Pembe Dolap

aybur34

tembeltospa

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın

nikoncan seninle özel olarak ilgilenmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

bu aldıklarında ne böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeohaoldumsmileohaoldumsmile

kesene zeval gelmesin bacım kaydirigubbakcemile2

ayrıca teessüf ettim pendik pazarına gelip beni evden almamana :oklava:

güle güle giy canım hepsini opuyorumnanaktan tek tek hepsine bayıldım..

nico.............
ne yaptın sen kzuu.
hepsi birbirinden güzel hepsine bayıldım.
tişörtlerin mağzada iki saat önünden ayrılamamıştım.
hepsi harika.
pijamalar desen ayrı bir afet.
pembe trencini çok beğendim bne.
güzel günlerde giy inş canımcım...
lahanamm aklinialirimsmile nico diyen dillerini yerim aklinialirimsmile Şeniz
beğenmene çok sevindim zevkli hatunum benim aklinialirimsmile
tshirtler beni de kendilerine bağladılar zıpırlar :dance: Allah pullarına zeval vermesin sırnaşık şey
puntişli picama da tam sana göre değil mi :asigim:
yeni cicilerimi yüklemek bgne kısmetmiş
catsrrr.jpg

etek pantolon fatihten
çanta mangodan
yeşil blüzde boynerdenyerimseniben
Ayburum seni şu çanta da benim beyaz ayakkabıyla uyar mı ne zemuszemus sen de bu çantayla gel bi analiz edelim bayanssulusmile
hepsine bayıldım tam senlik kaydirigubbakcemile5 hele bluz sana çok yakışıcak rengi de tam sevdiğim gibi aklinialirimsmile güle güle giy bitanem Şeniz
aybur34

tembeltospa

kızlar aldıklarınızı güle güle kullanın

nikoncan seninle özel olarak ilgilenmek istiyorum kaydirigubbakcemile3

bu aldıklarında ne böleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeohaoldumsmile ohaoldumsmile

kesene zeval gelmesin bacım kaydirigubbakcemile2

ayrıca teessüf ettim pendik pazarına gelip beni evden almamana :oklava:

güle güle giy canım hepsini opuyorumnanaktan tek tek hepsine bayıldım..
amin karalahana bacımın bacısı bacım cümlemizin kesesine zeval gelmesin opuyorumnanaktan
pazarda dolanırken çok sağa sola baktım tevafuk görürüm diye ama iyi ki gelmemişsin çok fena yağmura tutulduk sırnaşık şey
servise zor attık kendimizi kaydirigubbakcemile3 bir dahakine çağırıcam hele bi gelme kaydirigubbakcemile
çok teşekkür ederim yazmalım Şeniz

delikafaduldentanrıcaaaaaaaaaaa
ayakkbın harıka tam benlık bı model
hele tac fevkaladenın fevkındeolumunekankayizsmilegule gule kullan canm

ayburrrrrr hepsı harıka bluze bayıldım en cok gule gule kullan cnm

Son düzenleme:
tembeltospam pantolon etek benimde vazgeçilmezim çok rahat ediyorumzemuszemus
kelebeğim beğendinmi bende akkabılarını çok beğendimopuyorumnanaktan
başıyazmalım teşekkürler niko kuzusu teee senin oralara geliyo sensiz alışverişe çıkıyoalsanaalsanasmile
nikonum cancanım coeslaw turumuzda getirim beyaz çantacığı pekte yakışır senin akkabılarınaa.s:1hug:
pamukprensesim bluzü bende çok sevdim
:1hug:

Tanrıçammm ayakkabına bittimmm aynısın ben bi yerde gördüm ama nerde şu an hatırlayamadım hatta bi ara almayı düşündüm ama sonradan vazgeçip başka bi ayakkabı aldım ve daha hiç giymedim bile :))
Bende son zamanlarda bi kaç şey aldım hediye gelenlerde oldu çekip ekleyim bari uzun zamandır buraya foto eklememiştim : )

Öfff çok sıkıcı böyle eklemek bunlar son zamanlarda aldıklarımdan bazıları sıkıldım ve bu kadar ekleyebildim

nikonum ben de ev kıyafeti alırken annemin sesi kulağıma geliyo,"alma şunları artık,alma unları artık :uhm:
"hepsi birbirinden güzel tam benim tarzım,hepiciğine takıntılıyım zaten...
ama o 3,5 yetalelik bluze bayıldım,bayıldım :asigim:

nikonum ben de ev kıyafeti alırken annemin sesi kulağıma geliyo,"alma şunları artık,alma unları artık :uhm:
"hepsi birbirinden güzel tam benim tarzım,hepiciğine takıntılıyım zaten...
ama o 3,5 yetalelik bluze bayıldım,bayıldım :asigim:
ne diyo annem aklinialirimsmile alma şunları ben sana dikerim mi diyor yoksa kaydirigubbakcemile3
benim annem de elimde poşet görsün hemen antenleri çıkartır ben tam ağzımı açarım, he evet çok ucuza almışsındır sen hiç bahalı bişi alır mısın, der :roflol::roflol:
gel pendik pazarına sana da alalım o bluzdan şirinem zemuszemus yorulunca da başıyazmalıya gider bi çay içeriz :roflol: ama o da ne bi gideriz ki bize kısırla börek de yapmış cokacimcoook :roflol:o bluza feda olsun ama di mi :asigim: kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim şirinem beğenmene çok sevindim Şeniz

