Pembe Dolap

kızlarr dünkü tüllü eteğin siparişini iptal ettim yerine bu bluz ile eteği sipariş ettim ve size göstermek için picasada kombinledim :) ben çok beğendim sizlerinde fikrini almak istiyorum

Eki Görüntüle 424671

Son düzenleme:
kızlarr dünkü tüllü eteğin siparişini iptal ettim yerine bu bluz ile eteği sipariş ettim ve size göstermek için picasada kombinledim :) ben çok beğendim sizlerinde fikrini almak istiyorum

Eki Görüntüle 424671

ben bunu daha çok beğendim hatta nerden aldığını öğrenebilir miim plizzz:1:
ben sadece kendi fikrimi söliim bu renk eteğe salaş beyaz gömlek tek göğüs kısmında fermuar falan oluo
birde yeşil postacı çantası kutu çantalar var ya onlarla kombinlerdim :16:
bi kemerin rengini beğenmedim yazlık cıvıl kemerler var ya bu incelikte onlarla da kemeri değiştirirdim :52:

ben bunu daha çok beğendim hatta nerden aldığını öğrenebilir miim plizzz:1:
ben sadece kendi fikrimi söliim bu renk eteğe salaş beyaz gömlek tek göğüs kısmında fermuar falan oluo
birde yeşil postacı çantası kutu çantalar var ya onlarla kombinlerdim :16:
bi kemerin rengini beğenmedim yazlık cıvıl kemerler var ya bu incelikte onlarla da kemeri değiştirirdim :52:

teşekkürler bnnucum kemer konusunda bende aynı fikirdeyim farklı bi kemer alcam mutlaka kombin fikrin gözümde canlandı çok hoş olur gerçekten ama ben bu bluzuda çok beğendim aldım hemen:10:

teşekkürler bnnucum kemer konusunda bende aynı fikirdeyim farklı bi kemer alcam mutlaka kombin fikrin gözümde canlandı çok hoş olur gerçekten ama ben bu bluzuda çok beğendim aldım hemen:10:

bende fıkrımı solım cnm etekle bluz olmamıss bu etekte guzel tek basınaa
ama dıger etekk yakndan cok guzeldı resımde cırkın dursadaaa ben elımle bakıp bayılp aldım...
umarım gıyerım benm tek sorunummm bole durmlard cok yayılması herkesın uzerınde unıforma gıbı olması kıyft alrken tek korktgum olay o:(:( onn harcnde etekk superdı keske alsaydın derımm ama buda guzl iyigunlerde olsun

bende fıkrımı solım cnm etekle bluz olmamıss bu etekte guzel tek basınaa
ama dıger etekk yakndan cok guzeldı resımde cırkın dursadaaa ben elımle bakıp bayılp aldım...
umarım gıyerım benm tek sorunummm bole durmlard cok yayılması herkesın uzerınde unıforma gıbı olması kıyft alrken tek korktgum olay o:(:( onn harcnde etekk superdı keske alsaydın derımm ama buda guzl iyigunlerde olsun

canım diğer eteğin tül kısmı abartılı olur dedim başta giyerim diye düşündümde sonradan bu şifonu görünce daha bi hoşuma gitti bu kalpli bluzdanda daha önce bir yerde görmüştüm alamamıştım kafamda ikisini kombinledim sipariş verdim
bu arada aynı fikirdeyiz herkesin giydiği şeyleri bende sevmem giymeyi ama maxi etekler bu gerçekten gözdem oldu çok beğeniyorum öyle rengarenk

$1426410936_0_304x424.webp $1426416036_0_304x424.webp kızlar hangisini alayım kararsız kaldım

bi arkadaş söylemişti zidaya.com bilgileri çalıyor kargo geç geliyor falan bende öyle bişi olmadı dedikleri gün geldi ve kart bilgileri çalma olayı da olmadı
amma aldığım bu babetler küçük oldu :((
ya ben 37 giyiniyordum ne olmuo ki artık :(((

Eki Görüntüle 424825
foto üzerine tıkkk :55:

tatlım emin olamıorum ya bunların yüksek bellisi daha mı güzel sankim :26:
uçuş uçuş giynce prenses gibi hissedio insan kendini :60:
adl de vardı 75 tl olunca kaçtım :60:
ama aklımda kaldı ......

şekerim aklında kalacağına gardrobunda kalsın :1: yüksek bellerde çok cici duruyo ama tülünden dolayı tereddüt etmiştim ben o sebeple şifon olanını aldım

güle güle kullan çık şık kuzum yazın süper oluyor bunlar :52:
e bir de nerden kaça aldın :4:

gözlükçümden aldım kuzum, netten değil.

optik çerçeve almaya gitmiştim, güneş gözlüğü aklımda yoktu ama görünce dayanamadım :1: %50 indirimle 127 tl ye inmişti

karen walker marka, umarım kalitelidir.

marka hakkında pek bilgim yok da:27:

optik çerçevemi de levis marka aldım,150 tl. camlarla birlikte 500 tl:26:

bi arkadaş söylemişti zidaya.com bilgileri çalıyor kargo geç geliyor falan bende öyle bişi olmadı dedikleri gün geldi ve kart bilgileri çalma olayı da olmadı
amma aldığım bu babetler küçük oldu :((
ya ben 37 giyiniyordum ne olmuo ki artık :(((

Eki Görüntüle 424825
foto üzerine tıkkk :55:

güzellermiş ya :))
değiştirme imkanın yok mu acaba

Back
X