- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
bayıldımmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim canımmmmkızlar bu arada aldıklarınızı iyi günlerde kullanın ,
sayydek tulum harikaa !
kkontess kazaklar çook hoşş bence çok ta uygunn..
air; elbise çok hanım hanım,çok cici
hepinizin aldıkları çok güzel birde adını unuttum ama yeşil kombinleri soran arkadaşının pantolunu ayrı güzel gömlek ayrı güzel ,birlikte de çok hoş olurlar somon gömlek daha ilgi cekici ve hoş durur kanımca:13:
güzel ve orjinal görünüyorrr canım, bi de üzerinde görmeliiikızlar bugün bu tulumu aldım ben sevdim sizce nasıl:)
bende son 15 günde bunları aldım,alışveriş sitelerinden bunların dışında 1 spor,1 de platform ayakkabı aldım,hepsinden de memnun kaldım
Eki Görüntüle 366129 Eki Görüntüle 366130
Eki Görüntüle 366131 Eki Görüntüle 366132
Eki Görüntüle 366133 Eki Görüntüle 366134
güle güle kullanın kızlarrrr
teşekkür ederim canımmmm
güzel ve orjinal görünüyorrr canım, bi de üzerinde görmeliii
güle güle kullanın kızlarrrr
geçenlerde bi arkadaş bi yelek sormuştu bayadır arıyorum demişti, geçmişe bakındım ama bulamadım yazısını, umarım görür :18:
kotonda şöyle bi şey şuan satışta 40tl
Eki Görüntüle 366553
oh ne güsel almışsınçok teşekkürler canım
Bide indirimden aldım 50 tlden 20ye düşmüşş![]()
ahahah demi alıştık indirimesaol canm gömlekler güzeldi ikiside aldın mı bilmiyorum ama çok beğendim
indirim şahane sorma ya böle aldıkça sışarıda 10 tl 20 tl lik şeyler görünce pahalı demeye başladım![]()
saool canım bende somon gömleği aldım yeşil pantolonlahepinizin aldıkları çok güzel birde adını unuttum ama yeşil kombinleri soran arkadaşının pantolunu ayrı güzel gömlek ayrı güzel ,birlikte de çok hoş olurlar somon gömlek daha ilgi cekici ve hoş durur kanımca:13:
bayıldımmm![]()
güzel ve orjinal görünüyorrr canım, bi de üzerinde görmeliii![]()
oh ne güsel almışsıngüle güle kullan tatlım
![]()
kızlar nasıl sizce kuzenim düğünü için düşündüm.Biz erkek tarafıyız düğün bizim yani bu kına için.Altında kırmızı ,şeker pembe, birde siyah beyaz leopar ayakkabı düşünün alsammıki ? [url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
ayakkabı düşünebilirim elbise nasıl olur mu şık mıhımmm güzel olabilir ,ama birde nar çiçeği rengide düşünebilirsin ayakabını canım
kontesss, nasıl bayılmış sevdiysem eteğini bugün tesadüfen markafoniye baktım aynısı vardı, aldım hemen 10 tl çekim de vardı 4,8 e geldii :119: 3-4 gündür de bakmıyodum markafoniye..şans işte :))markafoni geçenlerde 10 tl kupon göndermişti durduk yere.
baktım ki koton butiği var, hemen atlamıştım
koton trendyola hiç gelmedi, markafonide de ilk defa gördüm.
umarım arkası gelir
neysem; bir etek almıştım fırsat bu fırsat diyip.
önü kısa arkası uzun son modalardan.
bugün elime ulaştı.
parçalı dikim site çekiminde belli olmuyordu ama harikaymışşş
görselinden daha güzel çıktı,aşk yaşıyorum kendisiyleee şuan!
etiket fiyatının 50tl, faturadaki fiyatın 9tl olması da cabası:86::86::86::86::118::118::119::119:
![]()
kontesss, nasıl bayılmış sevdiysem eteğini bugün tesadüfen markafoniye baktım aynısı vardı, aldım hemen 10 tl çekim de vardı 4,8 e geldii :119: 3-4 gündür de bakmıyodum markafoniye..şans işte :))
bu da yeni çantamm
Eki Görüntüle 367507 Eki Görüntüle 367508
güle güle kullan kuşşşş
geçen kombinledimdi ben, süper![]()
Nil acaba kırmızı kabanı ne kadara aldın.galiba trendyol..çok güzelmiş güle güle giy.benimde tam böyle bi kabana ihtiyacım varda.fiyat açısından şeyettirdim :18:
etek sevilmez mi kızzzzzzzzzzzzcanım ben onu netten almadım, buradan bir mağazadan aldım,iyiiki de netten almamışım çünkü kalıbları çok darmış 36 kastı,38 i yoktu bendeki şarabinin 40 aldım ve kazaklarla vs tam oldu bana ki ben 36 beden biriyim..aklında olsun DYD kabanlarının kaıbları dar bir beden büyük al benim gibi kışları lahana gibi dolaşıyorsan 40 al hatta 1.68 boyum (popomu kapatıyor rahatla) 52 kiloyum,düşün..bugün ilk kez giydim arkadaşlarım bayıldı rengine ve duruşuna özellikle yeri vs çok güzel tavsiye ederim.ama kalıblar dar 1 beden üstünü al. markafonide vs 36.90 tl idi ama ben buradan 49.90 aldım deneyerek iyi oldu
minuscule,beyaz elbise hoş kesimi ama omuzundaki ahenk nedense biraz itici,şekilsiz geldi daha doğrusu canım
kontes,etek sevmeyen ben bile çok beğendim,duruşu harikadır eminim ,kesiminden belli çünkü![]()
hiç bilemedim canım :26: yolla bence:18: önü kalkık papi hiç sevmiyorumKızlar bugün trendyoldan aldığım marjin ayakkabılarım geldi, günlük giymek için almıştım ama sanki ayağıma küçük geldi yani biraz sıktı ben rahat olsun diye almıştım. Ayaklarımda 40 numara
Acaba açılırlar mı daha önce bu tarz ayakkabı kullanan var mı birde günlük kullanım için idealler mi sizce?:44:
Eki Görüntüle 367608
etek sevilmez mi kızzzzzzzzzzzzteşekkür ederimmm
hiç bilemedim canım :26: yolla bence:18: önü kalkık papi hiç sevmiyorum:18:
giyince ön oturuyor yere böle yanları lastikli gibi esnek sanki ama iç kumaşı öle değil, bende çok kararsız kaldım:18:
günlük kullanım için düz taban olmayan ayakkabı bulmam lazım az topuklu
Bu arada kontess ben senin eteğe baktım baktım bulamadım :/
Onuda beğendim ama beden kalmamıştır sanırım onda...