Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
kızlar kuzenimin düğünü var sarışınım beyaz tenliyim sizce hangisi güzel:26:
kuşum elbise daha iidi sanki(
kuzum benim,evet elbise iyiydi de bi alternatif de pantolon olsun dedim,açıkçası hem içime siniyor hem de hiç sinmiyor yani anlayacağın çok saçma bi dönemdeyim.beğenmezsem iade ederim artık bakalım kuş.
Kızlar bugün ankarayı balo elbisesi için yerle bir ettim ama tam içime sinen birşey bulamadım. ve içime sinen 1-2 elbise var onlarda 600- 900 falan yani çok pahalı.
yarın aramaya devam edicem ama yılmadım ayaktayım
size birkaç birşey danışıcam, benim boyum 170, 36 bedenim. sizce uzun kuyruklu sırt veya göğüs dekolteli bir elbise mi yoksa mini bir elbisemi baloda daha güzel olur?
pixim,çok fazla uzun derin dekolteli yırtmaçlı şeyler,bence eskisi kadar revaçta olan şeyler değil hatta bana kalırsa demode.
çok abartmadan mini bir elbiseyle inanılmaz cici ve güzel olabilirsin.askılı olabilir,omuzları açık olabilir,sırt dekoltesi olabilir..
bence bunları tercih etmelisin.
benim boyum da 173 ve uzun elbiseler giyince ağaç dalı gibi oluyorum,bi de beden ufak olunca..
dediğim gibi,40ımızdan sonra istesek de belki rahatça kısa elbiseler giyemeyeceğiz..tadını çıkaralım.
güzel haberlerini bekliyorum.![]()
bende tam diyordum ki uzun olur baloya falan demenizi :) ipekyolda bir elbise beğenmiştim çünkü outletde gecen sezonun uzun siyah tek kol kuyruklu falan onu alırım en son ihtimal diyordum ama bu dediğinden sonra vazgeçtim sanırım :26:
tatlım benimki sadece fikir,son kararı verecek olan da sensin.boy beden bizim uyuşuyor..neden diyorum ben de upuzun şeylere gizlenelim? bak sana elbisemin örneğini yollayayım.yarın tamamen bitecek inşallah.ayakkabılarımı da kaplattım.çanta bile almadım,kumaşından kese olacak gelin keseleri gibi.
tabiki uzun da giyebilirsin ama ilk tercihin kısa olsun hatta hafif kabarık bir eteği de olabilir.uzun olacaksa da,parıltılı taşlı abartılı bişey olmasın yeter
benim elbisem bu şekerim,en geç pazartesi de kendiminkini eklerim;
Eki Görüntüle 402135 Eki Görüntüle 402136
kontesscan,
özellikle maviden aldığın çanta çok hoşuma gitti.
adidası belki almasan da olurmuş ama ben hep derim alınmış alınmıştır diye
taksit yapılmıyor bu sitelerde,inanılmaz vade farkı koyuyorlar.
iyiki almışsın boşver..hepsi kullanılacak güzel şeyler çünkü.
sağolasın kuzumm
ay ben adidası da çok beğendim
taksit olayı çok sinir, yazdım trendyola, anlaşmaları bitmişmiş
beyaz bluzu de çok merak ediyorum. çok basit görünüyor ama 55tl'ymiş normal fiyatı. kumaşında ne farklılık varmış bakıciizzzz
adidası ben de beğendim,fakat çakmaları çok oluyor millette.gerçi ona gelene kadar herşeyin çakması var. :)
trendyolun bütün bankalarla mı bitmiş anlaşmaları?
owwww 55tl mi?
hangi butikten aldın?
ayrıca o badiye gözün gibi bakmanı öneriyorum.
:13:
ben o kadar uzmanlaşamadım ama kimisi ilk bakışta ayırt ediyor çakması ile gerçeğinihem ben biliyorum ya gerçek o
evet hepsiyle bitmiş,çok komik bi durum
normali 55 kız, ben 15 e aldımama bu da pahalı bence:18:
anneler gününe özel outletten aldım.
15 ise sorun yok
bi an 55 deyince wuuu dedim,bu kız nasıl verdi badiye 55tl diye :)
şimdiden güle güle kullan canım.bakalım badi nasıl gelecek.
Kızlar bn bugn bambiden bu ayakkabıyı aldım eve gelince ayaklarım alışsın diye giyiyim dedim ama çok acıttı ayaklarımı yarın götürsem alırlar mı ki evde 1-2 saat falan giydim toplamda :26:
Bir büyük numarası olsa onu alıcam aslında ama 40 numara zaten
Birde birkaç tane pasajlardan ve addax'dan tişört bluz falan aldım foto makinemin kablosunu bulursam inşallah ekliyip koyucam...
Ayrıca bugün anladım ki trendyol bu addax ürünlerini ucuza satmıyor mağaza fiyatları da aynı hep, ama hediye çeki olunca ucuza geliyor ürünler.
Diğer markalarda sanırım mağaza fiyatlarından baktığım ayakkabılarda falan çok yakındı hep fiyatlar, bu sadece trendyol için değil diğer siteler içinde geçerli tabi.
Ama bulunan şehirde o mağaza yoksa tabi internetten alışveriş avantaj
Kontess bu arada beyaz mavi çantanı bnde çok beğendim, öyle spor çantalarda lazım. Dolapta bulunması gereken birşey her ihtimale karşı
Eki Görüntüle 402622
Kızlar bn bugn bambiden bu ayakkabıyı aldım eve gelince ayaklarım alışsın diye giyiyim dedim ama çok acıttı ayaklarımı yarın götürsem alırlar mı ki evde 1-2 saat falan giydim toplamda :26:
Bir büyük numarası olsa onu alıcam aslında ama 40 numara zaten
Birde birkaç tane pasajlardan ve addax'dan tişört bluz falan aldım foto makinemin kablosunu bulursam inşallah ekliyip koyucam...
Ayrıca bugün anladım ki trendyol bu addax ürünlerini ucuza satmıyor mağaza fiyatları da aynı hep, ama hediye çeki olunca ucuza geliyor ürünler.
Diğer markalarda sanırım mağaza fiyatlarından baktığım ayakkabılarda falan çok yakındı hep fiyatlar, bu sadece trendyol için değil diğer siteler içinde geçerli tabi.
Ama bulunan şehirde o mağaza yoksa tabi internetten alışveriş avantaj
Kontess bu arada beyaz mavi çantanı bnde çok beğendim, öyle spor çantalarda lazım. Dolapta bulunması gereken birşey her ihtimale karşı
Eki Görüntüle 402622
dışarda giymemişsin, geri almaları lazım![]()
geri alırlar kuşum..
ayrıca fiyat konusunda haklısın fakat her marka ve ürün için geçerli değil.çoğu için diyebilirim ama bazen gerçekten çeksiz de olsa uygun fiyata ayakkabı pantolon vslerle karşılaşıyorum.![]()
yarın bambinin yolları yine gözüktü o zaman bana, bazen şu ayak numarası yüzünden parmaklarımı kesip atasım geliyor
her ürün geçerli değildir haklısın o konuda çoğunluk diyelim o zaman![]()