Pembe Dolap

acil yorum lazım kızlarrr. eğer abes duruyor derseniz iade edeceğim :31:

son foto aklımdaki kombin, alelacele giydim çektim sizin için

Eki Görüntüle 406885

kontescim ceketin rengi çok tatlı ama ben mavi gömlek üzerine yakıştıramadım,
beyaz gömlekle daha iyi olabilir..tabii bu şekilde fenerbahçeyi çağrıştırdığın için ayrı bir güzel benim için orası ayrı :34:

uzun zamandır ortalarda yokum ama inanılmaz yoğunum of offf :43: en sonunda vakit buldum da mezuniyet töreni için bunları aldım. abartılı bir kıyafet giymeyi istemiyorum. ayakkabının renginde gösterişli bir kolye buldum mu tamamdır. bulamazsam da aklımda ojeyle bir kaç diy fikri var :16: yorumlarınızı merak ediyorum :17:

Eki Görüntüle 405284 Eki Görüntüle 405285

Elbisen çok hoş cnm... Bu elbiseye bende kombin yapmak istedim.Umarım begenırsın...Tabi ayakkabı beyaz olmalı..:52:

$uptown-collar-necklace.webp $396484d4fedce6538e.webp $1_244.webp

Son düzenleme:
kızlaaaaar günaydııın.:16:
bu ara pek giremiyorum.
stradivariustan pantolonum geldi fakat hayallerim biraz suya düştü.cübbe içine aldığım pantolon kışlık kaşe kumaştan çıktı :1:
bilmiyorum kilo mu verdim yine ama 34 beden almama rağmen fazlasıyla büyük geldi,ama giyerken de topuklarımdan zor geçiyor,ayaklarım palet olduğu için.:27:
yanımda olmadığı için pantolonu ekleyemedim.ama geri vermeyeceğim kemerle halledebilceğimi düşündüm.
haftasonu diğer kargolarım da gelecek,onlarla beraber eklerim,yorum alırım sizden de.
kontesscim,kolye çok değişik pek beğendim :)
çantalar da çok şıkmış,iyiki almışsın.:7:

Son düzenleme:
kızlarr bunu aşkısı hediye almış kıyamam yhaa :16: çok beendiğim için iki foto koyuorum affınıza sığınarak :119:

bnnu güle güle kullan kuzumm:32::32:

ay bugünkü markafoni / koton butiğinde kendi gardrobumu gördüm sanki! :52: tabi onlarca tl fazlası halinde:53:

Son düzenleme:
daha ekleyeceklerim var,ama hafta sonuna saklıyorum.
artık bıyıklıyım :1: bıyıklı kolyem kotondan.
mp3 ise,aşk'tan doğum günü hediyesi..:16:
$ujm.webp $hb.webp

güle güle kullan tatlım çok tatlı değeri de pek büyükmüş :16:

saol canım ya gerçekten benim için çok değerli :16:

çok sevimliymiş canım güle güle kullan,eşin de çok zevkliymiş:82::82::82:

teşekkür ederim aslında müstakbel eşim diim henüz eşim diil :1:

bnnu güle güle kullan kuzumm:32::32:

ay bugünkü markafoni / koton butiğinde kendi gardrobumu gördüm sanki! :52: tabi onlarca tl fazlası halinde:53:

saol kuzucum oh maşallah:1: aşkısının hediyesi de kotondan :1:
iki gündür kotonu geziyorum yeni sezon hem pahalı hemde süper şeyler vardı bayıldım çıkamıorum kotondan resmen :52::52:

kalemkutu tatlım hayırlı olsun üçü de çok hoş :))

Son düzenleme:
kızlar bunları da bügün aldım ama bedeni yanlış almışım değiştircem :26:
vanilya rengi olanının ben ten rengini aldım
fotoları pentinin sitesinden aldım benimkileri seçtim :1:
9,25 tl her ikisi de
bir de renkli jean aldım lee den 140 tl imiş indirim yapmışlar kasadaki de tanıdık olunca bi de bana özel indirim aldım
100 tl ye de kotumu aldım :9:

Back
X