Pembe Dolap

7844.jpg
[/url][/IMG]

pilarcım ben çok beğendim tişörtünü bu aralar bende böyle değişik tişörtlere sardım. Nerden kaça aldın merak ettim.İyi günlerde giyersin eskitirsin inşallah

semyıl canım pull and bear dan aldım. fiyatı 30 gibi birşeydi sanırım, abime de birşeyler aldık birlikte ödedik emin değilim o yüzden. pull and bear da bu tarz çok tshirt var canım, bershkada da var ama onlar daha ayılı falan, zaradakilerde de üstlerinde kız kafası falan var, river islanddakilerin çoğunda bana saçma sapan gelen yazılar var. en hoşuma giden bu oldu benim hihoyyyt

Son düzenleyen: Moderatör:
pb120008rr0.jpg
[/IMG]

ilk kez resim ekliyorum buraya.. bende bugün bu çizmeleri aldım:lepi:

canım polarismi bunlar, ben de buna benzer bi modeli polariste beğendim ama bitürlü mağazaya gelmedi kaç kere gidip sordum.bende arowdan başka bi model aldım ama polarise geldiyse bu modelin başka renginden alabilirim

yok canım polaris değil bunlar. markası bentini'ymiş. koyu kahvesi var bir de bunların.

bu cicilerimi yeni aldım kaydirigubbakcemile3
işe başladım yeni iş yeni ciciler demektir hihoyyyt

imag00301fw0.jpg

imag00311wu8.jpg

imag00391lv6.jpg

dıptısım güle güle giy yeni işn de hayırlı olsun bende diyorum neden önceki gibi girmiyor geç saatlerde yokk

dıptısım canım benımm çok güzellerr hele yeşill olanııı :)hehe alacam onu senden :)

Back
X