Pembe Dolap

Lolita hic begenmedim ben cizmeleri... tercih senin diyorum yine ...:27::27:

efsuncuk cok hos seyler almisin tatlim.. Elbisen cok hos.. Alverdenin farlarini kullaniyorum göz icin ve cilt temizleme ürünlerini kullaniyorum dogal oldugu icin ve fiyatlar müthis olduklari icin cok seviyorum :))

Bnnu bende kelebekli disinda begendim :60: zevkler ne kadar farkli oluyor degilmi..
Ama sen sen ol sakin tayti o sekilde giyinme .. Sahsen hic sevmiyorum zaten iyice yapisan taytlarin icine birsey koyup oranin buranin aciga cikmasini :37::37:estetik durdugunu düsünmüyorum

Hepimizin cumhuriyet bayrami kutlu olsun.. Ölümsüz olsun cumhuriyetimiz... ve umarim kötü günler kara bulutlar kalkar vatanimizin üzerinden.., huzurlu günlerimiz gelir ..:72::72::72::72::72::72::72:

Amiiiiin ! :72: :72: :72:

tesekkür ederim. Alverde ürünleri güzel oluyor. Ben daha önce sampuan ve allik kullanmistim, ruju pek begenmedim ama olsun dedigin gibi uygun fiyati..

Son düzenleme:
hediye çeklerimin son günü olduğundan
şu ikisini almak zorunda kaldım
en güzelleri bunlardı :26:
herry'den ikisi de
etek 9 tl
şapka 8tl

geçen gün de kitaplarım gelmişti
limangodan kuponlarla tanesini 2tl gibi komik bir rakama aldım :1:
ntv yayınlarını seviyorum:72:
limango sayesinde kütüphanem için baya bi ntv yayını edindim:27:

aa ben kokusunu çok seviyorum turuncusunu kullanıodum o da güsel kokuodu şimdi kırmızısı parlaklık veriomuş ona geçtim :60:
evde sarısı da var gerçi o da güsel kokuo ama bilemedim ne renkti diğeri canım :26:

Sarı turuncu gibi bişidi sanırım tam hatırlamıorum çok uzun zaman önce kullandım :D Bu aldığımıda tamamen renginden dolayı aldım. Rafın önünde 6 7 dakika düşünmüşümdür. :52:Tepemde dikilen kız al artık bakışları atmaya başlayınca pembe gönlüm sende diyerek aldım bunu :9:

aswang hep kozmetik alıyosun kuş :78:
güle güle kullannn:21:

Teşekkür ederim canım. Ben tombul bir kuş olduğuma ölee markafonilerden limangolardan faydalanamıyorum napıyııııım :43: :9::9::9:
sende aldıklarını güle güle giy ve oku canım. Şapkalı hatunun üzerindeki bluz çok güzelmiş yokmuydu o onuda alıvereydin :52:

Son düzenleme:
aswang güle güle kullan canim masallah yok yok sende...

konteskom aldin demek hayirli olsun kusum

güle gle kullan canımm
ne yazık ki sadece 2 ile 3 ' ü beğendim:38:

Teşekkür ederim, uygun ayakkabılarla kombinleyince güzel oldular.

Bunları da semt pazarından aldım. Bayramda akrabaların yanına gideceğim için kuzenlerime ve diğer akrabalara hediye olarak götüreceğim. Fiyatları o kadar uygun ki, şok geçirdim bu hafta pazarda. Hele abiye kıyafetler kapanın elinde kalıyordu. Hem kendime hem de akrabalara bayram hediyesi olarak çok uyguna geldiler. Pazara gittikten sonra pahalı mağazalarda ne görsem burun kıvırıyorum :1:

1. $DSCF1009.webp 2. $DSCF1014.webp 3. $DSCF1006.webp 4. $DSCF1013.webp 5. $DSCF1022.webp 6. $DSCF1032.webp 7. $DSCF1004.webp 8. $DSCF1026.webp 9. $DSCF1028.webp

Son düzenleme:
canim gecen farkettim son ara kullanmadigimdan hic parlatici rujlarimin kolmardigini farkettim, iki tane farkli tonda pembe. biri fos cikti ama neyse artik..
digeri cok iyi kalem rujlardan ayni keceli kalemler gibi, az sürünce cok dogal duruyorlar.. Oxfordlarim cok uygundu, kapmadan gecemedim.

