Pembe Dolap

nikommmm , tanrıçamm ve düşcüümmm güzel günlerde giyinin güzelleriiimmm opuyorumnanaktan

bol pant. arayışım son buldu gap'tan aldım bu pantalonumu,

bu tişörtlerimide pant. alana 40 tl hediye çeki vardı onunla aldım

ayakkabım derimod'dan 75 tl aklinialirimsmile nikom aklinialirimsmile
çok teşekkür ederim minim Şeniz
pantolonunu çok beğendim, cicilerini güle güle kullan bayanssulusmile
ayakkabına hele bayıldım çok uygun fiyata almışsın herzamanki gibi, inanamıyorum ya yoksa teki mi 75tl zemuszemuskaydirigubbakcemile3
güle güle giyin cicişleri bende durma alıyorum.
Nikoncan pardüsenin yakası şahane ya
beğenmene sevindim seyhancım :kedi:
sen hiç aldıklarını ekleme tamam mı, tükanın önünde bekleyelim müşteri gelsin de bişeyler eklesin diye :mymeka:
çok beğenerek aldım bunlarıı bayanssulusmile
güle güle giy attaque, rengi felan güzelmiş ayakkabının a.s.

zebbracım ne güzel zevklerimiz uyuşuyor demekki opuyorumnanaktan
nikom :smiley-cool:
pamıkprensesim seyhanım teşekkür ederim a.s.
attaquecim güzel günlerde kulan a.s.

tanrıcam bende bu sene dolgu topuk ılkkez aldım
gıyebılırmıyım dıye tereddutle aldım cok memnun kaldım
cok rahat ıyı gunlerde kullan ŞenizŞeniz
kelebeğem,topukluya alışık olduğum için,bunlar bana tüy gibi geliyolar:1:yürürken uçuyorum sankikaydirigubbakcemile4sempatiksalakcinni
gerçekten çok rahat,kendi yok allahı var:1closedeyes:off geyiğe sarasım var:smiley-cool:kısacası evet rahatlar:lepi:

tanrıçam fırfırlı gömleğin aneyin bilekliği:nazar:
gömlek tuniklerine
yemenili bandanalılarına bayıldım:lepi:[/B]
ayburum:dance:şımardım sanki:dance:
tişkür idirim:kedi:

tanrıçam akkabıların çok afilli :lepi:
papatya taçına bayıldım

:dance:yine şımardım yineee:dance: :kedi: :dance: Şeniz
patronum o alışveriş yapan gacılı tshirtleri görünce hemen aklıma bizim topik geldi :roflol: yaşasın alışveriş kardeşliği süprizzzzz
tipler uymuyor ama tanrıçaynan niko alışvirişe çıkıyooo diyorum ben ona :roflol::roflol:
en çok hangi dişörtümü kıskandın ölümü gör söle kanka aklinialirimsmile
çok teşekkür ederim patronum beğenmene çok sevindim Şeniz sen gelene kadar turşusu kurulacaktı resimlerin :CüvCüv:
şu taç nasıl bişi kanka tasavvur edemiyorum fisfisfis başına mı takıyorsun nerene takıyorsun :icecream:
beyaz elbiseyle nasıl olur acaba :asigim: kısaca resimli anlatım istiyorum:delphin: :çok üzgünüm: :roflol::roflol:
küçük hüsamım da çıkmış resmin kıyısından köşesinden, hüsamım olmadan asla :a015:
hüsamım olmadan şurdan şuraya adım atmam:enbuyukkk: -tatlicadiarzu-..küçük müçük ama,her ..*oktan çıkıyo namıssız:smiley-cool:
sana resimli anlatım yapmam için,cabbarın yanıma gelmesi lazım,bende beyaz elbisemi giyip,makyajımı yapıp,tanrıça tacımı-tatlicadiarzu-takıp,sana resim çekiyim dimi nikomvereliniortak
şayet sokaklarda denyocanlar gibi bunu kafama takıp gezemem:1:
ayrıca mapısa girdiğim gün,topiğime koydum aldıklarımı,tişört kardeşliğimizi burayada taşıcam dur sen:jeyyar:

