Pembe Dolap

Umuyorum hayatınız boyunca böyle kelimeleri çekerek, o noktadan ayar vermeye çalışarak haklı pozisyona geçme güdüsü içerisinde olmamışsınızdır. ‘Diğerleri’ hitabımı saygısızlık olarak adletmişseniz, ‘saygısıza bak’ dersiniz geçersiniz. Bunu uzatmanın manası yoktur. Ayrıca diğerleri hitabı geçmiş sayfalarda bana akıllarınca sert yapmış, ünlemlerle cümlelerini bezemiş arkadaşlardan daha ılımlı bi tavır gibi duruyor.

Bahsi geçen aynı model iki giysinin, kumaşlar arasındaki bariz farkından bahsettiğim için donanımımı merak etmişsiniz. Merakınızı mazur görüyorum ama yersiz olduğunu belirtmeliyim. İnsanın kaliteli olanı idrak etmesi için o alanda master yapmasına gerek yoktur. İkinci üniversiteyi bitirme aşamasında olup da bunun ayırdına varamamak sizin eksikliğiniz değil, tamamen eğitim sisteminin kıytırıklığı olsa gerek. Bu mantıkla ben sanatçı değilim müzik eğitimi almadım. Bi sezen aksu ve demet akalın arasındaki kalite farkını anlamış olmam beni ayştayn yapmaz değil mi? Yapmaz. O yüzden kumaşdan anlamak için, terzi olmak, modacı olmak, tekstil okumak gerekmez.

Beni anlayan anladı da sizin anlamak istemediğiniz aşikar. Bir ilkokul çocuğuna anlatır gibi tane tane açık secik anlatayım ki hiç bi açık kapı kalmasın madem. Eleştirdiğim şey tam olarak neydi biliyor musunuz? kontesin pazardan aldığı giysiyi, mağazada satılan aynı model giysiyle aynı sanrısına kapılması. bakın pazardan ucuza aldım diye akıllı alışveriş yaptığını sanıp kendini kandırmasına göz yummanızdı. Birinizde çıkıp demediniz ki; 'yahu kontes bi senin eklediğine bak, bi mağazadakine biri polyester kalın, diğeri penye bu bariz ortada bi gerçek' diyemediniz. Neden çünkü, arkadaşsınız. Arkadaşlık müesseseniz doğru bildiğini söylemek değil, pohpohlamak olmuş. Ben hayatım boyunca sizler gibi olmadım. Doğru bildiği söylemekten çekinmedim. O eleştiri başta kırıcı gibi görünse de, o kişiye bir şey katacaktır buna inandım. Bu yüzden iki ürünün aynı olmadığını fark etmesini dillendirerek, genelleme yaptım ve pazarların çoğu çakmadır dedim. Kalitelisi de vardır elbette ama o kalitelilerin de mağaza fiyatından farkı yok. Siz ne kadar kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle. Ha ben demiyorum ki, defoya girenler pazara düşmez düşer ama outletler aynı zamanda bunun için vardır.

Komik olan şuydu herkes toplanıp bi Pazar muhabbeti yapmış. Pazar burda farazi bi söylemdi. Pazar olur, pasaj olur, mağaza olur, tezgah olur fak etmez. Sanki ben pazarları kötülüyormuşum, pazarları küçümsüyormuşum, pazara gitmenin yanlış bir şey olduğunu vurgulamışım gibi bi algı voltranı oluşturmanızdı komik bulduğum. Bana ne kim nerden giyinirse giyinir. ben ortadaki örnekten yola çıkarak bi genel bakış açısı sundum. Yoksa kimsenin pazardan giyinmişliğini eleştirmedim. Ama tabi herkes anlamak istediği gibi anladı bunun akabinde sallayıp durmuş da boşa yorulmuş, yazık olmuş.

Gören bakanda kutsalınıza saldırmışım sanır. Bu ne şiddet bu ne celal arkadaş. Alt tarafı gösterdiği iki ürünün aynı olmadığını söyledim. Bi dünya açıklama yapma zorunda kaldım. Gördüğü halde fikrini söylemeyen arkadaşları da anlıyorum, sizlere laf anlatmak zor zanaatmış.

Amacım kontesi kırmak, rencide etmek değildi. Yanlış algısını düzeltmek isteğimdi. Ha üslubum sert olmuştur, belki gereksiz bi kelime cümle de kurmuşumdur o benim ayıbımdır. Olabilir insanız. Ama siz bazı şeyleri kabul edebilecek olgunlukta insanlar değilmişsiniz ne yazık ki, ben boşa yorulduğumla kaldım.

