Pembe Dolap

ececik giysilerin gelince yaz bakalım yorumlarını.ben netten giysi olayına cesaret edemiyorum bol olur falan diye.dar geleceğini hiç sanmıyorumda :1::1::1: (zaten zayıfım) bakalım beğenecek misin?

ben bunlari geldi sanmistim kontesim gelmemisler daha :) , iyi beklemeler canim :49:
pamuk _helva tekrardan ekledigin icin sagol.. senide bugun ne giydine bekleriz hos kiyafetler aliyorsun üzerinde nasil durdugunu görmek isterim :78:

ben bunlari geldi sanmistim kontesim gelmemisler daha :) , iyi beklemeler canim :49:
pamuk _helva tekrardan ekledigin icin sagol.. senide bugun ne giydine bekleriz hos kiyafetler aliyorsun üzerinde nasil durdugunu görmek isterim :78:

daha dün sipariş verdim kuşum:24:

ne guzel seyler almissin yine kkontes ben asla siparisle alamam ille gidip once ellerimle ellicem denicem oyle alcam :9: yoksa alisveris zevkli olmaz gibime geliyo :50:
bvlgari yi sevgilinemi aldin bende oyle bisey almak istiyorum sanirim paccorabane inkini alcam kokusu muthis :69:

ne guzel seyler almissin yine kkontes ben asla siparisle alamam ille gidip once ellerimle ellicem denicem oyle alcam :9: yoksa alisveris zevkli olmaz gibime geliyo :50:
bvlgari yi sevgilinemi aldin bende oyle bisey almak istiyorum sanirim paccorabane inkini alcam kokusu muthis :69:

doğru diyorsun da kuşum valla netten aldıklarımı dükkanlarda zor buluyorum,bulunca da 2-3kat fiyata buluyorum.
o yüzden arada iyi oluyor böylesi :69:
evet onu aşk böceğime aldım:55:
sen de al ekle buraya :86:

haa oyleyse evet iyi olur :27:
tamam bende aldiklarimi eklerim yarin alisverise cikmayi dusunuyorum :66:
ask bocegi sevgili felan dedikde sevgililer gununde ne alacaksam hic fikrim yok :26:

Saol canim gule gule giy sende:) elbisen cok guzelmis ama grimi siyah mi onu merak ettim bi resimde gri gibi cikmis

siyah canım.ışıktan öyle çıkmış sanırım.
kontes güle güle kullan :3:

bunlarda bnm yeni cicişlerim kızlar :52::52:

Julia ikisini beraber giyinmeyi dusunuyorsun sanirim canm .. Cok uyumlu olmuslar ... Gule gule giyin ..:38:

Back
X