Pembe Dolap

askıları zaten kalın offfff tüm güzelliği kaçacak:ssz::ssz:

Öyle de memuriyetim sıkıntıya düşer :)

Elmeyra.sorunu ve elbiseni alintida gordum simdi.kendimce cevapliyorum.bolerolar4sene oncesinde kaldi.ya uzun bir blazer al ya da ince delikli kibarcik hirkalardan:)
renk olarak da kesinlikle lacivert tavsiye etmem.
puantiyelerin renginde ( krem mi veyaz mı bilemiyorum ) bir şey öneriyorum.

Haklısın blazer hic aklıma gelmemişti :) Havalar sıcak ya sanki ağır gelirmiş gibi ama kısa kollu olanlardan bakabilirim, delikli olan hırkalar da iyi fikir saol kkontescim.

bugün trendyoldan aldım :24: :16:

$4440000032537_1_org_zoom.webp

şunu da alayım mı almayayım mı kararsız kaldım sizce bu ayakkabılar nasıl?

$168247_10150938529357856_1531643430_n.webp :26: $525915_10150938529292856_1887123196_n.webp

Merhaba arkadaşlar; Mangoda indirim vardı bu elbiseyi aldım ama kamu kurumlarında sıfır kol yasak duymuşsunuzdur, üstüne lacivert ya da beyaz bir bolero (hiç de sevmem) alsam olmaz mı?

boyunuz kaç acaba ben bu elbiseyi memuriyet için biraz da kısa buldum yazlık elbise çorap da pek giyemezsiniz :26: :26:

boyunuz kaç acaba ben bu elbiseyi memuriyet için biraz da kısa buldum yazlık elbise çorap da pek giyemezsiniz :26: :26:

Resimde kısa görünüyor ama benim boyum 1,60 tam dizimin üstüne. En ince renk corap ile giyebilirim kumaşı buna müsait

Teşekkür ederim tatlım nerde peki bu ciciler:)
rica ederim kuşş
trendyol Atelier Petites Pierres butiği

Öyle de memuriyetim sıkıntıya düşer :)

Haklısın blazer hic aklıma gelmemişti :) Havalar sıcak ya sanki ağır gelirmiş gibi ama kısa kollu olanlardan bakabilirim, delikli olan hırkalar da iyi fikir saol kkontescim.
ince kumaşlıları da var. illa ağır ceket gibi değil de yazlık blazerlar oluyor.keten kumaşlı filan :31:
rica ederimm:29:

$Photo1721.webp

Kızlar ayakkabım bu, elbisemin altında pek belli olmuyor, birde ışıktan dolayı rengi açık durmuş ama akşam lacivertimsi gibi görünüyor. azıcık burunları görünüyor yürürken elbisenin altında:26:
görüldüğü üzere ayaklarım maşallah çok büyük:9:

kızlar elbiselerim geldi , çok güzel oldular fakat en üsteki mavii var ya onun rengi bana çok iddalı geldi, onu geri iade ettim :(
off çok kararsız kaldım onda,şu an hala kararsızım iade etmese miydim diye :(
tourmaline ben en başından beri maviyi beenmiştim ama sen bilirsin tabi hayırlı olsun
Merhaba arkadaşlar; Mangoda indirim vardı bu elbiseyi aldım ama kamu kurumlarında sıfır kol yasak duymuşsunuzdur, üstüne lacivert ya da beyaz bir bolero (hiç de sevmem) alsam olmaz mı?

Eki Görüntüle 439953

kesinlikle kontese katılıyorum ince kısa kollu delikli hırkalarla çok güzel olur

Eki Görüntüle 440474

Kızlar ayakkabım bu, elbisemin altında pek belli olmuyor, birde ışıktan dolayı rengi açık durmuş ama akşam lacivertimsi gibi görünüyor. azıcık burunları görünüyor yürürken elbisenin altında:26:
görüldüğü üzere ayaklarım maşallah çok büyük:9:

canım rengini değiştirme gibi bi ihtimalin var mı
eğer yoksa bu ayakkabılar üzerinde düşünelim

cano pasam hayırlı olsun cicişlerin :52:

Son düzenleme:
malesef yok tatlım ama içime sinmezse siyah düz ayakkabılarımı giyicem o gün[/QUOT

canım sen nasıl olsa görünmüyor diyorsun ama kızlar o günde her şeyi baştan aşağı inceliyorlar inan bana ayakkabılar da önemli başka bi renkle değiştirmek istersen değiştir ama ayakkabılarını beğendim :)

Son düzenleme:
bende bugun bunlari aldim:16::16:

pembe kisa yazlik pantolonum $IMG_1401.webp
incecik beyaz kolsaatim $IMG_1403.webp
kocaman yuvarlak gozluklerim $IMG_1404.webp
sonunda buldum papatya tacim:1: $IMG_1406.webp

Son düzenleme:
Back
X