Pembe Dolap

kızlar aldıklarınız çok çok güzell bayıldım iyi günlerde kullanın .. bazı arkadaşlarda sitelerden alıp buraya yapıştırmışlar resmi gerçeği olsa şöyyle askıda ne hoş olur :delphin:

kızlar aldıklarınız çok çok güzell bayıldım iyi günlerde kullanın .. bazı arkadaşlarda sitelerden alıp buraya yapıştırmışlar resmi gerçeği olsa şöyyle askıda ne hoş olur :delphin:

benim aldiklarim daha elime ulasmadi netten siparis etmistim bugün yarin ulasacak elime o zaman gerceginin resimlerinide eklerim ins...

aldikalini gülle gülle kullan twetty siyah cicekli etegini cok begendim özelikle....

Reklamlaaaaaaaaaar

Gelin makyajı yarışmamız başlamış bulunmaktadır :asigim:
Tüm makyaj severleri davet ediyoruz
f50ce668ab4b83ca304de9f68966d1f0.gif

detaylı bilgi:
170d985308aaf568a45ddec75add25d6.gif

http://www.kadinlarkulubu.com/makyaj-urunleri-stilleri-resimli-paylasimlar/363826-gelin-makyaji-yarismasi-icin-basvurular-alinmaya-baslanmistir.html

hiliba babetlerin çok şeker canım güle güle giy a.s.

twiti ilk resimdeki çantan, eteklerin, tişörtlerin çok şeker
"bugün ne giydin" başlığında üzerinde de görmek isteriz eminim çoook yakışıcaklar a.s.

tembeltospa bolero dimmi o baştaki resim, şık bir şeye benziyor
2. resimdekinin modeli felan pek anlaşılmıyor, eminim o da güzeldir...
Çantan çok şık ama, güle güle giy a.s.

hiliba babetlerin çok şeker canım güle güle giy a.s.

twiti ilk resimdeki çantan, eteklerin, tişörtlerin çok şeker
"bugün ne giydin" başlığında üzerinde de görmek isteriz eminim çoook yakışıcaklar a.s.

tembeltospa bolero dimmi o baştaki resim, şık bir şeye benziyor
2. resimdekinin modeli felan pek anlaşılmıyor, eminim o da güzeldir...
Çantan çok şık ama, güle güle giy a.s.

takipçinim diyosun yani sempatiksalakcinni hava acık daha açılsında açıcam sezonu kaydirigubbakcemile çok sağol hayatım daha güzelleri senin olsun Şeniz:utangac:

twettycim simdi gördüm aldiklarini , siyah canli cicekli etegin hosuma gitti ,birde acik mavi jean yanlari fermuarli olan ve birde birde o suratli tunikin , hepsini güle güle giy

tembeltosbag seninde aldiklarin cok hos zarif seyler güle güle giyin canim sende

twettycim simdi gördüm aldiklarini , siyah canli cicekli etegin hosuma gitti ,birde acik mavi jean yanlari fermuarli olan ve birde birde o suratli tunikin , hepsini güle güle giy

tembeltosbag seninde aldiklarin cok hos zarif seyler güle güle giyin canim sende

sağol bidenemmm :utangac:Şeniz

Back
X