Pembe Dolap

bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım

Eki Görüntüle 384087

buda ayakkabıısııı

Eki Görüntüle 384092

güle güle kullanın cicileriniz ikiside ayrı ayrı güzel ama bana göre ikisini bir kullanacaksan çok karışık duruyor gibi geldi keşke çantan tek renk olsa :34:

arkadaşlar size bir sorum olacak.emin olmak istiyorum.
şimdi ben dün trendyoldan kot aldım,adres olarak erkek arkadaşımın adresi verdik.ben onu kendi adresim olarak değiştirmek istiyorum.böyle bir şey yaptığım zaman da,kredi kartı ona ait olduğu için yine onun ismi de görünecek mi yoksa teslimat alıcının kısmına kendi adımı yazmam yeterli olacak mıdır?
daha önce alışveriş yaptım fakat hatırlamadığım için emin olamıyorum.eğer aranızda emin olan biri varsa yazabilir mi?kredi kartım gelene kadar ne yazık ki kendim alamıyorum.
şimdiden teşekkürler.

şimdi ben dün trendyoldan kot aldım,adres olarak erkek arkadaşımın adresi verdik.ben onu kendi adresim olarak değiştirmek istiyorum.böyle bir şey yaptığım zaman da,kredi kartı ona ait olduğu için yine onun ismi de görünecek mi yoksa teslimat alıcının kısmına kendi adımı yazmam yeterli olacak mıdır?
daha önce alışveriş yaptım fakat hatırlamadığım için emin olamıyorum.eğer aranızda emin olan biri varsa yazabilir mi?kredi kartım gelene kadar ne yazık ki kendim alamıyorum.
şimdiden teşekkürler.

adresi değiştiremediğim için,bu sorum ne yazık ki anlamını yitirdi..:5:

tarzım değil ama 1. derdim :31:

bu çantayı alttaki ayakkabım için dün aldımmm, aslında kendi tasarımım bitane vardı ama o portföy böyle vintage bişeyde olsun istedim. daybuyday den 19 tlydi 10tl kupondaa kargo dahil 15 tlye aldım

Eki Görüntüle 384087

buda ayakkabıısııı

Eki Görüntüle 384092

çantayla ayakkabıyı ayrı ayrı sevdim beraber diil :/
ama çok güseller hayırlı olsun inşallah :nazar:

airlikfeer canım bah bu elbisen daha güzel hayırlı uğurlu olsun :54:

bir de gri kot alan arkadaş vardı unuttum onu da beendim hayırlı olsun :46:

hangi kampanya acaba ?

tükenmiş tatlım ben de soruyu sorduktan sonra bi girdim yoktu etek sinir krizi geçirdim bir süsrü küfür yağdırdım bırakmıyorlar anacıım
vahşiler :5: :14:
ben de gittim bunu aldım nasıl sizce hem herkeste olmayan bir model hep aynı tip etekler ben de farklı olsun dedim fikir veriri misiniz?
$lşlş.webp

şu da vardı ama ben üsttekini aldım doğru mu yaptım acaba çok kararsızım hep? :26: :18:

$fgg.webp

Son düzenleme:
şimdiden teşekkürler.

kredi kartının üzerindeki isim önemli değil
senin üyeliğinde senin adresin yazılıysa adını soyadı degıstırmezsen sadece senın adın gozukur

tükenmiş tatlım ben de soruyu sorduktan sonra bi girdim yoktu etek sinir krizi geçirdim bir süsrü küfür yağdırdım bırakmıyorlar anacıım
ben de gittim bunu aldım nasıl sizce hem herkeste olmayan bir model hep aynı tip etekler ben de farklı olsun dedim fikir veriri misiniz?
Eki Görüntüle 384575

şu da vardı ama ben üsttekini aldım doğru mu yaptım acaba çok kararsızım hep? :26: :18:

Eki Görüntüle 384576

alttaki daha güzelmiş bence ama sizin aldığınız da hoş farklı bir modelmiş

çok saol canım:9:

Eki Görüntüle 384575

Eki Görüntüle 384576

bence iyi yapmışsın 1.daha güzel

Eki Görüntüle 384575

Eki Görüntüle 384576
biraz bekleseydin keşke yani kampanyalar sürekli geliyor tam aradığını bulabilirdin bu etekleri çok beğendim diyemicem ama karar verecek olsam 2. diyebilirdim beyaz atletle hoş durur

kredi kartının üzerindeki isim önemli değil
senin üyeliğinde senin adresin yazılıysa adını soyadı degıstırmezsen sadece senın adın gozukur

xzgi cevap için teşekkürler.. :)
şimdi trendyolu aradım ve adres bilgilerimi değiştirmek istediğimi söyledim.çok yardımcı oldular ve 2dakika içinde adres bilgilerim değişti.eğer sorun yaşayan olursa belki yardımcı da olur yazdığım...

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 384575

Eki Görüntüle 384576
bende 2. daha hoş buldum..
1. etek çok iç gösterir gibime geldi, kızın da bacakları belli oluyo sanki.. pareo gibi değildir inş :26:

o gri kotu alan arkadaş benim :1:
teşekkürler.

Değiştirme bence üzerine güzel bi kombin yaparsan süper olur

bence iyi yapmışsın 1.daha güzel

biraz bekleseydin keşke yani kampanyalar sürekli geliyor tam aradığını bulabilirdin bu etekleri çok beğendim diyemicem ama karar verecek olsam 2. diyebilirdim beyaz atletle hoş durur

bende 2. daha hoş buldum..
1. etek çok iç gösterir gibime geldi, kızın da bacakları belli oluyo sanki.. pareo gibi değildir inş :26:

tşk. ederim arkadaşlar bakalım bi gelsin olmazsa iade ederim zaten alıştım iade etmeye geçenlerde limangodan bi çanta sipariş ettim geldi ki çok değişik bir renk fotosuyla alaksı yok sinirlerim bozuldu :2:

evet banada olmuştu gelen elbise değişikti ama bir arkadaşım gelemn elbiseyi çok beğendi ona verdimm
beğenmediysen iade edebilirsin sorun olmuyor

limango aynı şeyi banada yaptı.çok sinirlenmiştim çünkü bir özür mesajı bile almamıştım.ürünü geri iade ettim ama en azından bir özür mesajı almak isterdim.

vallaha beni de sinir ettiler ilk kez başıma geldi...kargo ile gönderin dediler gittim kargocu onay kodu vermeleri gerek dedi, şimdi face ten atıyorum msj onay kodu için ama cvp yok henüz... birde ben esas sipariş ettiğim ürünü istiyorum yanlış geleni iade edip..eğer kendi sipariş ettiğim elbise gelmeyecekse uğraşmaya değmez..ona da cvp yok :26:

Back
X