- 30 Haziran 2010
- 3.342
- 1.199
- 373
işte elbisenin duruşu
[url=http://bit.ly/c25MCx]
[/URL]
[url=http://bit.ly/c25MCx]

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
minuscule çok beğendim elbiseni, güle güle kullan![]()
tesekkur ederim canimçok tatlılarr güle güle kullan![]()
özellikle tulum şort sanırım yada uyumlu bir kombin , ona bayıldımm![]()
birde yeşil -pembe omuzları transparan olan tshirtler harika![]()
mozerallacim aldiklarina bayildimmgule gule kullan tatlim..tablo cok orijinal
nerden aldin canim:26:
evet canim ayni anda yazmisiztşk ederim mindercim , aynı anda yazmışız yorumları![]()
tabloyu beğenmene çok sevindim benimde çok sindi içime, vip dükkan 'dan aldım cnm , boyutu 107cm ve fiyatıda çok uygun 80tl![]()
tesekkur ederim canimsende gule gule kullan
tulum sort olsa keske atlet sort seklinde pijama tatlim![]()
plaj olayini hic dusunmemistimpijamamıayy ben onu dışarda plaja giderken falan giyerim çok şeker duruyor
![]()
![]()
ahanda birddee böyle zayıf olsammm o elbise tam benlik diz hizama gelicek demekki ,sen benden uzunsun çünkü sende bile o kadar abartı kısa durmamış canım benim ,kısacası benim için ideal bir elbise hem spor bir şıklıkda yaratıyor ,ayyy nerdenve ne kadara aldım demiştin canım :44:daybuyday falansa hangi markadan aldın canım orada çekim var takip edip öyle bir elbise alabilirim kendimeişte elbisenin duruşu
[url=http://bit.ly/c25MCx][/URL]
ooooooo beybii ne güzel şeyler almışsın kız sen öylee tarzlar tutuo seninleee ikimizinn mükemmel ötesi beğendim aldıklarınıpaylastiklarinizi gorunce bi heyecan aldim elime telefonumu,cektim en son aldigim cicilerin fotograflarini
su an diyette oldugum icin,ve toto kismindan gittigi icin pantolon,etek alamiyorum
Eki Görüntüle 452690 Eki Görüntüle 452691 Eki Görüntüle 452692 Eki Görüntüle 452693 Eki Görüntüle 452694 Eki Görüntüle 452695 Eki Görüntüle 452696 Eki Görüntüle 452697
o kadar kendime aldim,kocise de bisey almazsam ayip olur didimmona da hilfiger t shirt aldim
![]()
ahanda birddee böyle zayıf olsammm o elbise tam benlik diz hizama gelicek demekki ,sen benden uzunsun çünkü sende bile o kadar abartı kısa durmamış canım benim ,kısacası benim için ideal bir elbise hem spor bir şıklıkda yaratıyor ,ayyy nerdenve ne kadara aldım demiştin canım :44:daybuyday falansa hangi markadan aldın canım orada çekim var takip edip öyle bir elbise alabilirim kendime
ooooooo beybii ne güzel şeyler almışsın kız sen öylee tarzlar tutuo seninleee ikimizinn mükemmel ötesi beğendim aldıklarını![]()
ahanda birddee böyle zayıf olsammm o elbise tam benlik diz hizama gelicek demekki ,sen benden uzunsun çünkü sende bile o kadar abartı kısa durmamış canım benim ,kısacası benim için ideal bir elbise hem spor bir şıklıkda yaratıyor ,ayyy nerdenve ne kadara aldım demiştin canım :44:daybuyday falansa hangi markadan aldın canım orada çekim var takip edip öyle bir elbise alabilirim kendime![]()
eteğim geldi fakat ekleme işi biraz rötarlı oldu benim.
vero moda'dan.azıcık büyük geldi en küçük bedeni olmasına rağmen,fakat kemer sağolsun.
Eki Görüntüle 453531
cok ciciymis canim,ustunde de gorelimmmeteğim geldi fakat ekleme işi biraz rötarlı oldu benim.
vero moda'dan.azıcık büyük geldi en küçük bedeni olmasına rağmen,fakat kemer sağolsun.
Eki Görüntüle 453531