hangi butikten aldın canım topuklu ya da platform istiyorum rastlayamadım..
bilmiyorum ki :26: geleli baya oldu,unuttum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hangi butikten aldın canım topuklu ya da platform istiyorum rastlayamadım..
kızlar ya şöyle dizin çok az altında bir çizme almak istiyorum topuklu ya da azıcık platform topuklu da olabilir..
Ama nerden alayım uygun bir fiyata da almak istiyorum nerden alayım sizce bildiğiniz bir yer var mı?
Teşekkür ederimgüle güle kullan,en çok botları sevdim,alışveriş aşkım kabardı valla![]()
sabah sabah uyku tutmadı aldıklarınla uyandım wallaen çok botlarını sevdim ya bende istiyorum onlardan yaaaa olmadı diechmana bende mi uğriim
kaça aldın acaba...ceketini de çok beendimhepsi hayırlı olur inşallah güle güle kullan
![]()
teşekkürler canım beğenmene sevindimKot şorta bayıldımmmmmmm , güle güle giy hepsini canım![]()
teşekkür ediyorummmayakkabı ve çanta tam benim tarzım canım güle güle kullan![]()
monam güle güle giy botlarımız pişti oldu bu arada:))ben bunları çok sevdim aldım ama çokmu ağarlar sencede.yürüken ayaklarımı çok ağrıtıyorlar.
diechman, polaris ben ikisinde uygun fiyata bulabiliyorum internette de trendyolu tek geçerim . ama bu aralar indirim zamanı bilindik markalar da yarı fiyatına kadar iniyor canım
hmm tamam canım ben takip ediyorum ama sen de rastladığında haber verebilirsen çok sevinirim..sağol..
bir de dünya kadınlar günü geliyor acaba nerelerde ne indirimler olur ?
kozmetik de oluyor muydu hatırlayamadım..
geçen senelerden,oluyor diye biliyorum ama bu ara kozmetikten çok uzağım:18:
tbs'de indirim var şuanda bi onu duydum
ahh strawberry Tr'ye satışını durdurmayaydıııı ahhh ahhhhhhh![]()
off süperrr canımm, güle güle kullan vallahi içim gittiiibugun mangodan bi kaç parça bişi aldım
feci indirim vardi
dore simli kazak tunik 14.90tl
haki havuc pant. (nubuk gibi bi malı var) 8.90tl
kuzu derisi pant. 24.90tl
![]()
i love mango![]()
adını bile duymadım canım:44: gümrük işleri bana riskli geliyor, bulaşmıyorum hiçya evetpeki sen hiç cheapsmellsten alışveriş yaptın mı ? son çıkan yasaya göre gümrükte takılma oluyor mu acaba ?
Kızlar ben şuna benzer bir yelek arıyorum uzun zamandır ama bulamadım sadece yabancı sitelerde denk geldim. Hiç mağazalarda falan denk geldiniz mi?
Eki Görüntüle 360618
trendyolda görmüştüm yanılmıyorsam koton butiğindeydi
hep böyle çanta arıyorum kahretsin bulamıyorum ki ... canım çok güzel bayıldımm![]()
ya kızlar illa çantamla ayakkabım aynı renk olmak zorunda mı :95: Uygun bişey olmaz mı yaaa illa aynı renk mi olcak yahu