Pembe Dolap

giyince ön oturuyor yere böle yanları lastikli gibi esnek sanki ama iç kumaşı öle değil, bende çok kararsız kaldım:18:
günlük kullanım için düz taban olmayan ayakkabı bulmam lazım az topuklu:43:

Bu arada kontess ben senin eteğe baktım baktım bulamadım :/
Onuda beğendim ama beden kalmamıştır sanırım onda...

nerde baktın canım anlamadım
ben markafoniden almıştım baya oldu

canım ben onu netten almadım, buradan bir mağazadan aldım,iyiiki de netten almamışım çünkü kalıbları çok darmış 36 kastı,38 i yoktu bendeki şarabinin 40 aldım ve kazaklarla vs tam oldu bana ki ben 36 beden biriyim..aklında olsun DYD kabanlarının kaıbları dar bir beden büyük al benim gibi kışları lahana gibi dolaşıyorsan 40 al hatta 1.68 boyum (popomu kapatıyor rahatla) 52 kiloyum,düşün..bugün ilk kez giydim arkadaşlarım bayıldı rengine ve duruşuna özellikle yeri vs çok güzel tavsiye ederim.ama kalıblar dar 1 beden üstünü al. markafonide vs 36.90 tl idi ama ben buradan 49.90 aldım deneyerek iyi oldu :8:

minuscule,beyaz elbise hoş kesimi ama omuzundaki ahenk nedense biraz itici,şekilsiz geldi daha doğrusu canım:34:

kontes,etek sevmeyen ben bile çok beğendim,duruşu harikadır eminim ,kesiminden belli çünkü:52:

canım çok sağol.bende sanırım bulursam 40 ını alırım..çok iyi oldu söylediğin.tekrar güle güle giy..

tozlugiyim yaz googleye canım, öyle bi site (banlanmıyım :1:)
kapıda ödemeli şeysi de var hatta.. Panço bölümünde.
Ay tüm renkleri güzel aslında kırmızı kalpli olanlara da bayıldım :101:

tozludan bende bişiyler almıstım cok güzel ürünleri var ancak kargoya vermeleri 20 günü buldu
stokta görünen ürünler yokmus kaç kez aradılar o yok bu yok diye ve göndermedikleri ürünü de faturalamıslar fazladan 10 tl vermek zorunda kaldım iade etmediler ürünleri cok begendiğim için geri yollamadım böyle bir maceram oldu:44:

tozludan bende bişiyler almıstım cok güzel ürünleri var ancak kargoya vermeleri 20 günü buldu
stokta görünen ürünler yokmus kaç kez aradılar o yok bu yok diye ve göndermedikleri ürünü de faturalamıslar fazladan 10 tl vermek zorunda kaldım iade etmediler ürünleri cok begendiğim için geri yollamadım böyle bir maceram oldu:44:
aaa :26: ben bi 3-4 defa alışveriş yaptım ve en geç 1 haftada gönderdiler ürünlerimi.
üzüldüm, kötü olmuş senin için. Bu tip sorunlarla karşılaşınca da insanın o siteye giresi dahi kalmıyor dimmi :31: ben de vipdükkanla anlaşamıyorum bir türlü..

kalplisi çok cici gerçekteennn:16:
dimmi, ben de çok sevdim canımm :29:

aaa :26: ben bi 3-4 defa alışveriş yaptım ve en geç 1 haftada gönderdiler ürünlerimi.
üzüldüm, kötü olmuş senin için. Bu tip sorunlarla karşılaşınca da insanın o siteye giresi dahi kalmıyor dimmi :31: ben de vipdükkanla anlaşamıyorum bir türlü..

benim şanssızlığıma geldi heralde o kadar bekleyip geri göndermeye içim elvermemişti:1:
güle güle giy şekerim:23:

bugün markafoninin koton butiğinden bunu sipariş ettim.nasıl?
Eki Görüntüle 366886
Eki Görüntüle 366887

ben beğendim hayırlı olsun :nazar:

bugün de bunları aldım, tanesi 9,9 triko panço :55:

Eki Görüntüle 368420 Eki Görüntüle 368421

aa bunlar trendyola da çok geliyor alsam mı die hep kararsız kalmışımdır memnun kalırsan söylr misin :)
hayırlı olsun inşallah

esencan hayırlı olsun hepsi ne güsel eşini de unutmamışsın :16:

mavi26 hoş gözüküyor güle güle giyin inşallah :34:

kızlar sizce nasıl bu etek kararsız kaldm :31:

böyle etekler çok moda, beğeniyorum:23:

rengide çok hoş ama bi şey var sanki, kumaşında mı desem etek ucunda (dikiş kısmı) mı desem böyle bi plaj eteği havası var sanki.
sanırım kumaştan, penye gibi algıladım:26:
anlatabildim mi ne demek istediğimi:18:

böyle etekler çok moda, beğeniyorum:23:

rengide çok hoş ama bi şey var sanki, kumaşında mı desem etek ucunda (dikiş kısmı) mı desem böyle bi plaj eteği havası var sanki.
sanırım kumaştan, penye gibi algıladım:26:
anlatabildim mi ne demek istediğimi:18:

anladım canım, benm kararsız kalma sebebm de kumaşı çünkü hangi kumaştan yapıldığı yazmıyor :5:
saol tatlım :38:

Back
X