Uzatırsanız uzatırım. Ama çok sıkıldım. O yüzden bu mevzuya bi son verelim istiyorum. Ne gereksiz diyaloglarla sayfanız kirlensin ne ben yorulayım ne de siz.

Sevgiler ve diğerleri cümleme niye takıldınız anlamadım. Her şeyde bi mana aramak iç huzursuzluğu yaratır. Sevgiler demişim işte, alt metninde bişey yok. Yormayın kafanızı böyle şeylere. Ben vereceğim mesajı direkt veririm zaten, netimdir.

Sağlıcakla.

konuya alakasızım sadece sizin yazınıza denk geldim bir şeyler yazmak istedim....
cümle kurma-anlamlaştırma-açıklama-kelime seçiminiz... kısacası yazınıza bayıldım.
gerçekten iki üniversite bitirdiğinizi yazınızla belli ediyorsunuz. hayran kaldım...
hoşçakalın.....

avoncu geldi haaanımmmmm:1:
$30032012265.webp $30032012268.webp $30032012270.webp $30032012271.webp $30032012273.webp $30032012274.webp $30032012275.webp
Evet kızlar ilk iki resimdekiler mavi olan eyeliner siyah olanda fırçası kızlarbeyaz olan göz makyajı temizleyicisi eyeliner alana 2liraya geliyodu:49:
Bide mavi rimel aldım kızlar ama sürünce koyu laci oluyo:ssz:
rujlar çok tatlı kokuyo ve tatlarıda çok ciciş:16:
kalemlerden üstteki laci alttaki siyah.siyah olan avonun bana hediyesi:nazar:

Son düzenleme:
avoncu geldi haaanımmmmm:1:
Eki Görüntüle 379589 Eki Görüntüle 379590 Eki Görüntüle 379591 Eki Görüntüle 379592 Eki Görüntüle 379593 Eki Görüntüle 379594 Eki Görüntüle 379588
Evet kızlar ilk iki resimdekiler mavi olan eyeliner siyah olanda fırçası kızlarbeyaz olan göz makyajı temizleyicisi eyeliner alana 2liraya geliyodu:49:
Bide mavi rimel aldım kızlar ama sürünce koyu laci oluyo:ssz:
rujlar çok tatlı kokuyo ve tatlarıda çok ciciş:16:
kalemlerden üstteki laci alttaki siyah.siyah olan avonun bana hediyesi:nazar:

güle güle sürün kuzum emmee o ojenin hali ne kuuuuuuuuuu:20::18::17:

bu elbiselerden hangilerini önerirsiniz kızlarr off çok pişmanım hemen almadım diye geçenki elbiseyi kapanmış butik daha var sanıyordum kapanmasına offff:30:
bu 19.90
Eki Görüntüle 379290
bunlar 9.90
Eki Görüntüle 379293 Eki Görüntüle 379292 Eki Görüntüle 379291
tatlım ben ilk elbiseyi beğendim yine.ama bu geçen eklediğin değil miydi bilemedim? ilki çok tatlı puantiyeli de güzel ama kilolu gösterebilir.:16:
konuya alakasızım sadece sizin yazınıza denk geldim bir şeyler yazmak istedim....
cümle kurma-anlamlaştırma-açıklama-kelime seçiminiz... kısacası yazınıza bayıldım.
gerçekten iki üniversite bitirdiğinizi yazınızla belli ediyorsunuz. hayran kaldım...
hoşçakalın.....

iki üniversiteyi bitiren benim tatlım.:1:
ama sen de haklısın.yazıdan anlamak hakikaten zor .

kızlar markafonide little black dress vardı..
bugün yoğun olduğum için bakmakta geç kaldım.
ve 20tl'ye inanılmaz bir elbise kaçırdığımı gördüm ve onun gibi onlarcası.
eğer yakında özel bir geceniz varsa,mutlaka bakın..
çok üzüldüm görünce.
bölüm yemeği için almayı istiyordum fakat kaçırdım.

tatlım ben ilk elbiseyi beğendim yine.ama bu geçen eklediğin değil miydi bilemedim? ilki çok tatlı puantiyeli de güzel ama kilolu gösterebilir.:16:

iki üniversiteyi bitiren benim tatlım.:1:
ama sen de haklısın.yazıdan anlamak hakikaten zor .

