nedir atamıyorum laptopa..en kısa zamanda makinamla çekip koymak istiyorum..

BarbieveKen
bayıldımmmm çantana :))

B&M
canım şıkır şıkır güle güle giyin inşallah bayıldım valla hihoyyyt

hımmmmyerimseniben
çok şıkmış çantan..bu model zaten çok kullanışlı oluyor..
:lepi:

gri tuniğin farklı bir modelide bende var canım.
simli oluşu hoşuma gitmişti..
seninkinin modelide çok şık
güle güle giy..yerimseniben

ooo cok hosmus cicilerinizz mutlu gunlerde kuallanın :D

saolun kızlar, daha güzelleri sizlerin olsuna.s.

350268-1.jpg

bende bugun bunu aldım 34,90

kızlar ben de bi kaç kışlık elbise ve eteğimi ekliyorum hihoyyyt

benim çok sevdiğim aşkımın hiç sevmediği kot eteğim kaydirigubbakcemile3 önü pileli arkası düz

kızlar bu elbisemi yazın askılı kışın boğazlı badilerimle giyiyorum

bu elbisemin rengi de mor tam net çıkmamış bol gibi durmuş aslında bedenimi sarıyor dar bir elbise

bunlarda benim bugün H&M internet sitesinden aldiklarim....hepsine asagi yukari 140 - 150 ytl ödeyecegim kargo ücretiyle beraber...hepsini indirimli aldim...

bu asagi yukari 5 ytl falan..aklinialirimsmile bunu ceyizime koyarim artik :utangac:

pamuk helva kahverengi badiyle renkli tayta bayıldım boshayallersmile güle güle giy

PAMUK HELVA şu sitenin adresini özel msj la atabilrimisin
çok beğendim aldıkalrını
iyi günlerde kullan

bunlarda benim bugün H&M internet sitesinden aldiklarim....hepsine asagi yukari 140 - 150 ytl ödeyecegim kargo ücretiyle beraber...hepsini indirimli aldim...

bu asagi yukari 5 ytl falan..aklinialirimsmile bunu ceyizime koyarim artik :utangac:

güle güle giyin canım hepsi çok güzel ben sitesine girdim yavv herşey ingilizce türkçeye çeviremedim CADIARZUfiyatlar euro üzerinden sanırım sen nasıl alışveriş yaptın canım bi yardımcı olurmusunŞeniz

Back
X