Pembe Dolap

Ben de bunları bugün sosyete pazarından aldım. Şifon tunik 10 tl, çanta 20 tl.

$DSCF0835.webp

$DSCF0830.webp

Arkadaşım botun çok süpermiş,nerden aldın öğrenebilir miyim?

Bir de rengi acaba tam burda görünen gibi mi,gelince rahat mı değil mi ayrıntılı olarak yazar mısın lütfen?

Ya arkadaşlar ben sırf buraya eklemek için bu yaz aldığım tüm kıyafetlerin resmini çektim ama eklenmiyor,dosya

boyutu fazla geliyomuş sanırım,dijital makinayla çekmiştim,siz telefonla mı çekip koyuyosunuz acaba?
:44:

facede kapıda ödemeli bir kişiden aldım aalanlar hep memnun müşterilerin yorumlarını epey bir zaman okudum sonra sipariş verdim gelince mutlaka ayağımda çekip yayınlarım burada ..

birde fotoğraf makinanın ayarlarından resim boyutunu biraz küçült o zaman olur ...

Son düzenleme:
sağolasın canım benim
sende iyi günlerde kullan alışverişlerini
şu ayakkabıyı diyorsun sanırım

bunu şu bilekte biten pantalonlarla giyemiyorum bantlı ya tuhaf geliyor gözüme
bende bundan aldım bitanede

çoook beğendim,güle güle giy :)))

Son düzenleme:
:))) çok güzel güle güle kullan canım
ben topuklu seviyorum ama çok uzun topuklu giyemiyorum
o yüzden orta aldım
seninki çok hoş

çok sağol tatlım seninkilerde öle :3: platform olduğu için buda seninki kadar rahat canım tavsiye ederim sanada :21:

dijitalle boyutu fazla olabilir photoscapeden yeniden boyutlandırıyorum ben bi sorun olmuyor

Photoscape nedir canım,pek resim eklemeyle alakam olmadığı için bilmiyorum,ilk kez duyuyorum...:27:

facede kapıda ödemeli bir kişiden aldım aalanlar hep memnun müşterilerin yorumlarını epey bir zaman okudum sonra sipariş verdim gelince mutlaka ayağımda çekip yayınlarım burada ..

birde fotoğraf makinanın ayarlarından resim boyutunu biraz küçült o zaman olur ...

Makinanın boyut ayarlaması olduğunu bilmiyordum,yeni aldım da öğrenmeye çalışıyorum,bilenler varsa tavsiyelerini beklerim,

Ha bu arada botu giyince mutlaka ekle,çok merak etim nasıl duruyo,rengine de bayıldım açıkcası...
:31:

Photoscape nedir canım,pek resim eklemeyle alakam olmadığı için bilmiyorum,ilk kez duyuyorum...:27:

google a photoscape diye yazarsan çıkar.yükle onu çok kısa sürede iniyo yükleniyor zaten.kullanımıda çok basit.türkçe :34:

Makinanın boyut ayarlaması olduğunu bilmiyordum,yeni aldım da öğrenmeye çalışıyorum,bilenler varsa tavsiyelerini beklerim,

Ha bu arada botu giyince mutlaka ekle,çok merak etim nasıl duruyo,rengine de bayıldım açıkcası...
:31:

google a photoscape diye yazarsan çıkar.yükle onu çok kısa sürede iniyo yükleniyor zaten.kullanımıda çok basit.türkçe :34:

arkadaş zaten açıklamış bende teşekkür ettim :42:
çok rahat bi program herşeyde kullanabilirsin kolay gelsin

Bugün pentiden tayt aldım kızlar mükemmel bir kumaşı var tayt alıcaklar için kesinlikle öneriyorum :51:

Birde arkadaşımın ojesine bittim şu şirinliğe bir bakarmısınızzz :12:

$ojee.webp

Çok sevimliii :) Nerden almış ki?

limangodan aldığım kolej papim sonunda geldi:52:

bir de uzun triko eteğim geldi:23:

Back
X