Pembe Dolap

bu ara neon renklere çok pis takmış durumdayımm :53: bugün bi yelek buldum aldım ama iyi mi ettim bilemedim:52:

rengi tam çıkmıyor, özel bir foto mak ayarı lazım sanırım :26:

bir de L beden, büyükçe duruyor üzerimde.

boyfriend tarzı bir kot ile ( tabiki bir de ondan edinmek lazım) kombinlenir diye düşündüm. sizce??

$CIMG6175.webp $neon sarı.webp

rengi daha çok şu ortadaki elbise gibi:17:

evet kızlar..
benim meşhur balo elbisem şuan itibariyle hazır..
yorumlarınızı merak ediyorum.:16:
Eki Görüntüle 403875 Eki Görüntüle 403876 Eki Görüntüle 403877

canım elbisene bayıldım ne kadar güzel ve sana da çok yakışmış..nerden aldın?
bu arada ayakkabılarını da beğendim ama topuk kısmı benim de gözüme takıldı, belki topukları da kaplıyorlardır ya da ayakkabıcılar boyuyorlarsa siyaha boyat istersen..
çanta olarak da o çanta yerine yerine eline ayakkabınla uyumlu bir portföy alsan daha hoş olur, ama almassan da çok göze batmaz çünkü elbisen gerçekten muhteşemmiş gelinlik gibi :)

canım elbisene bayıldım ne kadar güzel ve sana da çok yakışmış..nerden aldın?
bu arada ayakkabılarını da beğendim ama topuk kısmı benim de gözüme takıldı, belki topukları da kaplıyorlardır ya da ayakkabıcılar boyuyorlarsa siyaha boyat istersen..
çanta olarak da o çanta yerine yerine eline ayakkabınla uyumlu bir portföy alsan daha hoş olur, ama almassan da çok göze batmaz çünkü elbisen gerçekten muhteşemmiş gelinlik gibi :)

şekerim elbisemi almadım annem dikti sağolsun :)
topukları boyatmak da mantıklı.zaten daha biraz daha vakit var bi düşüneyim.:6:
teşekkür ederim ayrıca.:31:

bu ara neon renklere çok pis takmış durumdayımm :53: bugün bi yelek buldum aldım ama iyi mi ettim bilemedim:52:

boyfriend tarzı bir kot ile ( tabiki bir de ondan edinmek lazım) kombinlenir diye düşündüm. sizce??

Eki Görüntüle 404087 Eki Görüntüle 404088

rengine modeline bayıldım canım iyi etmişsin almakla ama beni tek tedirgin eden bedeni oldu büyük nasıl durur bilemedim bi üstünde çeksende görsek:26:

Kalemkutu elbisen güzel canım mutlu mutlu giy:) Ayakkabı ve çanta konusunda kesinlikle katılıyorum arkadaşlara. Elbise beyaz kabarık, çanta kese, ayakkabı beyaz olunca gelin gibi olmuşsun. Bence renk katacak bir ayakkabı ve çanta almalısın ve saten olmamalı..

Son düzenleme:
Kalemkutu elbisene bayıldım öldüm geberdim:))çok güzel.anneciğinin eline sağlık.bayılıyorum böyle yetenekli annelere :) ama çanta için bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim..ayakkabıya bişey diyemicem ama çantayı değiştir bencede.elbiseni güle güle giy çoook güzeellll

kalemkutu elbisen harika,ama bence ayakkabını , çantanı nar çiçeği rengi almasın ,beyazlar içinde kendini belli etmemiş ayakkabı açıkçası..

Kalemkutu elbisene bayıldım öldüm geberdim:))çok güzel.anneciğinin eline sağlık.bayılıyorum böyle yetenekli annelere :) ama çanta için bende diğer arkadaşlarla aynı fikirdeyim..ayakkabıya bişey diyemicem ama çantayı değiştir bencede.elbiseni güle güle giy çoook güzeellll
canım benim çok teşekkür ederim :8:
kalemkutu elbisen harika,ama bence ayakkabını , çantanı nar çiçeği rengi almasın ,beyazlar içinde kendini belli etmemiş ayakkabı açıkçası..

nar çiçeğini ben de düşünmüştüm elbiseye karar verdiğimde.. :7:
bi bakayım bakalım :23:

kalemkutu renkli bir ayakkabı alsan ya güzel olmaz mı
bir de benim de fikrim çanta alman yönünde kese değil de.. :44:

bu arada bunlar da benim bugünkü ganimetlerim

bambi-mercan-deri-%C3%A7anta1.jpg

çantanın rengi bu renk değil koyu kırmızı..

P05380053912_1_org_zoom.jpg

P05300000809_1_org_zoom.jpg

bu sefer netten değil mağazadan aldım :1::1:

ayy hepsine tek tek bayıldımmmm hele pembe ayakkabılarrrr uzun süredir istiyorum onlardannnn güle güle kullan canımm:16:

junocum zaten bambinin ayakkabıları çok güzel..sen de güzel modeller almışsın.babaetle çantan da uyumlu olur bak kombinde,güle güle kullan:16:
hepinizin tavsiyelerini de göz önünde bulunduracağım.:6:

junocum zaten bambinin ayakkabıları çok güzel..sen de güzel modeller almışsın.babaetle çantan da uyumlu olur bak kombinde,güle güle kullan:16:
hepinizin tavsiyelerini de göz önünde bulunduracağım.:6:
saol canım, burda mağazası açıldı da süper indirim oluyo ben de dayanamıyorum ya annem görmedi daha kesicek beni :1::1::ssz:
ayy hepsine tek tek bayıldımmmm hele pembe ayakkabılarrrr uzun süredir istiyorum onlardannnn güle güle kullan canımm:16:
saydek saol canım, şu anda trendyolda var bunlardan bi bak istersen:34::34:

Eki Görüntüle 404087 Eki Görüntüle 404088

kontes ben bayılırım bu renge ama ben olsam bedenimi alırdım kıs l beden üzerinden düşcek gibi olma mı :26:

hepsi çok hoş hayırtlı olsun
ama çantaya bayıldım:52:
pembe ayakkabıların hasır olanı değil de diğerleri üzerinde amma düşünmüşümdür bende :31:

kontes ben bayılırım bu renge ama ben olsam bedenimi alırdım kıs l beden üzerinden düşcek gibi olma mı :26:

hepsi çok hoş hayırtlı olsun
ama çantaya bayıldım:52:
pembe ayakkabıların hasır olanı değil de diğerleri üzerinde amma düşünmüşümdür bende :31:

bedenim yoktu kuzumm, ondan alamadım:26: üzerimde çekecektim ben onu bak unutmuşum, sabah çekeyim:31:

Back
X