Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bende sızı uzun zamandır takıp edıyordum amaaa hıc aldıklarımı eklememstım bugun ogle yemegınde mudodan bu gomlegı aldım nezmndr gıdp gelıp bakıyordum tek kalmstı aldım en sonundaaa aslında sıyah cok gıymıyorum ama napalım....
birde 1 ay oldu hemen hhemen trendyoldan bu ayakkabıyı almıstım...
ayakkabın güzelmiş güle güle kullan
Kızlar en sonunda mezuniyet elbisemi alabildim, ama tadilatta olduğu için fotosunu ekleyemiyorum malesef 1 haziranda alır almaz elbiseyi eklicem buraya ama o arada sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var
Elbisem omuzlarında dantel detayları olan, neredeyse belime kadar sırt dekoltesi olan, önünde hiçbir dekoltesi olmayan uzun kuyruklu siyah bir elbise..
Aslında kırmızısını alıcaktım ama hem sırt dekoltesi hem kırmızı iddaalı olur diye almadım. Buda biraz matem havası olucak ama bulduklarımın içinde en iyisi buydu. Biraz geç kaldığım için bulamadım pek elbise
ayakkabı ve çanta konusunda kararsızım baya. Aslında ayakkabıya çok önem vermiyorum ne de olsa gözükmicek diye. Ama çantayı nasıl almalıyım bilmiyorum. siyah taşlı çanta almak istemiyorum iyice matem olmasın diye biraz renklerdirmek istiyorum aslında. kırmızı düşündüm ama o da çok klasik olur mu emin olamadım. sizce fuşya pembe çantalar olabilir mi? Yada pudra rengi? Çok kararsız kaldım, renklendirmem lazım birazcık fikirlerinize ihtiyacım var.
(Bu arada elbisemin kumaşı saten gibi ama öyle şıkır şıkır parlak bir saten değil)
Bugün geçen hafta yaptığım alışverişin fotolarını da eklicem, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :)
elbisenin fotosunu görmedim ama anlattığına göre ağır hoş bir model ben renkler ekleyip elbiseni basitleştirme derim![]()
taşlı ya da taşsız gümüş renk bir şeyler dene![]()
kızlar bende sızı uzun zamandır takıp edıyordum amaaa hıc aldıklarımı eklememstım bugun ogle yemegınde mudodan bu gomlegı aldım nezmndr gıdp gelıp bakıyordum tek kalmstı aldım en sonundaaa aslında sıyah cok gıymıyorum ama napalım....
birde 1 ay oldu hemen hhemen trendyoldan bu ayakkabıyı almıstım...
delik değil mi onlar? bence çok hoş duruyorlar, siyahta kendini belli etmezekru seçimi iyi
ama diğer parçaları hiç beğenmedim be canım :26:
Kızlar en sonunda mezuniyet elbisemi alabildim, ama tadilatta olduğu için fotosunu ekleyemiyorum malesef 1 haziranda alır almaz elbiseyi eklicem buraya ama o arada sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var
Elbisem omuzlarında dantel detayları olan, neredeyse belime kadar sırt dekoltesi olan, önünde hiçbir dekoltesi olmayan uzun kuyruklu siyah bir elbise..
Aslında kırmızısını alıcaktım ama hem sırt dekoltesi hem kırmızı iddaalı olur diye almadım. Buda biraz matem havası olucak ama bulduklarımın içinde en iyisi buydu. Biraz geç kaldığım için bulamadım pek elbise
ayakkabı ve çanta konusunda kararsızım baya. Aslında ayakkabıya çok önem vermiyorum ne de olsa gözükmicek diye. Ama çantayı nasıl almalıyım bilmiyorum. siyah taşlı çanta almak istemiyorum iyice matem olmasın diye biraz renklerdirmek istiyorum aslında. kırmızı düşündüm ama o da çok klasik olur mu emin olamadım. sizce fuşya pembe çantalar olabilir mi? Yada pudra rengi? Çok kararsız kaldım, renklendirmem lazım birazcık fikirlerinize ihtiyacım var.
(Bu arada elbisemin kumaşı saten gibi ama öyle şıkır şıkır parlak bir saten değil)
Bugün geçen hafta yaptığım alışverişin fotolarını da eklicem, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :)
gunesim canım gömleğine bayıldım ayakkabın pek tarzım değil ama rengi çok şeker
EXELON canım bilekliklerinin hepsi çok şeker özellikle 3.ye bayıldım
pixim canım pantolonun için üzerinde görmedenpek yorum yapamayacağım sanırım :26: ama cekete tek kelimeyle bayıldım ne kadara aldın acabaa
Bunlarda benim bugünkü ganimetlerim
Eki Görüntüle 422577 Eki Görüntüle 422576 Eki Görüntüle 422579 Eki Görüntüle 422580 Eki Görüntüle 422581 Eki Görüntüle 422584
Topuklu :25 tl
Çanta : 25 tl
Nike spor ayakkabı: 100 tl
Toka ve küpe yengişin hediyesi
Eşofman altı : 10tl
öncelikle bol neşeyle giyersın inşallah tatlımfoto olmadan tam nasıl bir model çıkartamıyoruz tabii ki ama ben senin yerinde olsam anlattığın kadarıyla böyle bir modelde siyah platform önü kapalı bir ayakkabı siyah minik bir clutch tercih ederdim. tüm dikkatleri de kırmızı gösterişli bir küpe ve aynı tonda kırmızı bir rujla kendime çekerdim
gümüş dore vs bence elbiseyi daha da klasikleştirir fakat direk altın rengi aksesuar çanta da çok hoş olur diyorum.
şimdilik ilk bakışta bunlar geldi aklıma![]()
tatlım platform giyersem çok uzun olurum, içlerinde sırık gibi çıkarım. Ondan dolayı platformu olmayan bir ayakkabı almayı düşünüyorum:26:
Diğer düşündüklerine çıktığımda bakıcam canım altın rengi hiç aklıma gelmemişti benim yakışmaz diye düşünmüştüm. Teşekkür ederim fikir verdiğin için![]()
ol ya hu ne olacak tatlım benim boyum da 1.80 ama gönül rahatlığıyla 15 pont bile giyiyorumaltın renginde çok dikkatli ol ama tatlım modeli tam uymazsa basit de gösterebilir; vezir de eder rezil de durumu. rica ederim ayrıca ne demek
![]()