Pembe Dolap

Kızlar en sonunda mezuniyet elbisemi alabildim, ama tadilatta olduğu için fotosunu ekleyemiyorum malesef 1 haziranda alır almaz elbiseyi eklicem buraya ama o arada sizin nacizane fikirlerinize ihtiyacım var:31:
Elbisem omuzlarında dantel detayları olan, neredeyse belime kadar sırt dekoltesi olan, önünde hiçbir dekoltesi olmayan uzun kuyruklu siyah bir elbise..
Aslında kırmızısını alıcaktım ama hem sırt dekoltesi hem kırmızı iddaalı olur diye almadım. Buda biraz matem havası olucak ama bulduklarımın içinde en iyisi buydu. Biraz geç kaldığım için bulamadım pek elbise:43:
ayakkabı ve çanta konusunda kararsızım baya. Aslında ayakkabıya çok önem vermiyorum ne de olsa gözükmicek diye. Ama çantayı nasıl almalıyım bilmiyorum. siyah taşlı çanta almak istemiyorum iyice matem olmasın diye biraz renklerdirmek istiyorum aslında. kırmızı düşündüm ama o da çok klasik olur mu emin olamadım. sizce fuşya pembe çantalar olabilir mi? Yada pudra rengi? Çok kararsız kaldım, renklendirmem lazım birazcık fikirlerinize ihtiyacım var.
(Bu arada elbisemin kumaşı saten gibi ama öyle şıkır şıkır parlak bir saten değil)
Bugün geçen hafta yaptığım alışverişin fotolarını da eklicem, umarım aldıklarımı beğenirsiniz :)

canım bende pudra ya da lame tonlarından yanayım dantelli saten elbiseye rengarenk çanta cırlak kaçar yha :17:
hayırlı uğurlu olsun inşallah :nazar:

kızlar buraya mı yazmam lazım bilmiyorum ama, kırmızı far paça kota benzeyen pantolonumu nasıl kombinleyebilirim, topuksuz ayakkabı giymiyorum bu arada:26:
canım kontesin kombinleyemiyorun diyenler buyrun die topiği var orda paylaşım yapabilirsin

gunesim canım gömleğine bayıldım ayakkabın pek tarzım değil ama rengi çok şeker:nazar:
EXELON canım bilekliklerinin hepsi çok şeker özellikle 3.ye bayıldım:16:
pixim canım pantolonun için üzerinde görmedenpek yorum yapamayacağım sanırım :26: ama cekete tek kelimeyle bayıldım ne kadara aldın acabaa:6:
Bunlarda benim bugünkü ganimetlerim:8:
Eki Görüntüle 422577 Eki Görüntüle 422576 Eki Görüntüle 422579 Eki Görüntüle 422580 Eki Görüntüle 422581 Eki Görüntüle 422584
Topuklu :25 tl
Çanta : 25 tl
Nike spor ayakkabı: 100 tl
Toka ve küpe yengişin hediyesi :16:
Eşofman altı : 10tl

pek şeker aldıkların hayırlı olsun tatlımm
ayakkabına da bayıldım nerden aldın 25 tl :26:
bende istiorum ama annem isyan çıkarır :60:

güle güle kullan tatlım renklerin uyumu felan çok güzelmiş :nazar::54:
ama nacizane fikrim bu tarzdaki burnu açık ayakkabılarda ben çorabı hiç sevemiyorum :26: pentinin burnu açık yok gibi görünen çorapları gerçekten çok kullanışlı doğru ten rengiyle hiç belli olmuyor soketi, külotlu çorabı her çeşiti var :34:

saol canım onu da hallettik geçen sayfalarda
pentiden buldum :)))

Son düzenleme:
gunesim canım gömleğine bayıldım ayakkabın pek tarzım değil ama rengi çok şeker:nazar:
pixim canım pantolonun için üzerinde görmedenpek yorum yapamayacağım sanırım :26: ama cekete tek kelimeyle bayıldım ne kadara aldın acabaa:6:
Eki Görüntüle 422577 Eki Görüntüle 422576 Eki Görüntüle 422579 Eki Görüntüle 422580 Eki Görüntüle 422581 Eki Görüntüle 422584

saks mavisine bayılıyorum ama henüz gardrobuma girmiş değil....
saks olanların hepsi çok tatlı...sporların da rahat duruyo...
sağlıkla kullan...

ayakkabıya bayıldım bayldım , güle güle kullan
tşk ederım...

