Pembe Dolap

P05300000809_1_org_zoom.jpg

Ayakkabiya bayildim :16: gule gule kullan cicilerini :54:

bedenim yoktu kuzumm, ondan alamadım:26: üzerimde çekecektim ben onu bak unutmuşum, sabah çekeyim:31:

kıs çeksene beklioruz dimi burda :1:

saol canım :1::1: daha güzelleri senin olsun :21:

:17:teşekkür ederim canım

uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offf :43: en sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var :16: yorumlarınızı merak ediyorum :17:

Eki Görüntüle 405284 Eki Görüntüle 405285

aa süper seçim
peplum modası yeniden çıktı bayıldım ben elbiseye
bikaç kombin önerisi için foto koyuyorum
ayakkabılara emin olamadım kırmızı severmişşin bunun kırmızısı daha ii olmaz mydı
yada ben olsam ayakkabıyı elbiseyle aynı renk tutup çantada detaysız ama farklı renkliyken elbiseyi ön plana çıkarmış oluruz elbisede dantel detayı da var sanırım
benim aklıma bunlar geldi
hayırlı olsun inşallah :nazar:

haha çok güldüm çek muhabbetine.:1: ben daha kredi kartımı yeni aldığım için bu hinlikleri anca farkettim.:9:
elbiseye gelince,ayakkabını zaten çok beğendim ben.elbise fotoğrafta kalın görünüyor olabilir bana da sert bir kumaş gibi geldi ilk bakışta ama fotoğraf neticede.
ayakkabını değiştirmeyeceksen aynı renkte bi çantayla gayet de hoş bir kombin olur diye düşünüyorum.bunun gibi çantalar. :29:

Eki Görüntüle 405673 Eki Görüntüle 405674 Eki Görüntüle 405675 Eki Görüntüle 405672

öğrenci evi zaten 5 öğrenci kalıyorsak yani hepsi aynı adresse ben ne yapabilirim değil mi ama :17::9:
ben de fotoğraftan öyle görünebileceğini sonradan farkettim gayet ince bir kumaş. çanta da evet düz renk istiyorum ilk resimdekini beğendim :16:

Son düzenleme:
aa süper seçim
peplum modası yeniden çıktı bayıldım ben elbiseye
bikaç kombin önerisi için foto koyuyorum
ayakkabılara emin olamadım kırmızı severmişşin bunun kırmızısı daha ii olmaz mydı
yada ben olsam ayakkabıyı elbiseyle aynı renk tutup çantada detaysız ama farklı renkliyken elbiseyi ön plana çıkarmış oluruz elbisede dantel detayı da var sanırım
benim aklıma bunlar geldi
hayırlı olsun inşallah :nazar:

ayyy teşekkür ederim tatlım :54:
kırmızıyı ben de düşündüm tabii ki ilk başta; şöyle kırmızı topuklu bir ayakkabı kırmızı ruj wuuu en sevdiğim :16::16::16: amma ve lakin :43: cübbemiz mavi açık mavi böyle bir cins yani kırmızı ile alakasız oluyor :26: o yüzden ayakkabının rengiyle açık mavi karışımında bir kolye istiyorum :17: bu arada elbisenin fotosunu kötü çektim sanırım ben ya da elbisenin kumaşı pek bi garip dantel değil likralı ince kendinden dantelmiş gibi desenli bir kumaş baharlık yani :26:

hatta şimdi düşündüm de ince altın rengi metal bir kemer taksam olur mu ki altın-vişne çürüğü uyumunu pek severim ben :26: off of düşüncüler düşünceler...

Son düzenleme:
uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offf :43: en sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var :16: yorumlarınızı merak ediyorum :17:

Eki Görüntüle 405284 Eki Görüntüle 405285

ayakkabıların çok güzelmiş hem modeli hemde rengi güle güle giyin

ayyy teşekkür ederim tatlım :54:
kırmızıyı ben de düşündüm tabii ki ilk başta; şöyle kırmızı topuklu bir ayakkabı kırmızı ruj wuuu en sevdiğim :16::16::16: amma ve lakin :43: cübbemiz mavi açık mavi böyle bir cins yani kırmızı ile alakasız oluyor :26: o yüzden ayakkabının rengiyle açık mavi karışımında bir kolye istiyorum :17: bu arada elbisenin fotosunu kötü çektim sanırım ben ya da elbisenin kumaşı pek bi garip dantel değil likralı ince kendinden dantelmiş gibi desenli bir kumaş baharlık yani :26:

hatta şimdi düşündüm de ince altın rengi metal bir kemer taksam olur mu ki altın-vişne çürüğü uyumunu pek severim ben :26: off of düşüncüler düşünceler...

altın rengi innnncee kemer hoş olabilir aslında bende sevdim :D
ama ayakkabıların kafamı karıştırdı
vişne çürüğü altın açık mavi cübbe çok renkli olmadı mı bilemedim

bence altın rengi inncce kemerle
elbiseyle aynı renk ayakkabı
değişik renk çanta

yada şunların karışımı :1:
burdaki ayakkabıyı çok beendim

acil yorum lazım kızlarrr. eğer abes duruyor derseniz iade edeceğim :31:

son foto aklımdaki kombin, alelacele giydim çektim sizin için

$2012-05-04 12.39-horz.webp

acil yorum lazım kızlarrr. eğer abes duruyor derseniz iade edeceğim :31:

son foto aklımdaki kombin, alelacele giydim çektim sizin için

Eki Görüntüle 406885
bence güzel olmuş, ama ben bol kıyafetleri severim/kullanırım ondan gözüme hoş görünmüş olabilir.
hiç değiştirme bence.. güle güle giy :16:

bu da benim bugün aldığım ceketin.
kendi mağazasından aldım ben ama :)

9000000542884_2_62x49.jpg

ayy nolmuş bu :S

Son düzenleme:
bence güzel olmuş, ama ben bol kıyafetleri severim/kullanırım ondan gözüme hoş görünmüş olabilir.
hiç değiştirme bence.. güle güle giy :16:

kontescan rengine bayıldım da balıkçı ceketi gibi duruyor bol die sanırım bilemedim

kontess en sondaki kot gömlek galiba onun üstüne güzel olmuş baya.
ah bi de bi beden küçük olsaymış tam süpermiş

geri verdim kızlar, yazın daha güzelini bulurum diye düşündüm.zara/h&m/mango'da filan:31:

kontescim kolyen de çantaların da çok hoş hayırlı uğurlu olsun :nazar:

Back
X