Pembe Dolap

Ben de bayramlık bunları aldım kendime, çanta ve ayakkabı. Bir de nil yeşili pantolon aldım ama paçası yapılmakta olduğundan koyamıyorum. Bazen bu maviler yeşiller çok mu cırtlak oldu diye düşünürken "amaan için kararmış azcık açıl" diyorum:37:

hayırlı olsun tersalfabe kesinlikle cırlak falan değil bende çok seviyorum renkler iç açıcı oluyo hayat renklerde var :16:

Eki Görüntüle 481884 Eki Görüntüle 481886

Ben de bayramlık bunları aldım kendime, çanta ve ayakkabı. Bir de nil yeşili pantolon aldım ama paçası yapılmakta olduğundan koyamıyorum. Bazen bu maviler yeşiller çok mu cırtlak oldu diye düşünürken "amaan için kararmış azcık açıl" diyorum:37:

tatlım hayırlı olsun ayakkabıların.ben çok beğeniyorum bunları ama bana bir türlü ya rengi denk gelmedi ya da numarası.:32:

ben de bi sürü şortlar aldım ama üşengeçliğim aldı başını gidiyor.inşaallah kış gelmeden eklerim.:1:

kızlar biraz önce bunu aldım alıp kullanan var mı ? kalitesi nasıl 39 numara giyiyorum ayaklarım büyük yani bu daha da mı büyük gösterir yoksa toparlar mı ayağı ona göre siparişi iptal edicem bir fikir verin ?
[url=http://bit.ly/c25MCx] [/URL]

o çantayı nerden aldın ya ççok hoşmuş.ayrıca farklı görünsselerde ikisi çok yakışmış

o çantayı nerden aldın ya ççok hoşmuş.ayrıca farklı görünsselerde ikisi çok yakışmış

Selamlar, çantayı C&A'dan aldım. Uzun süre bekledim indirime girsin diye, aylardır girmedi, mağazada son bir tane kaldığını görünce alayım dedim. Yumuşacık derisi var.

vipden aldığım rugan ayakkabı

$867c5100-e934-4b5d-97e8-75e0cd4bd723.webp

kızlar limangoya 9 gün önce sipariş verdim hala elime geçmedi
ne yapmalıyım_??
daha önce en geç 3 güne elimde oluyordu bir daha limangodan
birşey almıcam:47:

kızlar limangoya 9 gün önce sipariş verdim hala elime geçmedi
ne yapmalıyım_??
daha önce en geç 3 güne elimde oluyordu bir daha limangodan
birşey almıcam:47:

bence limangodan değil aldığın butikle ilgilidir...
ben vipden 6-7 sipariş verdim 2. verdiğim sipariş daha bugün geldi...
o siparişten daha sonra aldıklarımın çoğu daha önce geldi...
bazı butikler hemen yolluyo

bence limangodan değil aldığın butikle ilgilidir...
ben vipden 6-7 sipariş verdim 2. verdiğim sipariş daha bugün geldi...
o siparişten daha sonra aldıklarımın çoğu daha önce geldi...
bazı butikler hemen yolluyo

bilemiyorum canım limangodan ilk defa yaptım alışveriş
bu kadar bekleyince asabi oldum:)

bilemiyorum canım limangodan ilk defa yaptım alışveriş
bu kadar bekleyince asabi oldum:)
bende bi kere havlu aldım çok aman aman bişey gelmedi o günden beri bişey almadım kargo fiyatı çok fazla...bide çek veriyo 1 saatlik kullan diyo...kargo bedava ürünü almaya çalışıyosun bu sefer verdiği çeki kullanırsan kargoya para alıyo...üç kağıt yani...vipi seviyorum ben..
güle güle giy tatlım:)
rengini çok beğendim:16:
saoalsın daha gelmedı bakalım nasıl olacak...

ayyy ayakkabılarla çantanın uyumu süper olmuş, ayakkabılar hem renk hem model itibariyle gerçekten çok güzel her daim giyilir:)))

Back
X