Pembe Dolap

kızlar limangodan 50 liraya slazenger dolgu topuk ayakkabı aldım sizce nasıl?

$sa.webp

kontess o şeffaf çanta çok hoş küçük arıyı okuduğumdan beri şeffaf çanta da şeffaf çanta diye tutturdum ama sanırım kullanamam ben :1:
kare yaka tulum çok aramıştım bulamayınca bıraktım ben de hepsi çok şık hayırlı olsun güle güle eskit kuzum :nazar:
hıı bir de kazayağı desenli elbise tuniğin benzerinin pastel tonları bende var kışlık benimki ve severek kullanıyorum süper dimi :))

Son düzenleme:
kontess o şeffaf çanta çok hoş küçük arıyı okuduğumdan beri şeffaf çanta da şeffaf çanta diye tutturdum ama sanırım kullanamam ben :1:
kare yaka tulum çok aramıştım bulamayınca bıraktım ben de hepsi çok şık hayırlı olsun güle güle eskit kuzum :nazar:
hıı bir de kazayağı desenli elbise tuniğin benzerinin pastel tonları bende var kışlık benimki ve severek kullanıyorum süper dimi :))

sağol kuzummm:1:
ay annem de dedi bu nasıl kullanılacak içi görünüyor diye ama sankim devlet sırrı mı taşıyoruz görünsün nolcek dedim :1:
kare yaka ben de seviyorum, bunu özellikle aramamıştım ama çok hoş duruyorlarr:16:
çoğu şeyimiz benzer/aynı olduğundan şaşmadım :1: sen de güle güle kullanasın inş amin:16::38:

sonunda ama sonunda aylardır beklediğim saati aldım.markafoniye casio gelmiş,indirime girmiş.kaçırmadım.diğer aldıklarımın da fotoğrafını çekip ekleyeceğim inş.
$saat.webp

sonunda wedge sneakers aldım ben de :16: bu kış herkeste göreceğiz bunlardan.
bambi, 100tl

polaris indiriminden, 34 tl

nine west, 60 tl

park bravo , saten bluz, 19 tl

koton, saks mavi şifon mini etek, 10tl

koton, lacivert gömlek, 15tl

mango kışlık havuç pantol 9 tl

koton pantol, 20 tl

mango triko mevsimlik bluz 6 tl

h&m nohut rengi kloş etek, 20 tl

ben çekince model belli olmadı diye netten buldum. zara şifon pantolon, 30 tl (benim aldığım siyahı)

evet kuzum outletten.
ah daha neler neler vardı ama abartmak istemedim. aklım kaldı yani :27:

ayy ben outlet center sanmıştım da ondan kısaca outlet demiştim :1::1:
yaşasın ayakkabılar
ben de fena abarttım yaa
güle güle giy kontescan :1::1:
bu arada kartal outlet nerde?

ayy ben outlet center sanmıştım da ondan kısaca outlet demiştim :1::1:
yaşasın ayakkabılar
ben de fena abarttım yaa
güle güle giy kontescan :1::1:
bu arada kartal outlet nerde?

Kartal'da diyeceğim ama açık adres sordun sanırım sen :9: Kartal köprüsünün oralarda kuzum, çok iyi bilmiyorum oraları.

wedge sneakerslardan geçen hafta bende aldım, bu kış herkeste olucak sanırım:) Benimkisi de nude ton üzerine lacivert çizgili. 2gündür dar paça lacivert pantolonumla kombinliyorum yeni birşeyler bulmam lazım en yakın zamanda. Güle güle kullan tatlım

wedge sneakerslardan geçen hafta bende aldım, bu kış herkeste olucak sanırım:) Benimkisi de nude ton üzerine lacivert çizgili. 2gündür dar paça lacivert pantolonumla kombinliyorum yeni birşeyler bulmam lazım en yakın zamanda. Güle güle kullan tatlım

sen de güle güle kullan kuzum :16:
nude-laci de güzel bir uyum yakalamıştır:23:
sen nereden aldın ayıptır sorması?
bershka,topshop,deichmann,shoetek,bambi ve H&M'de gördüm şimdilik.

sen de güle güle kullan kuzum :16:
nude-laci de güzel bir uyum yakalamıştır:23:
sen nereden aldın ayıptır sorması?
bershka,topshop,deichmann,shoetek,bambi ve H&M'de gördüm şimdilik.

etichet'te denk geldim hemen kaptım:) Nette bambi mağazalarında görmüştüm çok beğenmiştim ama bambinin kalıpları bana dar geldiği için alamamıştım.
H&M 'deki tonlarıda çok beğendim aslında açgözlülük yapıp bir tane daha alabilirim:)

Back
X