aslında gomlegım burda cırkın bıle cıkmıss bugun ustumde cok begendım hehe tam oturuyor ustume...:):)
tşk ederım cnm bende cantana bayıldım saks mavıye hastaym ama sankı bana yakısmıyor hıcbırseyıııı...
gulegule kullannnnn

cok guzel bunlar cnm gulegule kullan

tşk ederım...

aslında gomlegım burda cırkın bıle cıkmıss bugun ustumde cok begendım hehe tam oturuyor ustume...:):)
tşk ederım cnm bende cantana bayıldım saks mavıye hastaym ama sankı bana yakısmıyor hıcbırseyıııı...
gulegule kullannnnn

cok guzel bunlar cnm gulegule kullan

topuklu ayakkabı ve esofman altı cok guzel ve uygun nereden aldın...

kızlar ben bu eteği günlük giymeyi düşünüyorum sizce nasıl olur?:26:
$gg.webp

$21052012348.webp $21052012341.webp $21052012342.webp $21052012346.webp
Kızlar sevdiceğim haftasonu Safranboludaydı bana büssürü büssürü cicişler almış küpeleride sanki o ojelerimi sürceğimi biliyomuş gibi almış şapşal:1:
Bide Safranbolu evi maketi almış ama evde unutmuş deli onuda haftaya eklerim artık:8:
Çikolatalarıda afiyetle yicez inşallah:56:

ayakkabılarına bayıldım güle güle giy.
teşekkür ederim :16:

Eki Görüntüle 423929

tüllü biraz tereddüt ettim ama güzel bi kombinle olur canım

kızlar bu ayakkabıyı da yeni aldım. görür görmez aşk yaşadım kendisiyle :16:

Eki Görüntüle 424021

modeli tarzım değil ammma rengine bayıldım şahanee:nazar:
güle güle giyin

Eki Görüntüle 424187 Eki Görüntüle 424188 Eki Görüntüle 424190 Eki Görüntüle 424191
Kızlar sevdiceğim haftasonu Safranboludaydı bana büssürü büssürü cicişler almış küpeleride sanki o ojelerimi sürceğimi biliyomuş gibi almış şapşal:1:
Bide Safranbolu evi maketi almış ama evde unutmuş deli onuda haftaya eklerim artık:8:

hayırlı olsun balım :54:
o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi :1:

Eki Görüntüle 423929

Bence çok güzel, herkes giyiniyo şimdi.. Bende zayıflayayım alıcam hemen :1:
Güle güle giyin..

Eki Görüntüle 424021

Ba-yıl-dımmmmmmmmmmmmmm.... Süpermiş yaa.. Güle güle giyin :)
Nerden aldın kaça aldın?

Eki Görüntüle 424187 Eki Görüntüle 424188 Eki Görüntüle 424190 Eki Görüntüle 424191

Hepsini gülegüle kullan şekerim :) :nazar:

o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi :1:[/COLOR][/QUOTE]

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.:1::1::1::1:

o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi :1:[/COLOR]

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.:1::1::1::1:[/QUOTE]

sevdiceğimin söylediğine göre lambalıymış.Henüz elime ulaşmadı ama tavsiyene uycam canım:1:

Eki Görüntüle 423929

bence cok guzelll

bende bunun pudra krem arası bır rengını aldım yanı bır krem gıbı gozukuyor bırde pudra gıbı tam rengı cozemedım ama kombınm hazırr gıyerım gunlukkkkk

Eki Görüntüle 424021

cok tatlıı bunlrr gulegule gıyınnn...

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.:1::1::1::1:

sevdiceğimin söylediğine göre lambalıymış.Henüz elime ulaşmadı ama tavsiyene uycam canım:1:[/QUOTE]

o safranbolu maket evi bende de var pek şirin bişi :1:[/COLOR]

Ayy birde onların yapıldıgı bir sokak varki safranboluda çok şeker keyıflı bır sokak eskı çarşı içinde nasıl özledim anlatamam hemide o evler gece lambalı kızlar dimi =) evet dıyenler parmak kaldırsın size bir tavsiyede bulunayım sakın gece prıze takıpta uyumayın evlerın çatıları karton mukavvadan yapıldıgı ıçın alev alabılıyor tecrubeyle sabittir.:1::1::1::1:[/QUOTE]

Onlardan bendede var :D
Ama ben amasyadan almıştım.Sevdiceğimin memleketinden... amasya merkezdede öyle evler var, yeşilırmak kenarında.
Çok güzel ve şık duruyo evde :)

Back
X