Pembe Dolap

limango aynı şeyi banada yaptı.çok sinirlenmiştim çünkü bir özür mesajı bile almamıştım.ürünü geri iade ettim ama en azından bir özür mesajı almak isterdim.

limango banada aldığım ürünün yanındaki hediye'yi göndermedi, kaç ker mail attım ilgili birime bildiricez dediler ama ne ürün geliyor ne de arıyorlar. Böyle olunca birdaha alışveriş yapasım gelmiyor ordan. En azından özür dilemeyi bilmeliler:47:

balayı için almak isteyip kaçırdığım elbiseyi trendyolda gördüm ve arkadaşla değiştirdik çeklerimizi çok saolsun 6 tl ye kaptım:52::52::52:

attachment.php
attachment.php

limango banada aldığım ürünün yanındaki hediye'yi göndermedi, kaç ker mail attım ilgili birime bildiricez dediler ama ne ürün geliyor ne de arıyorlar. Böyle olunca birdaha alışveriş yapasım gelmiyor ordan. En azından özür dilemeyi bilmeliler:47:

Daha gelmedi mi yoksa farlarin kuzumm?

limangoda degil d:26:e trendyolda yasamistim bu durumu.ozur baabinda cek+yazili ozurde bulunmuslardi

kızlar merhaba:3:
bu body XSIDE markasının yeni sezon ürünü ve mağazada 24.90

$L_20121-2Y6616Z8-W4L_A.webp

ama beenn pazardan aynısı 7.50'a satın aldım:52:

Daha gelmedi mi yoksa farlarin kuzumm?

limangoda degil d:26:e trendyolda yasamistim bu durumu.ozur baabinda cek+yazili ozurde bulunmuslardi

gelmedi tatlım ya, trendyol bana attığım maillerden ötürü kıl ne özür diliyor ne kupon veriyor. Yakında limangoyla da o hale gelicez sanırım. Biraz maillerde dilim sert acaba tatlı dilli mi olmak gerekiyor bilemiyorum ki:26:

griye bayılırım her renkle uyar:16:
çok hoş pantolonun güle güle kullan :21:
Bu arada kaç liraya geldi canım?

saol bebek. :) 19.90a aldım.
bişey danışmak istiyorum ya,benim colins kotlarım hep 26-31di.
bunu da 26-32 aldım.fakat likrası %2.benim kotlarımın %22.
acaba küçük gelir mi ki?:18:
boyum 173,kilo 50 bu arada bende.

1.73e 50 mi biraz kilo al kız bu ne :1:
ben küçük geleceğini sanmıyorum ama pekte anlamıyorum ki canım bedenlerden :50:

bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım

$çanta.webp

buda ayakkabıısııı

$ayakkabı.webp

sevgili hepbaharolsa;
aslında hepsi birbirinden cici ama ben ilk görüşte kesinlikle 1 dedim. vintage bir havası var.ben bu tarz çantaları çok severim.

kesinlikle 1. çanta diyorum.. :)

bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım

Eki Görüntüle 384087

buda ayakkabıısııı

Eki Görüntüle 384092
ikisi de çok hoş, çok sıcak renkler.. güle güle kullan :)))

Back
X