Pembe Dolap

Şu markafoni resim kaydetmemizi engelledi, uyuz ediyor insanı :47: Minicik kaydediliyor anca:47:

Neyse; bu montu aldım az önce.
Hesabıma özel bi kampanya vardı.
Kırmızı kasa kodumu da kullandım.
10 tl indirimli aldım, bi sonraki alışveriş için de 20 tl hediye çeki tanımlandı hesabıma:49:

arkadaşlar bambi'nin bu gizli topuk spor ayakkbılarından kullanan ve memnun olan var mı ?
almayı düşünüyorum eşofmanlarlave taytlarla kullanmak için rahatsız mı acaba diye tereddütte kaldım,kullanan varsa yorumlarını bekliyorum ve kalitesi ve kalıbları hakkında da biligisi olan var ise sevinirim?
2 modeli var,sanırım konforları aynıdır...

$R01140009110_1_org_zoom.webp

$R01500149310_1_org_zoom.webp

Son düzenleme:
arkadaşlar bambi'nin bu gizli topuk spor ayakkbılarından kullanan ve memnun olan var mı ?
almayı düşünüyorum eşofmanlarlave taytlarla kullanmak için rahatsız mı acaba diye tereddütte kaldım,kullanan varsa yorumlarını bekliyorum ve kalitesi ve kalıbları hakkında da biligisi olan var ise sevinirim?
2 modeli var,sanırım konforları aynıdır...

Eki Görüntüle 554046

Eki Görüntüle 554047

bende var, geçmiş sayfalarda eklemiştim.
memnunum vurmuyor rahat
ama tüm gün ayakta durduğum 1 gün, çok yorulmuştu ayaklarım.
baş parmak tırnaklarım morardı hatta dibinden ama bu kalıpla ilgili değil topuk boyundan kaynaklı tabi
eşofmanla da giydim, güzel duruyor ama spor amaçlı kullanılacağını sanmıyorum, ben tercih etmem spor yaparken

Son düzenleme:
tşk ederim ,güle güle kullan kontes'cim..
spor amaçlı değil tabii, ama uzun süreli dışarda bulunduğumdan sanırım beni yorar bu ayakkabılar,düşüneceğim yine de...
bir de tabanı nasıl ,yani şu dolgu topukların bazen daracık tabanı oluyor ve yürümek çok güçleşiyor.

Son düzenleme:
tşk ederim ,güle güle kullan kontes'cim..
spor amaçlı değil tabii, ama uzun süreli dışarda bulunduğumdan sanırım beni yorar bu ayakkabılar,düşüneceğim yine de...
bir de tabanı nasıl ,yani şu dolgu topukların bazen daracık tabanı oluyor ve yürümek çok güçleşiyor.

tşk ederim:16: yok dar değil tabanı. ayağımı sıkması ya da yürüme zorluğu/bozukluğu yapmadı bende.
aynen numaramı aldım, kalıp da dar değil yani.
o bahsettiğim gün ben bi kaç tur istiklal caddesi, bir de kitap festivali gezmiştim :9: aşırı yüklemeli bir gündü yani

buarada ben eski üyeyim fakat bayadır girmiyordum kk ya..sizlere bi danışmak istedim zevkli bayanların oldugunu biliyorum

evet gri olabilir kontesçim ama içine nasıl kullanmalı ki griyi düz badimi göbüşü kapıcak kadar

evet evet düz ince askılı bir badi olarak düşündüm.atlet badi yani.
ya da renk gelsin diyorsan gri-pembe(ya da turuncu) çizgili bir atlet badi de hoş olur, altına mankendeki gibi beyaz pantolon ve converse giyersin.
farklı bir kombin olur:34:

çok teşekkürler kontesim :34:senin zevkine çok güveniorum gri de gri-pembe kombinide süper oldu gözümde canlandırınca:52::52: saol tatlım benim:21::21:

Saks rengi kare yaka tulum, batik, 20 tl

Uçuk sarı dantelli elbise, lcw, 15 tl

Şeffaf çanta, bershka, 65tl

Dantel bluz, lcw, 25tl

Renkli elbise, koton, 20tl ( tüm yaz bu elbiseyi kovalamıştım sonunda indirimli buldum :1:)

Siyah üzeri hardal rengi desenli tulum, batik, 35tl

Tarçın rengi ateş pilesi bluz, batik, 20 tl

Önü çizgili arkası düz yüksek bel pantolon, batik, 20 t

Takılar koton ve H&M'den...

Kontes zevkine bayıldım, güle güle kullan. :16:

Back
X