Pembe Dolap

foto10003gq4.jpg
foto10004af4.jpg

foto10006ce4.jpg
foto10007yp7.jpg

foto10009ij8.jpg
foto10010bl9.jpg

foto10011ct2.jpg
foto10012nn5.jpg

filizim çizmene bayıldımm güle güle kullan harikaa..
kızlar hafta sonu kendime mont aldım bende onun fotosunu çekip koyayım..çok şıkkkkkkkkkk

kırmızı hırkan güzelmişş hepsinii güle güle giyy aldınn maaaşıı alışverişe mii gittinn bende cici isterim....ilk maaşındannnnn

aslında böle markasız olunca daha rahat oluyo bende asla markalı giyinmem şıksa üzerime yakışmışsa tamamdırr markalı yada pahalı bişeyler almak çook gereksiz yaaa bi tane alacağıma 2 tane alırımm

gulsu hirkan cok guzel gule gule kullanŞenizbendede kahverengisi varkaydirigubbakcemile3

Yeni cicilerim.
Taş düğmeli, kolları manşetli, kol düğmeli, dik yakalı üzerimde harika duran beyaz kendinden desenli gömleğim..İyiki almışım:asigim:

03122008429qr2.jpg

Buda canım annemin diktiği gömleğim..
Rengi lacivert gibi çıkmış ama aslında mosmor bir gömlek..
Modeli çk hoş duruyor, aynı modelden satende dikecek annem..a.s

03122008432mm9.jpg

Buda çantam..Elde taşınıyor, ama uzun sapıda var..
Ben elde kullanmayı düşünüyorum..
Bilekte kahverengi,sivri topuklu botlarımın resmini koymuştum daha önce..Bu çantayı botla beraber kullanmak için aldım:icecream:

03122008430wb5.jpg

frape siyah buluzunu,kemerini çok beğendimm hepsini güle güle giy
nehir gömleğin çok hoş rengi de modelide içine askılı body mi giycen aslında kalın bir dantel dikilsede güzel olur iç kısmına biz annemle çok acık olan yakalara hep böle farklı bi dantel alıp diktiriyoruz ayy üzerini de azıcık boncukla işlesen fikir tabii işlemeli çok severimm..

Back
X