Pembe Dolap

kızlar ya şöyle dizin çok az altında bir çizme almak istiyorum topuklu ya da azıcık platform topuklu da olabilir..
Ama nerden alayım uygun bir fiyata da almak istiyorum nerden alayım sizce bildiğiniz bir yer var mı?

diechman, polaris ben ikisinde uygun fiyata bulabiliyorum internette de trendyolu tek geçerim . ama bu aralar indirim zamanı bilindik markalar da yarı fiyatına kadar iniyor canım

güle güle kullan,en çok botları sevdim,alışveriş aşkım kabardı valla :1:
Teşekkür ederim:34: alışveriş süper bişey ya resmen shopsessive diyebiliriz bana:27:
sabah sabah uyku tutmadı aldıklarınla uyandım walla :1: en çok botlarını sevdim ya bende istiyorum onlardan yaaaa olmadı diechmana bende mi uğriim :30:
kaça aldın acaba...ceketini de çok beendim :16:hepsi hayırlı olur inşallah güle güle kullan:nazar:
:1::1:
teşekkür ederim:34:
69.90'a aldım canım deichman için pahalı biraz:27:
ama çok beğenmiştim aldım..
Kot şorta bayıldımmmmmmm , güle güle giy hepsini canım :34:
teşekkürler canım beğenmene sevindim:34:
ayakkabı ve çanta tam benim tarzım canım güle güle kullan:nazar:
teşekkür ediyorummm:16:
monam güle güle giy botlarımız pişti oldu bu arada:))ben bunları çok sevdim aldım ama çokmu ağarlar sencede.yürüken ayaklarımı çok ağrıtıyorlar.

aaa pişti olduysak seninle olayım bebeimmm:27:
evet ağır biraz ama topuklu olmasına rağmen ağrıtmadı benim ayaklarımı
rahat yani:34:

diechman, polaris ben ikisinde uygun fiyata bulabiliyorum internette de trendyolu tek geçerim . ama bu aralar indirim zamanı bilindik markalar da yarı fiyatına kadar iniyor canım

hmm tamam canım ben takip ediyorum ama sen de rastladığında haber verebilirsen çok sevinirim..sağol..

bir de dünya kadınlar günü geliyor acaba nerelerde ne indirimler olur ?
kozmetik de oluyor muydu hatırlayamadım..

geçen senelerden,oluyor diye biliyorum ama bu ara kozmetikten çok uzağım:18:
tbs'de indirim var şuanda bi onu duydum :1:

ahh strawberry Tr'ye satışını durdurmayaydıııı ahhh ahhhhhhh:5:

Son düzenleme:
bugun mangodan bi kaç parça bişi aldım
feci indirim vardi :52:

dore simli kazak tunik 14.90tl
haki havuc pant. (nubuk gibi bi malı var) 8.90tl
kuzu derisi pant. 24.90tl

mango_fw2010_001.jpg

i love mango :7:

geçen senelerden,oluyor diye biliyorum ama bu ara kozmetikten çok uzağım:18:
tbs'de indirim var şuanda bi onu duydum :1:

ahh strawberry Tr'ye satışını durdurmayaydıııı ahhh ahhhhhhh:5:

ya evet :( peki sen hiç cheapsmellsten alışveriş yaptın mı ? son çıkan yasaya göre gümrükte takılma oluyor mu acaba ?

bugun mangodan bi kaç parça bişi aldım
feci indirim vardi :52:

dore simli kazak tunik 14.90tl
haki havuc pant. (nubuk gibi bi malı var) 8.90tl
kuzu derisi pant. 24.90tl

mango_fw2010_001.jpg

i love mango :7:
off süperrr canımm, güle güle kullan vallahi içim gittiii
az bile almışsın :1:

ya evet :( peki sen hiç cheapsmellsten alışveriş yaptın mı ? son çıkan yasaya göre gümrükte takılma oluyor mu acaba ?
adını bile duymadım canım:44: gümrük işleri bana riskli geliyor, bulaşmıyorum hiç:29:

Kızlar ben şuna benzer bir yelek arıyorum uzun zamandır ama bulamadım sadece yabancı sitelerde denk geldim. Hiç mağazalarda falan denk geldiniz mi?

$ViewImage.webp

ya kızlar illa çantamla ayakkabım aynı renk olmak zorunda mı :95: Uygun bişey olmaz mı yaaa illa aynı renk mi olcak yahu

ya kızlar illa çantamla ayakkabım aynı renk olmak zorunda mı :95: Uygun bişey olmaz mı yaaa illa aynı renk mi olcak yahu

bence aynı olacak diye bişey yok bazen farklıda çok güzel olabiliyor
ayakkabın pkıyafetinle aynı renk çantan farklı da çok güzel duruyor bence

Kızlar bu trendyol da sadece kredi kartıylamı alışveriş yapılıyor ? :2:

Back
X