değil canım ya o beyazdı kaçırdım off çok pişmanım hemen almadım diye:2::2:bayılmıştım ona oysa:50: gelirse hemen alacağım busefer:43: bu ilk elbise de şişko gösterir diye korkuyorum önü pileli ya içim ısınmıyo hiçbirine artık:43:

tatlım puantiyeli olanının lacivertini almıştım çok kısa nasıl giyebileceğimi bilmiyorum s beden almıştım m belki daha iyi olurdu ama genede çok kısa

balayı için alıcam canm ama beğenemiyorum gözüm alamadığımda kaldı:43::43:

değil canım ya o beyazdı kaçırdım off çok pişmanım hemen almadım diye:2::2:bayılmıştım ona oysa:50: gelirse hemen alacağım busefer:43: bu ilk elbise de şişko gösterir diye korkuyorum önü pileli ya içim ısınmıyo hiçbirine artık:43:

tatlım kendini hiç üzme.yaz geliyor ve takip ettiğimiz sitelerde cıvıl cıvıl elbiseler çıkmaya başladı :7:
mağazalara da bak biraz.balayını ne zaman düşünüyorsunuz?
ben eminim,bu tarz elbiseler gelecek daha..hemen acele etme.eklediklerini almaman şuan için bence daha iyi.:16:

tatlım kendini hiç üzme.yaz geliyor ve takip ettiğimiz sitelerde cıvıl cıvıl elbiseler çıkmaya başladı :7:
mağazalara da bak biraz.balayını ne zaman düşünüyorsunuz?
ben eminim,bu tarz elbiseler gelecek daha..hemen acele etme.eklediklerini almaman şuan için bence daha iyi.:16:

haklısın canım bekliyim az daha inşallah colins yine gelir:ssz: içimde kalmaz çok beğenmiştim :ssz: balayını düğünden 2 3 gün sonra düşünüyoruz canım hayırlısı olsun bakalım daha karar vermedik ama:26: benim düşüncem çok kalmamk kısa olması taraftarıyım 2 3 gün kalıp sonra ailemin yanına el öpmeye gitmeyi planlıyorum öyle olur ya bilmiyorum sizlerde böyle bir adet varmı:6: arada kaçarız tatile evlendikten sonra diye düşünüyorum :31:

modeli çok güzel ama çok kısa ben plajda giymeyi planlıyorum artık

en mantıklısı canım:31:

haklısın canım bekliyim az daha inşallah colins yine gelir:ssz: içimde kalmaz çok beğenmiştim :ssz: balayını düğünden 2 3 gün sonra düşünüyoruz canım hayırlısı olsun bakalım daha karar vermedik ama:26: benim düşüncem çok kalmamk kısa olması taraftarıyım 2 3 gün kalıp sonra ailemin yanına el öpmeye gitmeyi planlıyorum öyle olur ya bilmiyorum sizlerde böyle bir adet varmı:6: arada kaçarız tatile evlendikten sonra diye düşünüyorum :31:
bilmem.. :) ben evli değilim daha ama genelde düğünden ya da nikahtan sonra balayına gidilir bir hafta kalınır,el de öpülür gelince:)
yani balayı ne zamandan kastım hangi ayda onu sordum :1:
sadece colins değil.iyiiiiiice bak gelenlere.
inşallah herşey istediğin gibi olur.:16:

air'cim kızma ama her topikte senin özelini okuyorum be annemm :17:

kız evlenecek heyecanlı...

canım yaaa:)))

kötü şeyleri o kadar çok okuyoruz ki iyi geliyor bunlar.. (ses tonum olmadan yazdıklarım umarım yanlış anlaşılmaz.. valla eleştirme maksatlı yazmadım)

kız evlenecek heyecanlı...

canım yaaa:)))

kötü şeyleri o kadar çok okuyoruz ki iyi geliyor bunlar.. (ses tonum olmadan yazdıklarım umarım yanlış anlaşılmaz.. valla eleştirme maksatlı yazmadım)

haklısın canım da ne bileyim bunun için ayrı topikler yok mu :31: pembe dolapta da aynı şey, çekiliş topiğinde de aynısı.
balayısı, giyeceği gecelik, çamaşır alayına ortak edildim vallahi.
ben sevmem bu kadar özellere dahil edilmeyi de...

air'cim kızma sakın, severim seni , bir rica olarak kabul edersen bu eleştirimi, sevinirim canımmm

Son düzenleme:
Back
X