Pembe Dolap

dıptıs cicilerin ne hoş
güle güle giy canımmm
işemi başlıyosun yani

ben de dün bunları aldım kızlar Nine-Westten
phot1080yh2.jpg

phot1081zc6.jpg

bunu da park bravodan aldım indirimden
phot1083se0.jpg

Benim canım botlarım:asigim:
Dün aldımgamyoncuiremsu
İzmit'te İclaren Mağazasından..

23112008415jh9.jpg

23112008418jx3.jpg

çok güzelmiş botların senenin modasına uygun:)kaça aldın birde bende istiyorum bu botlardan ama cesaret edemıyorum işyerinde kullanabılır mıyım

Teşekkür ederim :)) Çok beğenerek aldım..219,90 etiket fiyatıydı..İndirimdeymiş 150 ytl ' ye aldım..O yüzdende çok sevinçliyim..İndirimde olmasaydıda alacaktım çünkü..
Bence kullanabilirsin..içi yumuşacık ve çok rahat..

poison girl aldıklarının hepsi de çok güzel ama ben ayakkabını sorucam rahatlarmı birde nerden kaça aldın.Hepsini de iyi günlerde giyersin inşallah.

resim001vx0.jpg

resim002bf9.jpg

resim003kf8.jpg

kızlar bunlarda benim yeni cicilerim.11 gün önce aldım.ama düşük sebebiyle 9 gün yatınca koyamamıştım.a.s.

Son düzenleme:
bunlarda benim aldiklarim ilk uc ciftini bugun aldim hihoyyytbakalim begencekmisiniz kizalar indirimdeydiler bulmusken aldim:asigim:
20 euro

15euro

15 euro

bunlari gecen sene cok begenerek aldim ama tek bir kez giyidim yarim saatligina sonra carsidan baska ayakkabi aldim yuruyemiyodum:roflol:50euro

bunlari bu yaz aldim tek bir kez giyidim bi saatligina gece yarisi eve geri donmek zorunda kaldik 20euro

bunlari gecen ay aldim allahtan en kullanislilari bunlar.askimla birlikte almistik o aldi bana yani 50euro

bunlarida gecen ay askimla almistik 55euro

Back
X