Pembe Dolap

gamze belinay uyumlu olmaz mı hiç canım bayanssulusmile beyaz pantolonla her renk badi olur. hele koyu mavi çok çok yakışır boshayallersmile
kolyeni de çok beğendim. güle güle tak şekercim opuyorumnanaktan

sedefcim çok teşekkür ederim canım inceliğin için :) hayatım peki o kolyeyle kombine ettim ve fotosunu çektim sence o kolye olurmu üstüne??

bana sormadın kankişime sormussun ama ben dayanamayıp cevap veriyorum:1:bence o olmaz diğer kolye daha güzel olur

ha kankiş ha ben zevkler aynı nasılsaolumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5
gamze_belinaycım bence o 2 kolyeyle değil de gümüş bi kolyeyle kombine edebilirsin tatlışım. boshayallersmile çünkü koyu maviye beyaz ağırlıklı takılar daha hoş durur diye düşünüyorum. bu kolyelerin de bence siyah,kahve,karamel renklerinde badilerle daha şık durur bence opuyorumnanaktan

evet balım kankamolumunekankayizsmile dediği doğru o kolye gold olduğu için gözü boğuyo birazmirmirmirmir

hadi ya aynı gold gibi çıkmış amakafamçokkarıştıo zaman olur onun üzerineşutarafagitti

teşekkür ederim tatlım, malesef ışıktan dolayı ve telden çektiğim için flaşh yetersiz olduğundan sanırım farklı çıktı ama beyaz gümüş gibi kolyelerin ikiside tatlımcım :)

rica ederim hmm o zamn güle güle kullan şekerim o kolyeleri maksi bi elbiseylede kullanabilirsin şık olurbayanssulusmile

şekercim gümüş rengiyse o zaman ikisi de olur, hem de harika olur bayanssulusmile iyi günlerde tak opuyorumnanaktan

fotoraf0983.jpg
bunlarda benim dün aldığım cicilerim amaa bilekliği gösteremmm mor kolyeme uygun aldım biras rengi açık amaa almak zorundaydım hafta sonu düğün vardaakafamçokkarıştı

fotoraf0997.jpg
beyazlı yeşilli kirazımı kocitom sevgililer gününde almıştı miki mause geçen hafta aldım çilekli kolyemede bayılıyorummmmm yiyesim geliyooo:lepi:

fotoraf0998.jpg
yeşilli kolyem antalya hatırası ---- grili olanı geçen bayram ben yapmıştım --- kırmızıyı daha kullanmak nasip olmadı :))simsiyah gözükende aslında mor krsital taşlı onu yeni aldım

kirazlı ve çilekli kolyene bayıldım.kocişin de sen de zevkliymişsiniz kaydirigubbakcemile5
yeşil,kırmızı,mor,siyah kolyelerinin de hepsi ayrı ayrı güzel tatlışım. hamaratım benim senin yaptığın siyah kolye de çok şık zemuszemus
bir de aldığın ojenin aynısı ben de var canım rengi harika bayanssulusmile bilekliğinle çok uyumlu boshayallersmile

kirazlı ve çilekli kolyene bayıldım.kocişin de sen de zevkliymişsiniz kaydirigubbakcemile5
yeşil,kırmızı,mor,siyah kolyelerinin de hepsi ayrı ayrı güzel tatlışım. hamaratım benim senin yaptığın siyah kolye de çok şık zemuszemus
bir de aldığın ojenin aynısı ben de var canım rengi harika bayanssulusmile bilekliğinle çok uyumlu boshayallersmile

------------teşekkür ederim sedefcim evet ojemi hafta sonu düğünde kullanmak için aldımmm rengini bende sevdim oysaki mordan nefret ederdimkaydirigubbakcemile3

dsc05031i.jpg
burayada koyayım. arkadaşımdan satın aldığım kendi tasarımı kolyesi. akik ve turkuazla yapmış.

Back
X