http://urlal.com/dqqf

Öfff çok sıkıcı böyle eklemek bunlar son zamanlarda aldıklarımdan bazıları sıkıldım ve bu kadar ekleyebildim
ama olmadı düşüm :teselli: yeni yaşına böyle sıkılarak başlama:tomato:
cicilerini güle güle, sıkılmadan kullan inşaallah aklinialirimsmile bunların içinde doğum günü hediyesi olan var mı aklinialirimsmile
özellikle elinde puantiyeli bişi tutan kız olan bluzunu çok beğendim opuyorumnanaktan hatta nerden aldın ben de gidip bir bakayım rengi de güzelmiş :hulya:

Böyle dolaptan çıkarıp çekmek sonra katlamak çok zor geliyor nikoncancım:)
Daha bi sürü şey var ama onları da bi ara zor gelmezse eklerim :)
Nike spor ayakkabısı , adidas cüzdan ve adidas tişört bunların arasında hediye olanlar canım. O dediğin badiyi pazardan aldım ben. Sende aldıklarını güle güle kullan.a.s.

ne diyo annem aklinialirimsmile alma şunları ben sana dikerim mi diyor yoksa kaydirigubbakcemile3
benim annem de elimde poşet görsün hemen antenleri çıkartır ben tam ağzımı açarım, he evet çok ucuza almışsındır sen hiç bahalı bişi alır mısın, der :roflol::roflol:
gel pendik pazarına sana da alalım o bluzdan şirinem zemuszemus yorulunca da başıyazmalıya gider bi çay içeriz :roflol: ama o da ne bi gideriz ki bize kısırla börek de yapmış cokacimcoook :roflol:o bluza feda olsun ama di mi :asigim: kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim şirinem beğenmene çok sevindim Şeniz

delikafadulden
bigün ayarlıyalım,gelirim inan...
ee okadar yapmış cancaazım, yeriz sırnaşık şey

Böyle dolaptan çıkarıp çekmek sonra katlamak çok zor geliyor nikoncancım:)
Daha bi sürü şey var ama onları da bi ara zor gelmezse eklerim :)
Nike spor ayakkabısı , adidas cüzdan ve adidas tişört bunların arasında hediye olanlar canım. O dediğin badiyi pazardan aldım ben. Sende aldıklarını güle güle kullan.a.s.
sağol canım a.s. bi bakim pazara olmadı aprilimle cumpaya gideriz kaydirigubbakcemile3
delikafadulden
bigün ayarlıyalım,gelirim inan...
ee okadar yapmış cancaazım, yeriz sırnaşık şey
inşaallah canım kaydirigubbakcemile2
yapmış ne demek döktürmüş olur çok hamarata benziyo aklinialirimsmile kısırı da nar ekşili yapar bir de cokacimcoook ziyan etmeyiz evelallah :içelim:

lahanamm aklinialirimsmile nico diyen dillerini yerim aklinialirimsmile Şeniz
beğenmene çok sevindim zevkli hatunum benim aklinialirimsmile
tshirtler beni de kendilerine bağladılar zıpırlar :dance: Allah pullarına zeval vermesin sırnaşık şey
puntişli picama da tam sana göre değil mi :asigim:

aynen öle nikoncum....

aybur canım sende hepsini güzel günlerde kullan .
bluzun modeli süper.
pantalonunda öel valla rahat rahat...
iyi günlerde olsun.

düş sende güle güle kullan.
en çok nikelere bittim:)

nikommmm , tanrıçamm ve düşcüümmm güzel günlerde giyinin güzelleriiimmm opuyorumnanaktan

1617.jpg

bol pant. arayışım son buldu gap'tan aldım bu pantalonumu,

bu tişörtlerimide pant. alana 40 tl hediye çeki vardı onunla aldım
1633.jpg

1638.jpg

ayakkabım derimod'dan 75 tl aklinialirimsmile nikom aklinialirimsmile

kelebekcim güle güle kullan opuyorumnanaktan
izmir , ayvalık , burhaniye , ören den aldıklarım kaydirigubbakcemile3

2154.jpg

tulumum ve otantik pantolonum aklinialirimsmile

2171.jpg

topshop ganimetleri , sağ alttaki pazardan çok güzel bişey ama bi tuhaf çıktı :bbo:

2179.jpg

kot görünümlü taytım pazardan , diğeri H&M.

2184.jpg

çiçekli madonna bluzlerim kaydirigubbakcemile3

2188.jpg

ilk ikisi pazardan , diğerleri burbery çok uygun fiyata geldi :hulya:

meşhur elbiselerime geçiyorum kaydirigubbakcemile3;

2196.jpg

2201.jpg

Canım bu msjını görünce ağzım açık pc ekranına bakakaldım. İnanırmısın bilemem ama aldıklarının 3 parçası bende var. Kurdele detaylı güllü elbise, güllü bluz ve sondaki elbise. Tarzlarımız benziyo demekkikaydirigubbakcemile

Back
X