Pembe Dolap

Bugün eşimle İzmir'e gittik.. binbir surat ve bıkkınlık ifadesi arasında alabildiklerimm :9::9:

kemeraltından 20şer liraya aldığım çantalar..

$DSCF0719 (Medium).webp

$DSCF0721 (Medium).webp

25 TL

$DSCF0724 (Medium).webp

Colin's in süpper indiriminden aldım, 90 TL

$DSCF0727 (Medium).webp $DSCF0729 (Medium).webp

Ltb'den 2 adet kot aldım ama diğerinin fotosunu çekemeden makinenin şarjı bitti :(

$DSCF0730 (Medium).webp

bu botun laciverti var bende
siyah diye almıştım netten bambi butiğinden
lacivert geldi, çok güzel ve kullanışlı
çantanda çok hoş hemde ucuzmuş
güle güle kullan canm

Tesekkür ederim canım sende güle güle kullan..
Sezon sonunda bu botlar 40-50 TL ye kadar düsüyor nette.. O zaman da almak lazım.. Kullanıslı ve şıklar dediğin gibi..

$20121126_204649.webp $20121126_204939.webp $20121126_204340.webp $20121126_204417.webp $20121126_204551.webp $İçerik.webp $ev çorabı.webp

resimlerini çekmek istedim :D
netten bazılarının rengını bulamadım :D

her zamanki gibi pek fazla bir şey bulamadım 5 saat dolaştım:D bulduklarım bunlar:32:

Canım ceketinle gri kazağına bayıldım, çok güzeller, güle güle giy, nereden aldığını öğrenebilir miyim acaba ?

aslında o ceket değil kaban :D bugün alış veriş yerim Beşiktaş idi
''lefon'' dan aldım canım :)

kabana bende bayıldım
hatta ilk görüşte aşık oldum :D

kabana bende bayıldım

Aa, valla ceket gibi gözüküyor burdan, ceket sandım canım, evet yaa, bayıldım, çok süper bi parçaymış harbiden, iyi günlerde giy inşallah tatlım.:31:

Eki Görüntüle 561391 Eki Görüntüle 561392 Eki Görüntüle 561393 Eki Görüntüle 561394 Eki Görüntüle 561395 Eki Görüntüle 561396 Eki Görüntüle 561397

her zamanki gibi pek fazla bir şey bulamadım 5 saat dolaştım:D bulduklarım bunlar:32:

kabana bende bayıldım

Süpermiş canım bende kazaklarını ve kabanını cok begendim.. Ama oradan aldıgını tahmin ettim nedense kursum var hemen karsısınnda bugun bende ugrayım bari. :9:
O eldivenler gercek deri mi? Ben lefonun oralarda kücük bi dükkan var bere eldiven falan satan oradan gercek deri sordum 30 tl dedi. Sen ne kadara aldın canım?

Son düzenleme:
Eki Görüntüle 561391 Eki Görüntüle 561392 Eki Görüntüle 561393 Eki Görüntüle 561394 Eki Görüntüle 561395 Eki Görüntüle 561396 Eki Görüntüle 561397

maşallah çok zevklisin canm
hepsi çok güzel güle güle giy inşallahh
yalnız 1. sıradaki kazağının arka kısmına bayıldım, keşke arkasınında fotosunu ekleseydin
birde eldivenlerinde de gözüm kaldı, söliyim :27:
kabanı ne kadara aldın peki canım??

bu arada bende çizme almıştım geçende netten
bugüğn geldi, daha açamadım kargomu
açınca beğenirsem eğer fotosunu eklerim bir ara buraya

Süpermiş canım bende kazaklarını ve kabanını cok begendim.. Ama oradan aldıgını tahmin ettim nedense kursum var hemen karsısınnda bugun bende ugrayım bari. :9:
O eldivenler gercek deri mi? Ben lefonun oralarda kücük bi dükkan var bere eldiven falan satan oradan gercek deri sordum 30 tl dedi. Sen ne kadara aldın canım?

evet gerçek deri canım
oradan bir mağazadan aldım.indirime girmişti yarı yarı indirimdeydi 25 e aldım :31:

maşallah çok zevklisin canm
hepsi çok güzel güle güle giy inşallahh
yalnız 1. sıradaki kazağının arka kısmına bayıldım, keşke arkasınında fotosunu ekleseydin
birde eldivenlerinde de gözüm kaldı, söliyim :27:
kabanı ne kadara aldın peki canım??

bu arada bende çizme almıştım geçende netten
bugüğn geldi, daha açamadım kargomu
açınca beğenirsem eğer fotosunu eklerim bir ara buraya

saol canım :) kabanı 100 e aldım canım
evet foto muhakkak beklerım :) bu kazağın arkası canım $1574_buyuk_1_zoom.webp

Back
X