Pembe Dolap

610qy.jpg
[/url][/IMG]
610r8.jpg
[/url][/IMG] bunlarda benim bugün kü alışverişimden =))

güle güle kullan trendyol dimi

kızlar bugün aldım hemen foto çektim etiketini bilem çıkaarmadım :60:
hotiç den aldım 100tl ve çook rahatlar :)))

Son düzenleme:
tesadüfen gördüm, çok hoş bir ayakkabı da şekerim bunları nasıl giyiyosunuz yaa:27: ben bi türlü alışamadım ayağımdan çıkıcak gibi her an:27: bunun bi formülü falan mı var niye ben beceremiyorum yüksek topuklu ayakkabıyla yürümesini:27:

:)) canım sen bu önü açıkayakkabıları ince çorapla mı giyiyorsun. ben de hep önü açık ayakkabı beğeniyorum ama çorapla giyemediğim yada yakışmadığını düşündüğüm için pek almamaya çalışıyorum.. altının platformu nasıl rahat mı acaba. ben de platformlara hiç alışamadım doğrusu

tesadüfen gördüm, çok hoş bir ayakkabı da şekerim bunları nasıl giyiyosunuz yaa:27: ben bi türlü alışamadım ayağımdan çıkıcak gibi her an:27: bunun bi formülü falan mı var niye ben beceremiyorum yüksek topuklu ayakkabıyla yürümesini:27:

bunun topuk kısmı lastikli olduğu için ayağından çıkmıyor ve böyle ayakkabı almak gibi düşünceniz varsa mutlaka lastikli alın çünkü lastiksizler zamanla kayıp düşüyor
bir de platform olması rahat :1:
giydikçe alışıyor insan ben geçen yaz düz ayakkabı giyerken zorlanıyordum :60:

Çok begendim ben bunlarııı:69::69::69:
teşekkür ederim :16:

:)) canım sen bu önü açıkayakkabıları ince çorapla mı giyiyorsun. ben de hep önü açık ayakkabı beğeniyorum ama çorapla giyemediğim yada yakışmadığını düşündüğüm için pek almamaya çalışıyorum.. altının platformu nasıl rahat mı acaba. ben de platformlara hiç alışamadım doğrusu

canım benim ilk burnuaçık ayakkabım ve çorabının dikiş izi gözükmediği sürece ben rahatsız olmuorum :1:
platformlu olması çok rahat çünkü ayağının düşeyde dik durmasını engelliyor :1:
hı bir de çorapsız ayakkabı giyince ayağım ayakkabıya yapışıyor falan o biraz sinir bozucu çorapla kayıyor :)
ama yine de burnu açık ayakkabı çorapsız da güsel:))

Son düzenleme:

canımm bi portakallikurabiye daha buldum çok mutluyum:9: ben ince çorabın mutlaka gerekli olduğunu düşünüyorum ki giymezsem parçalanırım zaten ıy:25: ama sürekli gözüm takılır o parmak ucuma:5: çorapsız da eziyet çekiyorumm:6: yine de hiç giymedim açık ayakkabı ile çorap.

ama amaaa penticiğimm yapacağını yaptı:8: 11 ya da 15 tlydi emin değilim burunsuz çorap var canım:46: almıştım ten olanını el tırnaklarım uzun olduğu için kaçtı çorap:5: alıcam yine:23: olmadı fotosunu koyarım :27: bi bak istersen asrın icadı. yani benim için:27:

Back
X