balım yirim seni yirrrrrrrrrrrrr
güle güle kullan patilerini
çok güzeller rahatlar mı peki ?
tacına ayrıcana bayıldım sölim
tospikim,pamuk helvamŞenizrahatlar papuçlarımhihoyyyttacım iltifatını duyunca havaya girdi ablası:smiley-cool:tacım ve ben sana teşekkür ediyoruz:smiley-cool: Şeniz
yeni cicilerimi yüklemek bgne kısmetmiş
catsrrr.jpg

etek pantolon fatihten
çanta mangodan
yeşil blüzde boynerdenyerimseniben
ayburum:asigim:yeşil bluzune bayıldım biliyosun:lepi:hatta hasta oldum..herbişeyini güle güle kullan yanağını ısırdığımolumunekankayizsmile
delikafaduldentanrıcaaaaaaaaaaa
ayakkbın harıka tam benlık bı model
hele tac fevkaladenın fevkındeolumunekankayizsmilegule gule kullan canm
uyy pirensesim:dance:çok saol bitanem:kedi:
kız,o papuçları bide uygun fiyata aldımki sorma:lepi:çok rahatlar ayrıcakaydirigubbakcemile2

Tanrıçammm ayakkabına bittimmm aynısın ben bi yerde gördüm ama nerde şu an hatırlayamadım hatta bi ara almayı düşündüm ama sonradan vazgeçip başka bi ayakkabı aldım ve daha hiç giymedim bile :)
eee düşüm,neye niyet,neye kısmet:smiley-cool:
ayrıca tebrik ederim,bi kere bile giymediğin ayakabıya boşu boşuna para bayıldığın içinvereliniortak :tomato:
o ayakabıları hemen giyyiosun düşkaydirigubbakcemile :roflol:
biz kadınların en büyük hatası!giymiyeceğimiz şeylere o anda gaza gelip para veriyoruz,sonra bi köşede melül melül duruyolarboshayallersmile

Öfff çok sıkıcı böyle eklemek bunlar son zamanlarda aldıklarımdan bazıları sıkıldım ve bu kadar ekleyebildim
:asigim: :asigim: :asigim:
düşüm,hepsine bayıldım diyebilirim,özellikle ayakabılara bittim ama:sm_cool:zevkli arkadaşım,güle güle giy hepsiniŞeniz
nikommmm , tanrıçamm ve düşcüümmm güzel günlerde giyinin güzelleriiimmm opuyorumnanaktan

1617.jpg

bol pant. arayışım son buldu gap'tan aldım bu pantalonumu,

bu tişörtlerimide pant. alana 40 tl hediye çeki vardı onunla aldım
1633.jpg

1638.jpg

ayakkabım derimod'dan 75 tl aklinialirimsmile nikom aklinialirimsmile
kanka teşekkür ederimdefisfisfissen yinemi rahat durmadın ya :roflol:
kaşla göz arası gidip neler almışlülülülülülü gap diyosun yanö:delphin:
papuçları zaten topikte görüp bayıldım,ama tekrar bi hoş geldi gözüme:)ilk defa görüyorum gibi:)
herbişeyini iyi günlerde kullan canını sevdiğimolumunekankayizsmile

adszkgz.jpg
adsz2fg.jpg

çok beğenerek aldım bunlarıı bayanssulusmile

çok beğenerek aldıysan,en mutlu günlerinde giy işallah canım..

Son düzenleme:
hep unutuyorum aldıklarımı eklemeyi....
dün bir kaç bişiy aldım hemen ekleyeyim:)

1074.jpg

bakırköyden bir mağazadan indirimde 10 tl

1077.jpg

akerde indirim vardı kaçırmayayım dedim .sonbaharlık kap 98 tl

1080.jpg

bu da yine bakırköyden 10 tl

:lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

kanka teşekkür ederimdefisfisfissen yinemi rahat durmadın ya :roflol:
kaşla göz arası gidip neler almışlülülülülülü gap diyosun yanö:delphin:
papuçları zaten topikte görüp bayıldım,ama tekrar bi hoş geldi gözüme:)ilk defa görüyorum gibi:)
herbişeyini iyi günlerde kullan canını sevdiğimolumunekankayizsmile