Aldiklarinin hepsi birbirinden güzeller. özellikle Kelebekli olanina bende bayildim. digerleri de cok güzel kombinlenebilir parcalar. nerden aldigini sorabilir miyim bir kelebekkolik olarak ? :)

hayırlı olsun canım güle güle iyi günlerde kullan hepsini :38:
ben trendyoldan aldım tatlım :16:

http://www.trendyol.com/Ekru-Kelebek-Cebi-Fermuarli-Bluz-BL807/UrunDetay/5142/499727

Sarı turuncu gibi bişidi sanırım tam hatırlamıorum çok uzun zaman önce kullandım :D Bu aldığımıda tamamen renginden dolayı aldım. Rafın önünde 6 7 dakika düşünmüşümdür. :52:Tepemde dikilen kız al artık bakışları atmaya başlayınca pembe gönlüm sende diyerek aldım bunu :9:
:9::9::9::9: pembe gönlüm sende güle güle kullanın :16:

kontescim şapkan çok güsel hayırlı olsun :38:

tersalfabe hepsi çok güsel hayırlı olsun ben en çok ekose gömleğini beğendim :))

Son düzenleme:
:9::9::9::9: pembe gönlüm sende güle güle kullanın :16:

kontescim şapkan çok güsel hayırlı olsun :38:

tersalfabe hepsi çok güsel hayırlı olsun ben en çok ekose gömleğini beğendim :))

Teşekkür ederim canım :16:

:9::9::9::9:

Teşekkür ederim, onu ben de çok beğendim, ipek gibi yumuşacık, bi de üstüne 10 tl :) Yukarıda baksi geçen kelebekli gömlekten de vardı pazarda aynı fiyata çok güzeldi o da.

Ters alfaba iyi gunlerde kullan aldiklarini ve akrabalarinda ..
Ah su pazara gidenlere nasil ozeniyorum .. Oralarda olsam bdnde her hafta giderdim ...

Teşekkür ederim, onu ben de çok beğendim, ipek gibi yumuşacık, bi de üstüne 10 tl :) Yukarıda baksi geçen kelebekli gömlekten de vardı pazarda aynı fiyata çok güzeldi o da.

10 lira mı süper fiyatı güle güle kullanın...
yaaa ben trendden aldım o kelebeğimi ortalama 38 e felan geldi kargo dahil :50:
ya sinir yaptım bende artık bakcam pazarlara :(((

Son düzenleme:
Bu haftaki pazar çok bereketliydi, sanırım bayram öncesi diye. Fotoğrafını yüklediğim 1. ve 2. abiye elbiseyi de 10 liraya aldım desem, inanması zor değil mi :52:

uzun zamandır aldıklarımı eklemek istiyorum ama vakit olmuyo yada çekemiyorum:37:

bu akşamda çekip kalanını da akşam eklerim:16:

rengini kimse beğenmedi ama ben çok severek aldım:27:

bunlarda kitaplarım:16:

indirimden aldığım yazlık ayakkabıların kalanlarıda akşam eklerim :21:

Teşekkür ederim, uygun ayakkabılarla kombinleyince güzel oldular.

Bunları da semt pazarından aldım. Bayramda akrabaların yanına gideceğim için kuzenlerime ve diğer akrabalara hediye olarak götüreceğim. Fiyatları o kadar uygun ki, şok geçirdim bu hafta pazarda. Hele abiye kıyafetler kapanın elinde kalıyordu. Hem kendime hem de akrabalara bayram hediyesi olarak çok uyguna geldiler. Pazara gittikten sonra pahalı mağazalarda ne görsem burun kıvırıyorum :1:

1. Eki Görüntüle 280856 2. Eki Görüntüle 280857 3. Eki Görüntüle 280858 4. Eki Görüntüle 280859 5. Eki Görüntüle 280860 6. Eki Görüntüle 280861 7. Eki Görüntüle 280862 8. Eki Görüntüle 280863 9. Eki Görüntüle 280864

hepsi ayri ayri güzeller. o pazardan vazgecme derim

Trende baktim da (coktan üyeyim ama yurt disina acilmalarini beklemekteyim arada bakiyorum tek), nr. 39 ayakkabilar bile var :16:

Back
X