Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar,burda bazı arkadaşlar beni az çok bilir.
bilmeyenler içinse;zayıf bir insanım.
sizce bu pantolon zayıf ve uzun boylu bir kişide nasıl durur?
alıp almamak konusunda çok kararsızım.
Eki Görüntüle 450380 Eki Görüntüle 450381
tatlım bileklerin ince oldugu için çok hoş olmayabilir ama sen bilirsin yinede:26:
evet bitanem.ben de düşündüm ve almamaya karar verdim.onun yerine yüksek bel kot almayı planlıyorum.![]()
kalemkutu canımm iyiki bunu almışsın emin ol çok daha fazla yakışçak sana güle güle kullan![]()
kalemkutu ötekini iyi ki almamışsın :)
aldığın kotu beğendim güle güle giy :)
iyi yapmışsın canım:)
pantolonunu da çok beğendim![]()
kızlaaaar
teşekkür ederim..
yüksek bel kot istiyordum,daha iyi oldu.
güzel düşüncelerim var bu kotla ilgili.![]()
canım elbisen çok hoş ve güzel ,güle güle giy
nar çiçeği pantolonunu çok beğendim canım güle güle giybugün aldıklarım:nar çiçeği pantolonunm,kalpli siyah kemerli ekru ceketim,pudra fiyonklu bilekten bağlamalı lacivert ayakkabım![]()
Eki Görüntüle 442819 Eki Görüntüle 442820 Eki Görüntüle 442821
kızlar bugün bu sandaleti aldım bende
Eki Görüntüle 449266 Eki Görüntüle 449267 Eki Görüntüle 449268 Eki Görüntüle 449269 Eki Görüntüle 449270
ben şey sorucaktım benim boy 165 acaba o elbisenin uzunluğu o modeldeki gibi bendede kısa dururmu yoksa diz hizasına gelirmi :44:
eğer elbise geldi ise sende nasıl durdu canım biraz anlatırmısın ,şahsen böyle bir elbise almak istiyorum fakat kısa olursa diye korkuyorum ve 67 kilo 165 boydaki insana yakışırmıki maşallah bacaklar bizimde odun gibi ahhhh ahhhh bir elbise giyemiyeceekmiyim hayatımda ben bu bacaklar yüzünden
nar çiçeği pantolonunu çok beğendim canım güle güle giynereden aldın acaba ve fiyatınıda sölermisin :44:
şimcikk kızlarrr gelelim banaaaa kilo vermeye çalışan biri olarak şu günlerde aşırı derecede alışveriş isteğim arttı :26:
ve ben hala kendi tarzımı bulmuş değilim
21 yaş ,evli biri olarak hala kombinleri nasıl yaapcağımı sapıtıp kalıyorum bazen
boy:165
kilo:67,7 (aşağıda çizelgemdede gördüğünüz üzere)
şahsen rahatlıktan yanayım eşi
m sürekli spor giyinir asla klasik sevmez ,bu yüzden bende spor giyinmek zorunda kalıyorum uyum açısından
yukarıda beğendiğim arkadaşarın kıyafetleri biraz benim spor şıklığımı tamamlayacak gibi bu tarz kıyafetler alsam altına parmak arası terlik ,spor babetler çıktı şimdi (onlardan aldım beyaz ve siyahını )onlarla kombin etsem nasıl olur sizce
birde benim bu kiloya sizce bu modelde şeyler yakışırmı ki (yukarıdaki gibi)
+ araştırmalarım sonucunda birde maxi boy etek trendini gördüm sanırım kalın bacaklı biri oalrak beni daha çok mutlu edicek bu etekler kobalt mavisi yüksek bel etek beni dahamı şişman gösterir ne yapmalıyımm ayyy çok soru sordum kızçeler ama napıyım alışverişe vaktim yok ,zaten sevmem öle gezmeyi,netten alışveriş edince ve şişmanda olunca insan tırsıyor birşey almayaaaa :18::18:
ahhh zayıff olsam neler neler alırımdaa ahh bir olsaammmm
çok konuştum kusuruma bakmayın yardımlarınız için şimdiden teşekkürlerönerilerinizi bekliyorummmmm
ben şey sorucaktım benim boy 165 acaba o elbisenin uzunluğu o modeldeki gibi bendede kısa dururmu yoksa diz hizasına gelirmi :44:
eğer elbise geldi ise sende nasıl durdu canım biraz anlatırmısın ,şahsen böyle bir elbise almak istiyorum fakat kısa olursa diye korkuyorum ve 67 kilo 165 boydaki insana yakışırmıki maşallah bacaklar bizimde odun gibi ahhhh ahhhh bir elbise giyemiyeceekmiyim hayatımda ben bu bacaklar yüzünden![]()