kanka okul açılacak ya ondan çok alıorm bu aralar , depoluyorum okulda giyyorum kaydirigubbakcemile3
kanka başka markaların kotlarının kalıpları bana hiç uymuyor , ne levis, ne lee , ondan hep gaptan alırım kalıbı cuk oturur , param yoksa da mango alıorm onun kot kalıpları da tam oluor , asyalı ciltli ve italyan vücutlu olduğum için heralde :roflol: islo duymasın:roflol:, bu gereksiz bilgiden sonra çok teşekkür ederim kankam olumunekankayizsmile

hep unutuyorum aldıklarımı eklemeyi....
dün bir kaç bişiy aldım hemen ekleyeyim:)

bakırköyden bir mağazadan indirimde 10 tl

akerde indirim vardı kaçırmayayım dedim .sonbaharlık kap 98 tl

bu da yine bakırköyden 10 tl

:lepi::lepi:
alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
aldıkların çok güzel lahanam opuyorumnanaktan özellikle gömleğine bayıldım tam senlik olumunekankayizsmile güle güle kullan canım Şeniz

hüsamım olmadan şurdan şuraya adım atmam:enbuyukkk: -tatlicadiarzu-..küçük müçük ama,her ..*oktan çıkıyo namıssız:smiley-cool:
sana resimli anlatım yapmam için,cabbarın yanıma gelmesi lazım,bende beyaz elbisemi giyip,makyajımı yapıp,tanrıça tacımı-tatlicadiarzu-takıp,sana resim çekiyim dimi nikomvereliniortak
şayet sokaklarda denyocanlar gibi bunu kafama takıp gezemem:1:
ayrıca mapısa girdiğim gün,topiğime koydum aldıklarımı,tişört kardeşliğimizi burayada taşıcam dur sen:jeyyar:..
patronum hüsamın da şimdi editör hüsamı mı oldu yani aklinialirimsmile yine bir delikten çıktı pime hüsam işte:delphin:
cabbarın yurt dışından gelmesini bekleyemem :1closedeyes:

ne diyo annem aklinialirimsmile alma şunları ben sana dikerim mi diyor yoksa kaydirigubbakcemile3
benim annem de elimde poşet görsün hemen antenleri çıkartır ben tam ağzımı açarım, he evet çok ucuza almışsındır sen hiç bahalı bişi alır mısın, der :roflol::roflol:
gel pendik pazarına sana da alalım o bluzdan şirinem zemuszemus yorulunca da başıyazmalıya gider bi çay içeriz :roflol: ama o da ne bi gideriz ki bize kısırla börek de yapmış cokacimcoook :roflol:o bluza feda olsun ama di mi :asigim: kaydirigubbakcemile3
çok teşekkür ederim şirinem beğenmene çok sevindim Şeniz

delikafadulden
bigün ayarlıyalım,gelirim inan...
ee okadar yapmış cancaazım, yeriz sırnaşık şey

:1: kısırla börek ne ki canlarım daha neler neler yapardım..

ama ben niye gelemiyorum pazara kaydirigubbakcemile3

önceden hazırlarım mamaları siiznle gezerim sonra çaya çıkarız eve kaydirigubbakcemile4

ahahha gezmeden de geri kalmam sırnaşık şey

ya da daha güzel bir fikir siz aldıklarınızdan bana da alırsınız ben evde size güzel mamalar yapar sizi beklerim :roflol:

karalahana cicilerin çok güzel
gömleğin ve yeleğini çok beğendim
kap ta çok hoş görünüyo
desene banada fatih yolu göründükaydirigubbakcemile4

tunik yanisempatiksalakcinni
Hay allahım herşeye yeni moda bi isim bulunuyo:roflol:

yok tunik değilde daha çok trenç tarzı şeylere deniyor:)

karalahana cicilerin çok güzel
gömleğin ve yeleğini çok beğendim
kap ta çok hoş görünüyo
desene banada fatih yolu göründükaydirigubbakcemile4

sağol ayburum.
beğenmene sevindim.
git git ne zman olursa olsun fatihi yoklamadan olmuyor...
sezon sonu vardır belki hayırlı bişiyler...

karalhana cıcılerın cok guzel kapında :)
gule gule gıy sekerım
pamukum sağolasın:)

Back
X